آخه بنده خدا سی درصد حقوق کارگری که به قول خودشون چهار نیم میگیره یا ده درصد کسی که سی میلیون میگیره یکی اند؟؟؟کارکر میشه یه میلیون کارمند میشه یه میلیون کجاش عدالته؟؟؟
ali
۲۰:۰۱ ۰۹ آذر ۱۴۰۰
مملکت از بیخ ویران شده حالا برای افزایش حقوق بازنشستگانی که 30 سال پرداختی آنرا داشتند برای این روزهای سخت آواز ابو عطا سر میدهید ؟ برای تورم ساعتی چه چاره ایی اندیشیده ایید؟
خدایی رئیسی از کجا امید رو می بینه تو جامعه !! من که هر کسو دارم می بینم داره سکته میکنه از خبرایی که از این دولت و مجلس بیرون میاد
باز صد رحمت به روحانی میگفت لبخند می بینم اونم تو ماشین .
خدایا میگم اون ابابیلا که سنگ ریختن رو سر سپاه ابرهه هنوز دم دستت هستن ؟؟؟ ایشالا که خودت به مردم ایران لطف کنی و یه بارم بفرستیشون ایران به حق امیرالمومنین
همیشه آسانترین کار بهترین راه نیست سالهاست با این رویه تاکنون به رکود در مملکت دامن زده اید ! دنبال کار ریشه ایی و رفع ضعف های قانونی در برخورد با مخلان اقتصادی (سوداگر و دلال ) از طریق کننرل حساب بانکی ووو باشید که نه از انباشت ثروتشان کسی اطلاع دارد نه مثل بقیه با احترام مالیات میدهن نه در جایی خیانت کاریهاشان ثبت وربط اما از جیب مال مردم و مملکت دارن می دزدند ! آنهم با این همه فناوری های نوین فعلی!
ده درصد .؟؟؟یعنی چی...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا با گذشتن از این مقطع سخت
ان شاء الله به یک عدالت نسبی و بهتر و بهتر برسیم
دوستتان داریم
شاد و سلامت باشیم
ایران و ایرانی بالنده و مقتدر.
میشه کشور رو بزارید برید تو لبنان و فلسطین مدیریت کنید البته اگه راهتون بدن اونجاها
باز صد رحمت به روحانی میگفت لبخند می بینم اونم تو ماشین .
خدایا میگم اون ابابیلا که سنگ ریختن رو سر سپاه ابرهه هنوز دم دستت هستن ؟؟؟ ایشالا که خودت به مردم ایران لطف کنی و یه بارم بفرستیشون ایران به حق امیرالمومنین