فرمانده همچی به جنگ با بقیه نیست یکم مقابله با جنگ نرم یاد بگیرید این شعر فوقش دو ماه ببره بعدش قیمت یه چی میره بابا دوباره اختشاش و اعتراضات میشه و سلام فرمانده میشه سلام بدبختی
سلام دوستان عزیز، توجه داشته باش سلام فرمانده چیزی نیست که با شکم خالی و لباس پاره مرتبط باشه، فهم بالای زیستن و بنده واقعی خدا بودنه، و اجرای سفارشات قرآن و اهل بیت علیهم السلام هست و همین طور که بالای 1400 سال هست از بین نرفته، اینطور که شما گفتی، از بین نمیره زندگی و آفرینش انسان فقط شکم پر و لباس شیک و عشق و حال و آخر درک شما :! یعنی به جایی رسیدن مادی (شغل خوب و حساب بانکی تپل) و خیال راحت پولی و مادی نیست، این چیزها زحمت و فشار کشیدنه، وگرنه شن و ماسه و سنگ خیلی زیاده و راحت بدست میاد (اما الماس و طلا سختی و مشقت بالایی داره) چون آخر درک بعضیها مادیات هست فلزات گران بها مثال زدم، انشاالله که فهم و درک کاملی پیدا کنیم، و سطحی نگر نباشیم و چاکر غرب، واقعا که!!!!!! ؟؟؟؟؟؟
قبلاً هم چیزا گرون میشد و آهنگ ساسی مانکن میخوندن الان که این شعر رو میخونن از نظر شما اشکاله .شعر چه ربطی به اقتصاد داره ؟ چرا سر آهنگای ساسی جونتون از اقتصاد اشکال نگرفتید؟
.
۱۵:۲۷ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
این شعر در فراق امام زمان هست برنج گرون شده دیگه چه ربطی داره
سلام احمق اصلأ میدونی سلام فرمانده منظورش کیه؟ منظورش امام زمان هست!
Navid
۰۸:۳۲ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
اصلا به نیست وریا به تو ربطی داره
ناشناس
۱۹:۴۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
به نظر من دشمن از یک کلمه میترسه که در این سرود بسیار زیبا و دلنشین (که اشک شوق رو در دیدگانمان جاری میکنه) از آن استفاده شده... و اون کلمه 《غیور》 هستش
چون برنامه دشمن بر از بین بردن و نابود کردن غیرت دینی در بین نسل آینده انقلاب و ایران است.
درود بر غیرت ایرانی
این سرود زیبا مطلب برای ناراحت کردن دشمن زیاد داره، از جمع کردن دهه نودی ها گرفته تا مبحث ظهور و نام مبارک سید علی
ناشناس
۰۸:۰۶ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
کاربر ( سلطان) چندتا از همه زنان مملکت که میگی هرزه شدند مادر و خواهر و همسر و دختر و مابقی زنان اقوامت هستند ، آیا اونا هم هرزه شدند؟ یا در شرف هرزه شدن هستند؟
ناشناس
۱۹:۰۵ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
فرمانده کجایی میگن فردا مواد شوینده ۷۰درصد افزایش قیمت میگیره
چون برنامه دشمن بر از بین بردن و نابود کردن غیرت دینی در بین نسل آینده انقلاب و ایران است.
درود بر غیرت ایرانی