اين خانم همان كسيه كه بخاطر چند ميليون ناقابل در مسابقه آشپزي ايراني تمام هست و نيستش را داد تا به اين پول برسه بنده خدا عقده زياد داره به دل نگيريد تا با اين عقده ها از دنيا نره داره عقده گشايي ميكنه !!!!!!!
پدر کارگری که با نجابت و آبرومند سالها کار کرده و عرق ریخته برای نان حلال و حتی نتوانسته حداقلها رو برای خانواده اش محیا کنه و گاها شرمنده اونها میشه به نظر شما بی عرضه است؟بنظر خانم رهنما که هست!شعور به تحصیلات و .... نیست به درک و فهم و تعقل در گفتار است.
اینکه حاضر بشی از هر راهی دیده بشی نشان میده یک شخصیت حقیر داری.اینکه پشت شور تاجر نقره ات پنهان بشی و موفقیت او را بنام خود ثبت کنی ثابت میکنه خودت هیچ موفقیتی بدست نیاوردی.اینکه در یک برنامه به دیگران کنایه بزنی نشان از یک غرور شکسته و شکست خورده داره.متاسفانه همین کسانی که آنها را بی دست و پا میخوانی اعتبار برباد رفته است مدیون همین هاست.خیلی خیلی ننگه بازیچه دست دشمنان و ناجوانمردان بشی
اینکه باثروت ودارایی شوهرش به جایی برسه که کار بزرگی نیست , اگه راست میگی بگو ازخودت چی داری ؟؟؟ شعور یه چیز ذاتی است وباید در درون انسان باشد ولی یک عده اینو نمیدونن , به قول شاعر: یارب مباد گدا معتبر شود.
درجه۲ ؟؟ درجه ۵ هم نیست. این خانوم یه عقده ایه به تمام معناس
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۰ آبان ۱۴۰۰
امیدوارم بهاره به درد همین بی دست وپاها به قول خودش گرفتار نشه که با غیرت و سخت کار کردن پول حلال در میارن ولی سرشون بالاست گرفتار نشه یعنی شما این همه ثروت رو که از سر همسر دومت نصیبت شده با عرق ریختن در اومده خدا داند تورو به خدا واگذار میکنیم خانم بهاره رهنما به قول خودت هنرمند.
هدف بهاره رهنما اینه که جنجال درست کنه تا دیده بشه.
این بار هم به هدفش رسید.
اصلاً نباید اینجور شخصیتها رو آدم حساب کرد.
اون وقت دق میکنن از غصه میمیرن !
جلف بازی که بازیگری نیست
این بار هم به هدفش رسید.
اصلاً نباید اینجور شخصیتها رو آدم حساب کرد.
اون وقت دق میکنن از غصه میمیرن !