دیدگاههای هموطنانمون چقدر نژادپرستانه و زشت بود زیر این خبر. کاشکی یک مقاله ام در رابطه با کمکهای این اشخاص و هنرمندان کره ای برای مقابله با کرونا در کشورشون بنویسید تا دوستان متوجه بشن نباید انسانها رو از روی ظاهر قضاوت کرد. انسان بودن به رنگ پوست و ریش و نژاد و حتی دین نیست.
با کشورم درست صحبت کن من یک کره ای هستم که چند ماه یه امدم ایران
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۵ آذر ۱۴۰۰
عه. چه خوب ایرانی صحبت میکنی. اگه میشه بی زحمت همین حساب ایران رو تصفیه کنیدکه ما بدجوری لنگ دلار هستیم.
...
۱۲:۴۸ ۰۸ اسفند ۱۴۰۰
ما با دولت و سیاست کار نداریم فقط صنعت سرگرمیشون رو دوست داریم
ناشناس
۱۸:۲۶ ۲۳ آذر ۱۴۰۰
لابد بیشتر درآمدشون از فروش فیلمهای عقب ممندشون به ایران هست وگرنه فکر نکنم خودشون این سطح از فیلم های عقب موندشون را نگاه کنند سرقفلی تلویزیون ایران فیلم های کره ای
مردم سالاری با وجود فرهنگ تماما استعماری کره اصلا معنی نداره. حتی کارفرما می تونه هر نوع استفاده ای از شخصی که در استخدام اوست انجام بدهد، کاملا قانونی و رسمی.
اینا درمورد مردها بود گرنه زنهای خیلی ثرتمند تر ازینا هم داریم مثل جون جی هون
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۳ آذر ۱۴۰۰
خبرنگاران جوان؛ جلسه شورای انقلاب فرهنگی در مورد افزایش ظرفیت پزشکی چی شد ؟؟ ی خبرنگار بفرستید ی خبر بگیره !
راستی دیگه مناظره ندارید ؟؟؟
و اینکه لطفا پیگیر مصوبه شورای انقلاب فرهنگی در مورد کنکور ۱۴۰۲ باشید. این مصوبه در دولت روحانی تصویب شده و بی عدالتی هست. لطفا پیگیری کنید لغو بشه ! ی مناظره هم در مورد این مصوبه کنکور ۱۴۰۲ بذارید ! این مصوبه خیلی ظلم بزرگی هست.
راستش برام جالب نیست وقتی خبری از اوضاع و احوال کشور ما نیست پولدارترین های کشور ما کدومند اما توهین کردن به کسی که نمی شناسیم نشان از ضعف شخصیت بهتره انتقاد کنیم تا توهین
دزد اموال مردم شریف ایران
راستی دیگه مناظره ندارید ؟؟؟
و اینکه لطفا پیگیر مصوبه شورای انقلاب فرهنگی در مورد کنکور ۱۴۰۲ باشید. این مصوبه در دولت روحانی تصویب شده و بی عدالتی هست. لطفا پیگیری کنید لغو بشه ! ی مناظره هم در مورد این مصوبه کنکور ۱۴۰۲ بذارید ! این مصوبه خیلی ظلم بزرگی هست.