برجام وسیله ایست برای یافتن کاشف اصلی امریکا و عامل قتل عام دستجمعی صد و پانزده میلیون بومی در امریکا. وظیفه وزارت خارجه ایران فقط همین چند کلمه در برجام است. اگر مسوولین فعلی جرات بر زبان اوردن این کلمات را ندارند بروند تا کسانی را که سر نترسی دارند بفرستیم جایشان حرفها را بزنند. کریسف کلمب که بود و در سال 1521 میلادی چه کرد؟ این ها مسایل امروز ما است نه موضوع هسته ای و تحریم. اگر نمیفهمید خودم بلیط میگیرم می ایم تهران حالی تان میکنم.
در زمان امام حسین علیه السلام سپاهیان یزید شمشیر داشتند امام حسین و سپاهیان اسلام هم شمشیر داشتند، شمشیر دوران ما بمب اتم است که دشمن اسلام دارد ولی ما نداریم پس باید هر چه زودتر بمب اتمی بسازیم.
سلام وقت آن رسیده ایران اقدامات خود را در رابطه با افزایش غنی سازی و تولید کلاهک هسته ای برای باز دارندگی شروع کند و با قدرت در مقابل صهیونیست ها بایستد . ترس برادر مرگ است و دشمنان خدا و خلق خدا دست از دشمنی بر نخواهند داشت . فقط باید با زبان خودشان با آنان سخن بگویی .
آمریکا معتاد شده و از ابزار تحریم کشورها نمی تواند دست بردارد برجام هم هیچ عایدی برای ایران نخواهد داشت که بماند جلو حرکت علمی ایران را خواهد گرفت به نظرم هرقدر تحریمهای جدید اعمالی از طرف آمریکا صورت میگیرد باید با افزایش درجه غنی سازی از 60 درصد به بالاتر درجواب این تحریم باشد تا موجب بازدارندگی شود چرا این حرکتهای خزنده را جمهوری اسلامی بدون جواب میگذارد
اولا فرق تحریم های ایران با روسیه اینه که فقط گربه های ایران تحریم نشد والا روسیه در صادرات لااقل گاز خودش و گرفتن پولش مشکلی نداره بعدشم این بنت نادان باید بدونه اگه ایران نتونه انرژی و فراورده هایی اون رو صادر کنه مطمئنا هیچ کشوری در حداقل حوزه خلیج فارس نخواهد توانست این کار رو انجام بده.
از نظر من تو برو اول فکر آبکش آهنیت باش بعد بیا حرف بزن.