مواد غذایی بر حسب نوع خود مدت معینی در یخچال نگهداری می شوند. دمای یخچال بین۲_۴ درجه می باشد. مواد پخته شده یک روز بهتر است نگهداری شود. میوه ها تقریبا یک هفته می شود نگهداری کرد. میوه ها به دلیل دارا بودن ویتامین مدت کمتری می توان در یخچال نگهداری کرد.
اگر کره در یخچال نباشد که آب می شود ! بسیاری از میوه ووبعضی از این میوه هایی که نام برده ، در سردخانه ها نگهداری می شود !
هلو و توت را چگونه در یخچال نگهداری نکنیم ؟
دلیل سمی شدن سس گوجه اشتباهه چون یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی اسیدی کردن آنها هست که از رشد میکروارگانیسم ها در آن جلوگیری می کند. میکروارگانیسم های کمی هستند که می توانند محیطهای اسیدی را تحمل کنند.
هلو و توت را چگونه در یخچال نگهداری نکنیم ؟
چه بدبختی شده