با سلام و عرض ادب
زدن کنجد و نگه داشت مشتری برای ساده اصلا ربطی به کسب در آمد ندارد در حال حاظر ذائقه مردم عوض شده و اکثر مشتریان درخواست کنجد دارن و ما مجبور به پخت نان کنجد هستیم و وقتی که مشتریان انگشت شماری ساده درخواست کنند به اندازه زمان پخت یک نان باید تحمل کنن چون اگر ساده هم پخته و آماده کنیم به علت نداشتن متقاضی سرد شده و اون شخص ساده خور پسند نکرده و داغ طلب میکند و باید به اندازه پخت نان صبر کند
تمام این پیام ها از همین کارگر نونوایی خودمونه، چون میگیم برای یه سیگار مشتری رو معطل نکن، حالا شما برو یه کار دیگه
ببینم چقدر مزدا میدن، ما کننده ایم، خودم دوتا کیسه تا ۹ صبح دست تنها میپزم، درمیارم، میفروشن، یاحق
ابوذر
۲۱:۳۸ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
این حرف چرت است وپرت
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
خیلی هم ربط دارد من خودم معترض، اگر در صف هم باشیم امثال شما ما را معطل یک نان ساده می کنند ولی صد تا کنجد بیرون می دهید... انصاف هم خوب چیزی هست. روز قیامت از شما نخواهم گذشت. طمع صفت خیلی زشتی است.
ناشناس
۲۲:۴۸ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
اگه کسب درآمد نیست پس چیه شما مشتری اجبار به کنجدی میکنین نانوا نان باید ساده از تنور بیاد بیرون
م
۲۳:۱۰ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
ما که هر نونوایی رفتیم دیدیم نون ساده زودتر میبرند بعد تو میگی مردم کنجد میخوان . دروغ نگو.
عباس
۰۶:۱۹ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
تخلف تخلف است و بهانه های شما پذیرفتنی نیست و در صورت مشاهده جریمه و به تعزیرات یا جهاد یا سازمان صمت دعوت می شوید . شما موظف به ارائه نان ساده اید . بنده بازرس و مجری طرح برکت هستم
ناشناس
۰۶:۳۵ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
لعنت یه آدم دروغگو .. چیزی بگو مردم باور کنند شما ها علنآ کنجدی می زنید آویزان می کنید که مردم مجبور به گرفتن نان کنجدی می شن از بین یه دونه ساده دو سه تاش کنجدیه مردم دیگه تحمل صف رو ندارن کیه کیه رسيدگي گنه
ناشناس
۰۹:۱۲ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
این نانوایی شک نکنید که دروغ میگه مردم ذایقه شوند عوض نشده بلکه بعضیها تنبل شدهاند وحوصله صف ایستادن رو ندارند نانوایی هم از این ذایقه سو استفاده کرده و نان کنجدی رو می پزه و بدون نوبت میده خوب معلومه که تنبل نمیره به سایه تا سایه خودش بیا یه بنابر این باید با نانواییها ی متخلف شدیداً برخورد بشه ضمنأ برای خشخاشی یا کنجدی نرخ تعیین بشه مثلاً حداکثر پانصد تومان برای دوطرفه کنجد هرنان قیمت تعیین بشه تا ذایقه تنبلها هم عوض بشه و هرکس نان کنجد خواست در نوبت خودش نان بگیره
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
شما ساده بزن و به کنجدی خپرا بگو صبر کن تا واست کنجدی بزنم اگه مردی
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
کنجد کیلویی ۷۰ هزار تومن... چی میگید برا خودتون..
اینده نه چندان دور کارگر نانپایی پیدا نخاهد شد... چون به علت پایین بودن دستمز کسی نیست کار کنه..
