نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۰۵ آبان ۱۴۰۰
مواد غذایی بر حسب نوع خود مدت معینی در یخچال نگهداری می شوند. دمای یخچال بین۲_۴ درجه می باشد. مواد پخته شده یک روز بهتر است نگهداری شود. میوه ها تقریبا یک هفته می شود نگهداری کرد. میوه ها به دلیل دارا بودن ویتامین مدت کمتری می توان در یخچال نگهداری کرد.
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۱۹:۰۵ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
یخچال ما سه کار انجام میده خنک کردن آب ساختن یخ و نگهداری از دارو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
خیلی خوشحالم که چیز سمی نمیخوریم مریض شویم چون یخچالمون خالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
اگر کره در یخچال نباشد که آب می شود ! بسیاری از میوه ووبعضی از این میوه هایی که نام برده ، در سردخانه ها نگهداری می شود !
هلو و توت را چگونه در یخچال نگهداری نکنیم ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۱ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
پس قصاب‌ها چکارکن
Iran (Islamic Republic of)
سامان
۱۱:۰۱ ۲۹ مهر ۱۴۰۰
کم کم دارن آماده میکنند اگر برق رفت از محیط خونه برای نگهداری لوازمی که قبلا توی یخچال قرار میدادیم استفاده کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم پهلو
۰۷:۴۳ ۲۹ مهر ۱۴۰۰
یخچالهای ملت خالی است بعضی را هم از برق کشیده اندپول برق ندارند مردم روزمره خرید میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
این روزها اخبار دروغین زیاد شده، قدیما که این چیزا نبود، اینو بخور اونو نخور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
کارشناس بهداشتتون پولداره اینها رو به ما نگین که به نون شب محتاجیم برید فکر چاره باشین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۷ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
نمی دونم پس باید غذاهامون رو کجا نگه داریم؟؟
چه بدبختی شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۷ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
یه دفعه بگو هیچی نزاریم تو یخچال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۳ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
رفتم ببینم تو یخچال چی هست که سمی نشه،شرمنده یخچال شدم توش چیزی نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
دلیل سمی شدن سس گوجه اشتباهه چون یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی اسیدی کردن آنها هست که از رشد میکروارگانیسم ها در آن جلوگیری می کند. میکروارگانیسم های کمی هستند که می توانند محیطهای اسیدی را تحمل کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
پس آنوقت برای چیه، و برای چی تولید شده؟،،،خودتان قضاوت کنید.
۱۲