اگه تو ساختمون بوده و فوت شده پس چرا خود صدا وسیما و خبرها (نه فضای مجازی که فیلمها و.. دست به دست میشه!) همون اول گفتن مالکش و پیمانکار دستگیر شدن و چرا نگفتن قراره دستگیر بشه و ...؟!
خوزستان چرا اینقدر بی پناه شده
وقتی مسیولین خودش این بلاهارو سر مردمش میارن از بقیه چه انتظاری هست
مسببین این حادثه باید اشد مجازات شن چرا باجون آدمها بازی میکنن واسه یه مشت پول کثیف
عبرت بشه واسه سایرین نه اینکه الگو بشن
اما اولش از شبکه خبر و شبکه آبادان اعلام شد مالک دستگیر شد. نه اینکه صرفا حکم بازداشت صادر شده باشه. ابهام برای مردم همچنان وجود داره.تو صحبت ها تناقض مشهوده.
جالبه حالا فیلم منتشر شده از اهدای جایزه کارافرین برتر از طرف وزارت صنعت و راه برای همین ساختمان سازیها تو آبادان!! هرچی دزد و مفسد اقتصادی هست جوایز مختلف اقتصادی هم میگیرن!! مطمعنا این فراریش دادن، فیلمش هست که بعد از ریختن ساختمون اونجا داره روی آوار میچرخه واسه خودش!! دادستان گفت دستگیر شده بعدش یه شبه مرد؟!
درست بعداز این اتفاق همه مسولان قضایی و اداری مدام میگفتن طرفو بازداشت کردیم الان یهویی مرد و جنازهاش هم شناسایی شد این شعبدهبازی ها فقط تو ایرانه که اتفاق میفته البته که با اون روابط و زدوبندهای موجود این بابا اصلا نباید زنده بره دادگاه به مصلحت نیست در این شرایط حساس کنونی
وقتی مسیولین خودش این بلاهارو سر مردمش میارن از بقیه چه انتظاری هست
مسببین این حادثه باید اشد مجازات شن چرا باجون آدمها بازی میکنن واسه یه مشت پول کثیف
عبرت بشه واسه سایرین نه اینکه الگو بشن