از آمریکای تروریست یاد بگیرید که چگونه سلاح های خود را به بهانه های مختلف به گاوهای شیرده حاشیه خلیج فارس می فروشد و چه درآمدی از حماقت بعضی از کشورهای عرب جاهلیت برای مردم خود کسب می کند.
خیلی ها دم از گرسنگی مردم میزنن انگار هیچ کشوری در دنیا نیست که مردمی فقیر و گرسنه داشته باشه مگر نه اینکه خدا خواسته یه کسی در رفاه کامل باشه و یه کسی هم در فقر کامل هر دو گروه برای امتحان یکدیگر اینطور قرار گرفتن غنی باید هوای ضعیف رو داشته باشه و الا در آزمون الهی رد میشه فقیر هم توکلش به خدا.. کل این هستی برای خشکلی آفریده نشده ما تو یه ماتریکس الهی هستیم که همه چیزش حساب و کتاب داره و باید در روز محشر جواب گو باشه ولی امنیت یه چیز خدا دادی نیست با مدیریت و همت آدمای بزرگ به دست میاد مگه نخواندید کل شاهنامه با دلاوری های اساطیر چون رستم و گودرز و آرش و گیو و اسفندیار و غیره بوده اگه نبودن این دلاوران ایران زمین تورانیان این کشور رو با خاک یکسان میکردن پس اگه نباشه عامل بازدارندگی هرکی باشی هر کجای دنیا باشی مثل لودر از روی اون کشور رد میشن و با خاک کسانشون میکنن.
استاد نفست از جای گرم بلند میشه ادمی که گشنه باشه خدا و پیغمبر حالیش نمیشه نمی دونم چند سالته ولی اگه گشنه بودی این چیزها رو نمیگفتی بعدش خدای که منو افرید و میگه هیچ چیزی بدون حکمتش انجام نمیشه یعنی از سرنوشت من خبر نداره که بهشت میخام برم یا جهنم من اینجا هیچ رفایی ندارم که بخام فکر اخرتم باشم در مورد جنگ هم همون روسیه که این همه منم منم میکرد ببین چجوری داره با ظلت داره پا پس میکشه سلاح مهم نیست وقتی ملتت پشتت باشه
بهرام نظری
۱۱:۰۰ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱
دیگه میدان نبرد وجود نداره از بالا و دریا میزنن و میرن
دوربین موشک چیزی وتو جنگ اگه ملتش پشتش نباشه چیزی نیست روسیه که دو روزه اوکراین می خواست تصرف کنه داره به لطف مردم غیرتمند وغیور اوکراین متجاوز گر رو بیرون می رونه پس دوربین و موشک شما همین مردم سعی کنید به ملت خودتون واقتصاد ومعیشت مردم فکر کنید تا به موشک ودوربین.
گویا آقایان انتظار دارن اجنه و ملائک کارای کشورشون و انجام بدن.؟!!
اگر هر بخش وظیفه اش رو درست انجام داد تحسین داره و و الا نه.
بعضیا از پیشرفت جمهوری اسلامی عصبانین و این عصبانیت یا از روی جهالته یا دشمنی که قدرتمون به درد دومی ها و تبیینمون به درد اولی ها.
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱
از روی جهالت نیست چشاتو باز کن هروز که شنا نادان ها دن از پیشرفت جمهوری اسلامی میزنید مردم بدبختر میشن تورم بیشتر میشه موندم شما پیشرفت رو تو ادم کشی و جنگ میبنید!؟ هروقت مردم اسایش داشتن باید بگید پیشرفت جمهوری اسلامی خداییش معنی جهالت رو نفهمیدید و تاابد تو جهالت باقی خواهی ماند!!!
ایران و ایرانی پتانسیل به تکنولوژی پیشرفته تر هم برسه
زنده باد ایران
زمانجنگسربازامون۸سالجنگیدن باکمترینامکاناتعراقیکههمهکشور
هادشمنبهشونسلاحمیداندندنتونستندایرانعزیزمونروشکستبدن
اگر هر بخش وظیفه اش رو درست انجام داد تحسین داره و و الا نه.
بعضیا از پیشرفت جمهوری اسلامی عصبانین و این عصبانیت یا از روی جهالته یا دشمنی که قدرتمون به درد دومی ها و تبیینمون به درد اولی ها.