نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۷ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
نمیدونم نوعی خوشخیالی گوینده هست یا براساس منافع خود چنین استنباط کرده یا اینکه گربه توبه کرده وتا‌الان بد وشیطان بوده ..اگر نظرسنجی کنید فکر کنم همون یک درصدموافق روس هم قلبا همچین چیزی قبول ندارند.مخال ممکن حتی نسلهای اینده هم اطمینانی به کمونیستای کافر داشته باشند .ومتاسفانه برخی از مسئولینم مانند توده ایها امتحان خودرا توی این ۴ دهه پس دادن .خودشونم میدانند امریکا وانگلیس بمراتب بیخطر و بی ضررتر از روسها هستن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۱ تير ۱۴۰۱
ببینید کامنت چند نفر گفته بودند چرا و چه نیازی هست که با این کشور منفعت طلب و خود خواهی مثل روسیه روابط دوستانه و تجاری داشته باشیم
اولا ما و روسیه یک دشمن مشترک داریم اون کیه؟ آمریکا
که صاحبان آمریکا کی هستند؟ یهودی ها
خب آیات قرآن کریم درباره یهودی ها چه گفته؟
آیه شریفه 82 سوره مائده : بزرگ ترین و اصلی ترین دشمنان آنان که ایمان آورده اند کافران و یهودیان هستند
که این آمریکا در طول تاریخ 200 ساله خودش تا تونسته کشتار و قتل و عام و فتنه و شورش و تفرقه افکنی و فساد و تباهی و کفر به راه انداخته
حالا ان شاء الله که این آمریکای غده سرطانی و اشغال نابود گردد روابط ما با روسیه به کل قطع خواهد شد
و حتی تجارت هم نخواهیم داشت فقط روسیه رو به عنوان یک کشور همسایه خواهیم شناخت
روسیه نه دوست نه دشمن

اللهم عجل لولیک الفرج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۱ تير ۱۴۰۱
زنده باد اتحاد باشکوه روسیه و ایران
Iran (Islamic Republic of)
حسین ازارومیه
۱۱:۳۱ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
پس چرابه ایران جنگنده نمیده روسیه هیچوقت به ایران جنگنده خوب نمی فروش چون اسرائیل نمیگذارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۱ تير ۱۴۰۱
اسقاطیل (رژیم صهیونیستی) کاره ای نیست

روسیه مشغول جنگ با آمریکا و ناتو در خاک اروپا هستش تا همین الان حدود 500 فروند جنگنده و بالگرد روسیه منهدم شده
و نمیتونه تسلیحات و جنگ افزار بفروشه چون روسیه خودش به تسلیحات جنگی بیشتر نیاز داره
Iran (Islamic Republic of)
ابی
۱۴:۰۳ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
کسی هست ما را روشن کند چه تفاوتی بین روسیه و امریکا هست. خوب. امریکا میگه من زورم زیاده تحریم می کنم. روسیه هم میگه من زورم زیاده هم صادرات گندم و غلات و روغن اکراین را اجازه نمی دهم و هم برای اینکه امریکا و اروپا و دنیا مجبور بشوند به من امتیاز بدهند صادرات گندم و محصولات کشاورزی روسیه را هم متوقف کرده. همین باعث شده میلیاردها نفر در دنیا به خصوص در کشورهای فقیر تر با بحران غذا و حتی قحطی روبرو شوند. لطفا نفرمایید که امریکا روسیه را تحریم کرده. امریکا هرگز در هیچ موردی و در هیچ جنگی محصولات غذایی را تحریم نکرده. اگر مثلا صادرات محصولات غذایی را به ایران تحریم کرده پس دولت چگونه به راحتی در سالهای اخیر تحریم سالی 50 میلیون تن نهاده های دامی و محصولات غذایی مانند گندم وارد کرده و حالا همان واردات را با ارز 25 هزار تومنی می خواهد پای ملت حساب کند. امریکا حتی کره شمالی یا ویتنام را تحریم غذایی نکرد و حتی صدام و عراق را تحریم عذایی نکرد و در اوج جنگ سرد به دشمن خونی خود یعنی شوروی که کشاروزی اش کفاف غذای ملتش را نمی کرد میلیون ها تن غذا و محصولات غذایی صادر می کند. دشمن امریکا باشیم ولی از دایره انصاف خارج نشویم. اگر تنها به قاضی نرویم قطع بدانید که انها هم مجبور می شوند منصفانه تر رفتار کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱
من از آینده میام. چخبر از توییتر اولیانوف؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