دلت خوشه انقد بیکاری هست که ماهی ۲ میلیون هم طرف شغل گیرش نمیاد
ناشناس
۲۳:۵۲ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
کشی مجبورت نکرده کنجد بزنی. اصلا کنجد تو حرارت نتور ویتامینی ازش نمیمونه.. ملت یه نون ساده میخوتن واسه سیر کردن بچه شون سر صبح کنجدیا رو فرس حسن روحانی با خاویار بخوره
ناشناس
۱۵:۳۴ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
شمایی ک دم ازتخلف نونوامیزنی تویک شب ی کیسه مایع خمیر۲۰۰هزارگرون شدکارگرتوسال۴۰۱ چهل درصد نرخش رفت بالا.اول بگوچراایننها بدون اینکه توسال جدیدیک ریالی ب نرخ نون اضافه کنن این همه هزینه برای نونواتراشیدن .بله نونوابایدکنجدبزنه اصلاهم تخلف نیست تواول بروببین چرا ی کیسه مایع خمیر ک ی نونواحداقل درماه۵کیسه مصرفشه۳۰درصد توی شب گرون شداونوقت بیاایرادنونوای بیچاره روبگیر
آخی پس بگو نانواییها تا حالا بنده های خدا لله وزرای رضای خدا کار کرده و هیچ سودی نبردند شما چه خوبید حتماً یک راست ارواح عمه تان میرید تو بهشت چون تو دنیا کلا در جهنم بودید یا تا حالا از جایی دیگر سود بردید وحالا منافعی از قبیل قاچاق آرد و...داشتید وحالا که جلوتان گرفته شده دستاویزها تغییر کرده
ناشناس
۱۵:۲۷ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
خطاب به اون برادری که میگه ما پول کارگر میدیم
برادر این خبرها هم نیست
یه کارگر میارید پوستشم میکنید نه عیدی هست نه بیمه
غذاشم باخودشه
هیچکی شاگرد از بیرون نمیاره الا یکی عمده تولید کننده باشه اونم بحثش جداست
در ضمن تو که نانوای میزنی شاطرش دیگه خودتی
اون سیصد هم مال خودته
اگه قرار باشه هر کی حرفه نداره بیاد نانوا بزنه
بهتر از این نمیشه
برا همینه دزدی زیاده معلومه امثال شماها فقط برا سهمیه اومدید پروانه گرفتید
وگرنه هر کسی پروانه میگیره باید تو کارش استاد باشه
شما داری مثل کارگر کار میکنی
انتظار داری دستت رابزارید جیبت بعد شب یک میلیون هم سود کنی
خطاب به اون کسی که میگه نون وا روزی 3 هزار تا نون میده
اول باید بفهمی که هر کیسه نون حداکثر 105 تا نون سنگک میده
و کلا یک مغازه. 8 تا کیسه داره و کلا میشه روزی 800 تا نون
حتی تافتون و لواش هم با هم به روزی 3 هزار تا نون نمیرسه
کار گر نون وایی هم حتما باید نوشابه کوکا و دلستر بخوره یک روز درمون هم حتما باید ابگوشت بخوه. اگر هم ندم کار نمیکنه کسی هم الان دیگه کار نون وایی را انجام نمیده چون شغل های دیگه درامدش بیشتره
بچه های شهری هم روزی 16 ساعت سرشون تو گوشی هست
از 50 سال پیش که گوشت کیلویی 1 تومان بود تا به الان که کیلیویی 200 شده. ناهار شام صبحونه. پای صاحب کار هست روزی 3 تا 4 بار هم هر کار گر باید حموم برن
300 خمیر گیر میگیره کا ساعت 5 صبح از خواب میدار بشه.
تو ساعت چند از خواب بیدار میشی. تازه صبحانه ناهار شام هم باید درست کنه مغازه هم باید تمیز کنه ظرف هم باید بشوره
400 تا 600 به شاطر باید داد تمام کیفیت نون مربوط به شاطر
هست نون دربیار هم باید روزی 300 حداقل بگیره
هزینه بهداشت مواد شوینده برق گاز مالیات 3 تا کار گر هم هست
اگر هم میگی روزی 3 هزار تا اونو حتی تافتون و لواشی ماشینی که کارگر نداره هم نمیتونه باشه
اصلا سهمیه این قدر نیست که بشه تازه
اگر هم مشکلی داری بیا خودت یک روز پای تنور یک صندلی بزار کاری هم نکن فقط یک روز پای تنور بشین ببین یک روز میتونی تحمل کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روز بعد دستت را تا ارنج بکن تو تنور نون داغ را با احترام بزار رو میز بدون دست کش
حرف حساب، حالا نانوا شده دزد، خدا جای حق نشسته ما پول حلال درآوردیم و پول بازومونو میخوریم، ملت تشخیص نمیدن همه رو با هم یکی نکنن، اون دزدی ها از یک نانوا بر نمیاد وگرنه ۴ صبح نمیرفت پای تنور
حیدری
۰۳:۴۳ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
دوست مگی حقوق کارگر نانوایی رفته بالا نهار شام به عهده مقازه کجا هست من خودم کارگر بربری هستم دو سال بود یه جا بودم بجای اینکه منو بیمه کنه فامیلهایش را بیمه کرده بود نه نهار میداد نه شام تا اعتراض کردم بیرونم کرد الان بیست روز دنبال کارم که نزدیک خونم باشه هر جا میرم همون حرفهای اون صاحب کار را میگه
ناشناس
۱۴:۲۶ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
نیشابور بین میدان معلم و اتوبان یک نانوای هست که از سه تنور ، نان یک تنور رو زیر میز جمع میکنه و خدا میدونه کجا میفرسته
اعتراض مردم هم که هیییچ اصلا بها نمیدن همینه که هست
فکر کنم اینجا هیچ مسئولی نداره
مملکت بی صاحب شده ، 10 عدد کنجد هزارتومان پولش را می گیرند.
