نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۰۷:۰۷ ۲۱ اسفند ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
آمریکا و عوامل جنایتکار تولیدگر ویروسهای کروناهای مختلف باید جوابگوی جامعه بهداشت و سلامت جهانی باشند که با جنایتهاشون دستشون به خون تمامی کشته شدگان کرونایی در سر تا سر جهان آلوده است و جمع بسیاری از مردم جهان رو روزانه عزادار و داغدار عزیزانشون کردند باید به آمریکای کثیف جنایتکار خبیث حمله گسترده کرد و این رژیم حکومت فراعنه خبیث مافیایشون را با شدت و حدت هر چه تمامتر نابود کرد و از صفحه روزگار این نژادپرستان کثیف برده داران را محوشون کرد که جهان را آلوده کرده اند و هر از چند یکبار هم ویروس جهش یافته هوشمند دیگری را وارد جهان می کنند و تعداد بسیاری دیگر از مردم جهان را داغدار کردند مداوم می کشند مردم جهان رو با ویروسهای مختلف کرونایشان باید جامعه جهانی دولت حکومت منحوس آمریکا و همپیمانانش رو نیست نابودشان کند ننگ مرگ بر آمریکای جنایتکار فاسد فاسق چپاولگر غارتگر شکنجه گر آدمکشهای تروریست جهانی باد درود به شرف هر کسی و هر کشوری که داره با ناتوی خبیث و آمریکای کثیف و همپیمانان نجس ملعونشون مقتدرانه و قدرتمندانه می جنگند توف اوف بر آمریکا و همپیمانان خبیث ملعونینش همگیشون رو باید در یک جنگ سخت جانانه جهانی نابودشان کنید که جلوی نابودی بشریت و نسلکشی بشریت برای همیشه طول تاریخ بشریت گرفته شود مرگ بر آمریکای خبیث و همپیمانانش آمریکا و همپیمانان ملعونش باید توان بسیار بسیار بسیار سخت سنگینی به جهانیان پرداخت کنند و باید هزینهای سختی را متحمل شوند و باید حاکمیتهایشان نابود و محو شوند در جهان برای همیشه به زباله دان تاریخ بشری انداخته شوند تا جهان آرام و ایمن و امن گردد . والسلام و صلوات التماس دعا .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
جناب بایدن تحریم های ایران را لغو کن و روسیه پست را تحریم کن تا نابود بشه.مقصر همه بدبختی های مردم ایران روسها هستند.لطفا سرنوشت مردم ایران را به رفتارهای متجاوزانه روسها گره نزنید.مردم ایران زیر بار زور نمی روند اما بافرهنگ و صلح طلب هستند.مردم امریکا را دوست دارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
امیدواریم اقتصاد آمریکای جنایت کار نابود شود
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۳:۴۸ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
جوک آخر سال از زبان کارشناسان داخلی
Iran (Islamic Republic of)
یا علی
۱۳:۴۴ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
شماها بهای حماقتها وشرارتهای خودتون میپردازید نه عملیات پوتین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
هیچکدوم تون کاملا مستقل نیستید دو تا تیر تو کشورتون بزنن قیمتتان تغییر میکنه،چه جوری اسم خودتونو ابر قدرت میذارید! استقلال رو در زمان حکومت آقا صاحب الزمان نشان تمام دنیا می دهیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
اشتباه قرمز زدم. با عجله بود و اشتباه شد. لطفاً اصلاح کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
تورم دلیل نمی خواهد کافی مانند مسئولین ایرانی کشور را مدیریت کنی قشنگ طوری کمر مردم خم خواهدشد که نفس کشیدن برایشان غم مبشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
هی نگید حقوق کارگرا شده ۵ میلیون و ششصد وقتی که ۱۰ درصد مالیات و ۷ درصد حق بیمه تامین اجتماهی ازش کم می کنید پس حقوق سال آینده ی کارگرا میشه حداکثر ۴ میلیون تومان

از طرفی در سال آینده تورم و گرانی چندین برابر خواهد شد که در نتیجه عملا کارگرا ها قدرت خریدشان نسبت به سال گذشته کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که کمرشان زیر بار فقر و تورم و گرانی خواهد شکست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
یک گوسفند خودشو از کوه پرت کرد پایین تا بمیره و چوپان ضرر کنه
حالا آمریکا ، خودشو از نفت و گاز و غیره محروم کرده تا این تحریم ها کمی دل مردم روسیه بدرد بیاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
بسیار عالی
قیمت واقعی نفت بالای 200 دلار هست
دلیل تورم پایین در غرب این بود که نفت منطقه ما رو به قیمت مفت میدزدیدن و تورموشونو به مردم منطقه ما منتقل میکردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
بایدن تو رو خدا بیا ایران
ما تجربه 400 درصدی داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
تورم در آمریکا یعنی جنگ در خاورمیانه چرا اینقدر دنبال نفت 500 دلاری هستید؟؟؟؟
همین الان نفت 140 دلاری باعث افزایش قیمت کالاهای وارداتی میشه مردم چرا دنبال بدبختی هم خودتون و هم دنیا هستید ؟؟
به جای دعا در حق همه مردم دنیا دنبال چی هستید شما که با اولین آزیر خطر میرید 1000 تا نان میخرید میکنید تو خانه هایتان ؟؟؟؟
پیامبر در همه شرایط دعا برای نابودی نمیکرد. ویزگی که در پیامبر را نسبت به خیلی از پیامبران دیگه برتر مکیرد همین بود دعا برای عذاب دیگران حتی کفار و مشرکان نمیکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۳ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
هر چی هم بالا باشه عمرا بتونی مثل ایران باشی تورم ایجاد کنی تازه با اعداد الکی که ا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
ما هیچ احتیاجی به جنگ با امریکا و غربی ها نداریم اینا خودشون بدست خودشون نابود میشن!!!!خدایا شکرت که !!دشمنان ما رو از احمق هایی مثل امریکا و غربی ها قرار دادی!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
چقدر شفاف و صادقانه گفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
این چی بود،جدی بود یا طنز،،اگ طنز بود،عاالی گفتی.خخخخ
۱۲