روسیه پوتینی به ایران فقط بعنوان یک مهره شطرنج اونم از نوع پیاده نظام نگاه داره !این از قرادادهاش و بدقولی های روسیه درقبال تعهداتش کاملا مشخصه حالا کسی یا کسانی نمی خواهند قبول کنند چون بظاهر فکر میکنند بضررشونه نه بظر مملکت که البته کمی با خودش صادق باشند قبول خواهند کرد !مثلا اس ۳۰۰ رو با هزار کش و قوس میده به ایران اس ۴۰۰ رو میده به رقبامون اونم براحتی و به قیمت خیلی نازدار مثل عربستان و ترکیه و عراق ...جنگنده هم نمیده همیشه هم سمت تحریم ها بوده چون وابستگی ایران یعنی منفعت بیشتر براش !ریس جمهور مورد تحویل نمی گیره البته فقط بخاطر درخطر دیدن منافعش بدلیل معاهده ۲۵ ساله این دولت با چین ! بعدش برا نفتالی صهیونیستی مشروب چندساله باز میکنه !تو رژه پیروزی کنارش میشونه ! چون نصف صهیونیستها روسی اصلا اند !اگر شوروی کمک اسرائیل نمی کرد همون موقع جنگ اعراب کارش تموم بود حالا هم همیشه درست دقت کنید جانب صهیونیستی ها و منافع اونها را میگیره ! تو جنگ تحمیلی هم سمت عراق بود !نگذاشته و نخواهد گذاشت ایران قوی بشه چون هم بضرر خودش و قطع وابستگی ایران و تهدیدی برای اسرائیل میشه !پس بهترین چاره همون چینه البته با هوشیاری تمام که تجربه روس و زیر نفوذ اونها دررابطه با چین تکرار نشه و رابطه همیشه کاشیکاری و معامله باشه نه تخیلات خود فریبی !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۱ تير ۱۴۰۱
چه قدر دری وری نوشتی
Iran (Islamic Republic of)
رایان
۱۸:۵۰ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱
برای همین به ما جنگنده نمیده؟ موشک های پیشرفته نمیده؟ تانک های زرهی نمیده؟ نیروگاه های هسته ایمون رو که قرار داد داره تکمیل‌ نمیکنه؟؟؟؟؟؟
Bulgaria
محسن خان
۰۳:۱۴ ۱۶ فروردين ۱۴۰۱
سلام دقیقا از انقلاب هدف چی بوده از زیر مجموعه استکبار جهانی تبدیل بشیم به زیر مجموعه یک کشور به غایت ضعیفتر که حتی نمیتونه به حوزه نفوذ اطراف خودش اعمال قدرت کنه !؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۰:۰۷ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰
همه ی این ها در صورتی میتونه برای ایران مفید باشه که همکاری علمی برقرار بشه وگرنه این شکل همکاری ها جز وابستگی به روسیه هیچ نتیجه ای برای ما نداره
Iran (Islamic Republic of)
علی اس
۱۳:۲۰ ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
قطعا روسیه طالب ایران ضعیف نیست چون در اینصورت ایران ناامن میشه و ناامنی ایران باعث ناامنی جمهوریهای جداشده از شوروی میشه و این به زیان روسیه است اما روسیه طالب ایران قوی هم نیست چون باعث میشه جمهوریهای جدا شده به طرف ایران کشیده شوندو منافع روسیه به خطر بیفتد و روسیه نتواند که از ایران مثل الان سوء استفاده بکند
ایران برای قدرتمند شدن باید که بتواند هم از شرق و هم از غرب استفاده بکند دشمنی با هرکدام از اینها قطعا باعث عقب ماندگی ایران خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۱۹ اسفند ۱۴۰۰
پهلوی نوکر و دست نشانده آمریکا بود و آمریکا بوسیله این عروسک خیمه شب بازی ایران را می چاپید و غارت می کردعلاوه بر این آمریکا برای دنیا خطرناک است و هر چه از تعداد و دنیا را می چاپ و برای این چاپیدن از هیچ کاری دریغ نمی کند از براه انداختن جنگ و خون دست کاری کردن ویروس ها و بجان دنیا انداختن و یا روی کار آوردن حکومت های دست نشانده چون پهلوی و ایجاد هر نوع ناامنی.انقلاب ایران موجب شد تا یکی از دست نشانده های آمریکا گورش را گم کند و حکومتی روی کار بیاید که هر چند ضعف هایی دارد و خطاهایی ولی در کل برای امنیت دنیا مفید است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۲ ۱۰ اسفند ۱۴۰۰
واقعا خودتون هم به این چرند اعتقاددارین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۸ اسفند ۱۴۰۰
ما انقلاب کردیم، جنگیدیم،شهید دادیم،که مستعمره کشوری نشیم.
من افتخار میکنم تو ایرانم و ایرانیم و دینم اسلام و مذهبم شیعه هست بعد بریم مستعمره یک کشوری که خدا رو قبول نداره بشیم ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۷:۲۴ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
اون شوروی سابق بود(که حتی اوکراین عزیزت هم جزوش بود) روسیه شوروی کمونیستی نیست از غار بیا بیرون
Sweden
ناشناس
۱۳:۰۱ ۰۸ اسفند ۱۴۰۰
شکی نیست که شما راست میگید.مستعمره شدن یعنی قدرتمند شدن.لطفا با خون شهدای دفاع از وطن شوخی نکنید.شرافت داشته باشید.