ناشناس
۰۰:۱۹ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
خوب باید هم پولش رو بگیره...الان تورم انقد بالاست که هزارتومان آدامس هم نمیدن...برادرقشرزحمت کش که تنها تک محصول میفروشه مثل سوپرمارکت هزار قلم جنس نمیفروشه...فقط تنها نان میفروشن تک محصول..از خواب شب میزنم.وجلوی گرمای تنور به عشق سفره مردم کار میکند...یه ذره انصاف داشته باشید....
برشته
۱۳:۴۰ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
لطفا نظارت بر روی نانوایی سنگکی ها را بیشتر و جدی تر کنید.
برای ما فرقی نداره، به نفع نانواست، ولی ملت رو ۵۰ سال میبرید عقب
ناشناس
۲۳:۰۵ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
اون موقع برات خشک نمیکنن خمیر میدن بهت
ناشناس
۱۳:۰۸ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
حتی اگر ارد کاملا مجانی هم باشه و مجانی به دست نانوابرسه. هر نون حداقل 1/500مزد کارگر میره و هزار تومان اجاره مغازه داره. حدود 200 تومان حق بیمه کارگر داره. و هر نون 50 تومان برق آب گاز می بره هر نون هم حدود 200 تومان میانگین برای صبحونه ناهار شام میره. حدود 3هزار تومان فقط قیمت تمام شده یک نان سنگکی ساده با درنظر گرفتن آرد دولتی و حتی مجانی میباشد ......... و تازه هزینه اجبار بهداشت و بهداشت محیط و هزینه تعمیرات و نگهداری مغازه و بیمه و انواع مالیات حقوق کارگر عیدی کارگر و عوارض های شهرداری. حالا این نونی که 3 هزار تومان برای نون وا تموم میشه چه انتظاری هست که کارکری که از ساعت 5 صبح تا ساعت 10 شب کار سخت انجام میدهد و در گرما کار میکند با رضایت این نون را سر سفره بگذارید و خانواده شما بخورد ؟؟؟؟؟خیلی مهم هست خوردن نون حلال باشد وکسی که نون میپزد با این سختی ها و هزینه ها و این قیمت تحمیلی دولت و مسولین خود مردم هم از خرید نون به قیمت مصوب نمیخرند چون که نون حلال میخوردن نون را به قیمت تحملی دولت نمیخرند
شما روزانه دراین مدت حداقل ۳هزار تا نان میتونی بپزی پس لابد بحساب شما روزانه ۴ونیم میلیون تومان پول کارگر میدی؟؟ یعنی روزانه۶۰۰هزار تومان پول غذا میدی؟؟ نه عزیز برا کارگر دوشیفت شما ماهانه نهایت ۱۶تومن حقوق میدی ناهار وصبحانه هم خودشان میارن هزینه شما ۱۰درصد این هزینه هایی که گفتی هست
ناشناس
۱۴:۰۱ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
ناراحتی،نمی تونی پروانه کسب نانوایی واگذار کن.
