نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
سلام. لطفا در انتخاب عنوان متناسب با محتوی دقت شود. بهتر نبود بجای اینکه گفته شود مرغ را نشویید بگویید بعد از شستن مرغ یا هرچیز دیگر دستهایتان را خوب شستشو دهید؟
Iran (Islamic Republic of)
م س دربندی
۲۰:۴۸ ۱۳ دی ۱۴۰۰
اونی که این پست رو گذاشته احتمالا از صادر کنندگان مرغ هست میخواهد مردم از خرید مرغ صرف نظر کنند سوپسیتی که به مرغداران میدن بزنن تو رگ و مرغ رو صادر کنن به چند برابر به کشورهای همسایه

البته برای اینکه دوستان که دودل هستن مرغ رو بشویند پخت کنن بخورند یا نشسته تبخش بدند میشه نشسته تپخش کرد بعد میل کردن و خوردن و هضم و دفعش استحمام کنم هم باکتری های موجود در مرغ شسته و دفع میشوند و هم باکتری های شخص مصرف کننده مرغ احتمال مسمومیت که ندارد یک شادابی هم به شخص دست میده
اجرکم عندالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
ای درست گفتی دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
خیلی جالبه درکشورهای خارجی برای پختن مرغ کارتحقیقاتی انجام می دهند وفکر سلامتی جامعه هستند .ولی تو ایران بدون هیچ تحقیقی میگن به بچه های زیر 12 سال واکسن کرونا بزنیم .حالاببینیم چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
قریشی
۱۳:۲۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
جزو کسایی هستی که هرچی از کانال و شبکه های اینترآشغال و صدای امریکا توی مغزتون میریزن تصوراتت بر همون اساس شکل میگیره!
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۱۶:۰۹ ۱۳ دی ۱۴۰۰
زود برو کشورهای خارجی اینجا داری حروم میشی استعدادهات داره هرز میره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۶ ۱۳ دی ۱۴۰۰
اموووو .خوب دستها رو بشور و سینک رو هم ضدعفونی کن باکتری های باقیمانده از شستن مرغ از بین میره نیازی هم نیست مرغ کثیف و پرخون بخوری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۳ دی ۱۴۰۰
اونم این مرغایی که همش هُرمونه،معلومه باکرونا نتونستن مردم رو بکشم می خوان بامرغ خراب بکشم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
این مدل را کجای دلم بزارم مگه میشه مگه داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۳ دی ۱۴۰۰
وای من ترجیح میدم مسموم بشم تا نشسته بپزم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۲ ۱۳ دی ۱۴۰۰
اینجوری که یه هفته طول میکشه تا مرغ بپزه
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۰:۳۱ ۱۳ دی ۱۴۰۰
نگفته که حتما 74 درجه باشه تا پخته شه . گفته بالای 74 درجه.. 100-200-300-1000 .... هرطور که میتونی . 74 درجه درجه ای هست که کمتر از اون باشه میکروبها از بین نمیرن ! !! همون 74 درجه هم بعضیها میگذارن از بعدازظهر تا برای شام پخته و آماده بشه !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۳ دی ۱۴۰۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۳ دی ۱۴۰۰
تیتر زده مرغ قبل از پختن نشویید اما در ادامه علاوه بر شستن مرغ به شستن وسایلی که در شستن مرغ دخیل بودن هم تاکید کرده، پس تناقض تیتر با موضوع مقاله داره گمراه میکنه
Iran (Islamic Republic of)
۰
۰۱:۲۷ ۱۴ دی ۱۴۰۰
ببین با کیا شدیم ۸۵ میلیون تو میتونی ۵۰۰۰ هم بزاری ۸۰ هم بزاری فرقی نداره