این جنگ ها فقط به نفع کمپانی های اسلحه سازی غرب و شرق و باعث نابودی منابع و منافع ملل منطقه است، هیچ موشک و پهبادی که از هرطرف شلیک شود به نفع مردم هیچ کشوری در منطقه نیست و فقط بازار فروش اسلحه شرق و غرب را گرم تر و امید به زندگی سالم در منطقه را نابود می کند، فرقی هم نمی کند که با چه شعار و چه ژستی و از کدام کشور غرب گرا یا شرق گرا اقدام به حمله و ایجاد خرابی و کشتار انجام شود ولی آنچه که مسلم است در این میانه ملت های ضعیف تر و فقیرتر بیشتر آسیب و خسارت خواهند دید.
هدف تخریب زیر ساختهای منطقه و فروش تکنولوژی و خدمات مهندسی به این کشورها. مگر آمریکا در جنگ عراق و کویت کم سود برد؟ از دست سران عرب هیچ چیز ساخته نیست چون در باتلاق گرفتار شدند که سر آخر بدون نتیجه بسیاری از امتیازات و قراردادهایی که به نفعشان بود را از دست دادند و زیر ساختهای یمن را هم از بین بردند. تضعیف جهان اسلام در برابر اسرائیل.
ضربه ای که عربستان سعودی و امارات در طول تاریخ به ایران زده ، صدام نزد .
اصلا دعوای عرب و عجم و همین اعراب عربستان راه انداختن و فارسی زبانان رو بدترین دشمن خود میدونستن
باید جوری امارات و عربستان ناامن شه که به عصر حجر برگردن. عربستان و امارات کسایی بودن که تو فشار حداکثری با آمریکا همراهی کردند ، حتی دلارهای نفتی شونو خرج نابودی ایران کردند.
صدام ملعون رییس حزب بعث عراق، ۸ سال جنگ ناجوانمردانه رو به ما تحمیل کرد. خونه، کارخونه، مغازه، بازار، اماکن تفریحی و مذهبی و هزار جایی که نباید رو با موشک و توپ نابود کرد، هیچ صدایی از حامیان به اصطلاح حقوق بشر در نیومد. ولی تا ما چند موشک به بغداد، پایتخت عراق زدیم همه شون گفتن جنگ بسه جنگ بده. اون همه مردم کشورمون ایران، کشته زخمی بیوه و یتیم شدن به چشمشون نیومد. حالا یمن هم مثل ما باید پایتخت کشورهای متجاوز رو بزنه دقیقاً مثل ما.
وضع اقتصاد من فک کنم کلا خرابه زیر هر پستی که مربوط به اقتصاد و معیشت نداره همه کامنتهای آه و اوه شون بلند هست دولتمردان یک فکری بکنن دست رو دست نزارن که اوضاع خیلی پسه
دمشون گرررررررررررررم
اصلا دعوای عرب و عجم و همین اعراب عربستان راه انداختن و فارسی زبانان رو بدترین دشمن خود میدونستن
دمت گرم یمن
همین دو سه تا کشور عربی تا دلتون بخواد علیه ایران زیرآب زنی کردند و از پشت به ما خنجر زدند.