نانوا سنگک
۱۴:۵۰ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
آقا فرهاد چطور حساب کردی هر کیسه 40کیلوارد40لیتر آب ببره می شه80کیلو هر جونه سنگک 600گرم هست میشه توی هر کیسه 135تا نون یک سنگک نهایت بتواند 10کیسه در روز بپزه که میشه 1350تا نون نه 3هزارتا
مزد کارگر سنگک بالا است شاطر حداقل هر کیسه 80
ناندرار 60
خمیرگیر40میگیره
که کرد هر کیسه می شه 180در روز یک میلیون هشتصد
یک صبحانه ساده برای 3نفرحداقل 40تومان می شه نهار و شام حداقل نفری300روزی 340حداقل فقط نهار شام کارگری که از شهرستان آمد نهار شام نداره که بیاره تا پول سیگار شامپوش هم از صاحب مغازه می گیره آقا فرهاد من باسند مدرک حرف میزنم رو هوا نیست
ناشناس
۱۶:۲۷ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
حداقل اگر نانوا نیستی نظری هم در مورد نانوایی نده کی گفته دو شیفت ماهانه ۱۶ تومان حقوق کارگر میشه نانوایی سنگکی ۳۰ روز کامل را داره ۱۸ میلیون فقط و فقط به شاطر میده اون هم با سه وعده خرجی
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
این بنده خدا که جواب داده به شما فکرکنم انتظارات زیاده، فکر پول گاز، اب، برق، بیمه، مالیات، بدبختی یه نونوا رو نداره، کارگر که هرروز یه آدا داره، تازه میگن نمیصرفه واگذار کن، نه عزیز ما اینقدر بدبختی کشیدیم، شغل پدر و جد و ابادیمون بوده، مخلص مردم عزیز هم هستیم....
ناشناس
۲۰:۵۴ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
چرا تا حالا این حرفها نبود هزینه کارگر هزینه مغازه وغیره از آرد فروشی دستتان کوتاه میشه صداتون دراومده
علی زنجان
۰۰:۲۸ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
واقعا حق گفتی ....درد نانوا را گفتی
ناشناس
۱۰:۲۱ ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
شماها درست میگین ولی اگه ضرر داشت تعطیلش میکردی
پس ضرر نداره که هیچی سود هم داره
اگه شده خالص ماهی ۳ تومن
خیلی از مردم ماهی ۱ تومن درامد هم ندارن
amir eslami
۰۰:۵۰ ۰۳ خرداد ۱۴۰۱
از قدیم گفتن نونوا تا واسش صرف نکنه سرش رو توی تنور نمیکنه نون بپزه!!
تیغ که زیر گلوی کسی نگذاشتن حتما بیاد نونوایی باز کنه!! که حالا میایید منّتش رو سر مردم میگذارید.
برا هرکسی نمیصرفه جمع کنه خب!!! ما راضی به ضرر هیچکسی نیستیم
سولی
۱۲:۴۸ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
یک روز رفتم نانوایی سنگکی به اندازه دو تا نان ساده پول بیشتر همراه نبود، وقتی گفتم دو تا ساده می خواهم با یک لحن بدی گفت الان نداریم اگر میخواهی باید نیم ساعت صبر کنید.
یک روز رفتم نانوایی سنگکی به اندازه دو تا نان ساده پول بیشتر همراه نبود، وقتی گفتم دو تا ساده می خواهم با یک لحن بدی گفت الان نداریم اگر میخواهی باید نیم ساعت صبر کنید.
در اراک هم تقریبا همه نانوایی بربری ها همینگونه است از هر 30 عدد نام فقط 3 عدد بدون کنجد است ، البته اینگونه کار کردن بربری ها نشان از ضعف مسولین نظارتی این.
بجای گذاشتن دستگاههای ویژه در نانوایی ها که خودش هزینه ها و مفاسد زیادی از جمله تولید، توزیع و نگهداری این دستگاها دارد، بهترین راهکار واریز سوبسید نان به حساب افراد و فروش کیلویی و آزاد نان است. همچنین مانند قدیم اگر کسی نان کنجدی خواست سفارش دهد نه مل الان که همه رو مجبور به گرفتن نان کنجدی می کنند!!!.
دوست عزیز کسی مجبور نیست، ولی نان تایم داره پختنش، ارجحیت با افرادی هست که تو نوبتت، هر تنور حداقل ۱۲ تا نون میگیره، وقتی داخلش پر هست، تا بیان برای شما بزنن، وقت میگیره، خود شما نان سرد میبری؟؛
زدن کنجد و نگه داشت مشتری برای ساده اصلا ربطی به کسب در آمد ندارد در حال حاظر ذائقه مردم عوض شده و اکثر مشتریان درخواست کنجد دارن و ما مجبور به پخت نان کنجد هستیم و وقتی که مشتریان انگشت شماری ساده درخواست کنند به اندازه زمان پخت یک نان باید تحمل کنن چون اگر ساده هم پخته و آماده کنیم به علت نداشتن متقاضی سرد شده و اون شخص ساده خور پسند نکرده و داغ طلب میکند و باید به اندازه پخت نان صبر کند
ببینم چقدر مزدا میدن، ما کننده ایم، خودم دوتا کیسه تا ۹ صبح دست تنها میپزم، درمیارم، میفروشن، یاحق
اینده نه چندان دور کارگر نانپایی پیدا نخاهد شد... چون به علت پایین بودن دستمز کسی نیست کار کنه..
برادر این خبرها هم نیست
یه کارگر میارید پوستشم میکنید نه عیدی هست نه بیمه
غذاشم باخودشه
هیچکی شاگرد از بیرون نمیاره الا یکی عمده تولید کننده باشه اونم بحثش جداست
در ضمن تو که نانوای میزنی شاطرش دیگه خودتی
اون سیصد هم مال خودته
اگه قرار باشه هر کی حرفه نداره بیاد نانوا بزنه
بهتر از این نمیشه
برا همینه دزدی زیاده معلومه امثال شماها فقط برا سهمیه اومدید پروانه گرفتید
وگرنه هر کسی پروانه میگیره باید تو کارش استاد باشه
شما داری مثل کارگر کار میکنی
انتظار داری دستت رابزارید جیبت بعد شب یک میلیون هم سود کنی
جریمه میشه
اول باید بفهمی که هر کیسه نون حداکثر 105 تا نون سنگک میده
و کلا یک مغازه. 8 تا کیسه داره و کلا میشه روزی 800 تا نون
حتی تافتون و لواش هم با هم به روزی 3 هزار تا نون نمیرسه
کار گر نون وایی هم حتما باید نوشابه کوکا و دلستر بخوره یک روز درمون هم حتما باید ابگوشت بخوه. اگر هم ندم کار نمیکنه کسی هم الان دیگه کار نون وایی را انجام نمیده چون شغل های دیگه درامدش بیشتره
بچه های شهری هم روزی 16 ساعت سرشون تو گوشی هست
از 50 سال پیش که گوشت کیلویی 1 تومان بود تا به الان که کیلیویی 200 شده. ناهار شام صبحونه. پای صاحب کار هست روزی 3 تا 4 بار هم هر کار گر باید حموم برن
300 خمیر گیر میگیره کا ساعت 5 صبح از خواب میدار بشه.
تو ساعت چند از خواب بیدار میشی. تازه صبحانه ناهار شام هم باید درست کنه مغازه هم باید تمیز کنه ظرف هم باید بشوره
400 تا 600 به شاطر باید داد تمام کیفیت نون مربوط به شاطر
هست نون دربیار هم باید روزی 300 حداقل بگیره
هزینه بهداشت مواد شوینده برق گاز مالیات 3 تا کار گر هم هست
اگر هم میگی روزی 3 هزار تا اونو حتی تافتون و لواشی ماشینی که کارگر نداره هم نمیتونه باشه
اصلا سهمیه این قدر نیست که بشه تازه
اگر هم مشکلی داری بیا خودت یک روز پای تنور یک صندلی بزار کاری هم نکن فقط یک روز پای تنور بشین ببین یک روز میتونی تحمل کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روز بعد دستت را تا ارنج بکن تو تنور نون داغ را با احترام بزار رو میز بدون دست کش
اعتراض مردم هم که هیییچ اصلا بها نمیدن همینه که هست
فکر کنم اینجا هیچ مسئولی نداره
مزد کارگر سنگک بالا است شاطر حداقل هر کیسه 80
ناندرار 60
خمیرگیر40میگیره
که کرد هر کیسه می شه 180در روز یک میلیون هشتصد
یک صبحانه ساده برای 3نفرحداقل 40تومان می شه نهار و شام حداقل نفری300روزی 340حداقل فقط نهار شام کارگری که از شهرستان آمد نهار شام نداره که بیاره تا پول سیگار شامپوش هم از صاحب مغازه می گیره آقا فرهاد من باسند مدرک حرف میزنم رو هوا نیست
پس ضرر نداره که هیچی سود هم داره
اگه شده خالص ماهی ۳ تومن
خیلی از مردم ماهی ۱ تومن درامد هم ندارن
تیغ که زیر گلوی کسی نگذاشتن حتما بیاد نونوایی باز کنه!! که حالا میایید منّتش رو سر مردم میگذارید.
برا هرکسی نمیصرفه جمع کنه خب!!! ما راضی به ضرر هیچکسی نیستیم