ما مردم ایران همه همدیگه رو درک میکنیم نه نانوا دزده نه مردم.فقط سیاست های کلان دولت ما هست که مردم رو وادار به بعضی کارها میکنه.اگر مردم ما ثروتمند باشند اصلا به این چیزها فکر نمیکنند.
طرح جدید هوشمند اگر درست اجرایی شود برای جلوگیری از رانت خواری ،پارتی بازی ،کم فروشی، کم کاری ، قاچاق آرد ،و....خیلی بهتر خواهد بود و در بحث وزن با توجه به قیمت گذاری نامناسب و غیر منطقی در استان های مختلف که قیمت نان لواش در اکثر استان ها ۵۰۰ تومان و در بعضی استان مانند اردبیل ۲۵۰ تومان بوده و با توجه به تورم شدید بالاخره دامن گیر نانوایان هم میباشد احتمال اینکه کیفیت را تحت تاثیر قرار دهد بسیار است
ماانسانهای منطقی ،باانصاف وحسابدان هستیم وقتی به این هم فکرکنیم که درشرایطی که بعدازعیدکلیه اصناف مانندشیرینی فروش،غذاخوری،قصاب ومثلا سوپرمارکت ازقنادی وگوشت وبرنج وانواع لبنیات گرفته تا بیسکویت وکاغذدستمالی راگرانتر میفروشند وحرفشان این هست که مواداولیه یاخریدخودمان گرانترشده که ماهم افزایش قیمت داده ایم والبته حق هم میگویند واصول شرعی کاسبی هم این هست که هرچه راگرانترخریدی با رعایت سودمنصفانه گرانترهم بفروشی،امابامنت براینکه قیمت آردثابت میباشد نانوابه اجبارنان رااکنون هم بقیمت ووزن سال قبل میفروشد درحالی که خوب میدانیم بعدازعیدبرای تهیه نان ،،هزینه خمیرمایه،،حق بیمه،مزدکارگر،قبوض گاز وبرق واجاره مغازه اش قطعا چندبرابرشده.پس اتفاقا ما مدیون نانواهستیم وبایدمضاعف تشکرکنیم و ماکه مسلمانیم وحقیقتا به حلال وحرام بودن لقمه ای که ازگلویمان پایین میرودخیلی دقت میکنیم والبته هم جای تحسین دارد ،،بهتراست به این نکته هم کمی توجه کنیم که مابه التفاوت قیمت نان رانسبت به سال قبل درحقیقت ازجیب نانوا میخوریم،،،تشکرکه پیشکش ،،حداقل بدانیم که نانوا علاوه برتحمل زحمات فراون پخت نان ،،،قسمتی ازقیمت تهیه نان راهم ازجیب خودش میدهدپس شکرگزارش باشیم نه طلبکار، اری ما شکرگزاریم نه نمک نشناس
وحتما ازاین لحظه باعینک متفاوت به نانوایان زحمتکش بی ادعا نگاه خواهیم کرد
چرا هر مشکلیو که دولت میخواد حله کنه جمله: الان همه ی مشکل کشور این است،تکرار میشود؟ مشکل مشکله،باید حل بشه مخصوصا مشکل نان که مشکل اساسی کشوره
ناشناس
۱۰:۰۸ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
سنگکی ها 3 تا کارکر دارن که قبل از عید
300 به شاطر
270 به خمیر گیر
300 هم به نون دربیار میدادند
با ناهار شام بیمه میشد روزی 1 میلیون ماهی 30 میلیون
یه نون 3 تومانی
1 تومان خمیر میبره
1 تومان مزد شاطر
هزار تومان سود
چوطوری با یک تومان سود هم مالیات بده هم برق آب گاز یه چیزی هم برای خودش بمونه
الان که حقوق ها را 57 درصد بالا بردن کارگر ها هم حقوق بالا میخواد
حقوق کارگر خودشون بالابردن ولی نون را که نرخ جدید که ندادن
بجز این گاز را هم میخوان گرونتر بکنند پس بهتره نون خمیر بخرید و تو خونه دوباره توی توستر یا روی شعله پخش کن گرمشکنید یعنی نون دو آتیشه بخورید
حتی اگر ارد کاملا مجانی هم باشه و مجانی به دست نانوابرسه. هر نون حداقل 1/500مزد کارگر میره و هزار تومان اجاره مغازه داره. حدود 200 تومان حق بیمه کارگر داره. و هر نون 50 تومان برق آب گاز می بره هر نون هم حدود 200 تومان میانگین برای صبحونه ناهار شام میره. حدود 3هزار تومان فقط قیمت تمام شده یک نان سنگکی ساده با درنظر گرفتن آرد دولتی و حتی مجانی میباشد ......... و تازه هزینه اجبار بهداشت و بهداشت محیط و هزینه تعمیرات و نگهداری مغازه و بیمه و انواع مالیات حقوق کارگر عیدی کارگر و عوارض های شهرداری. حالا این نونی که 3 هزار تومان برای نون وا تموم میشه چه انتظاری هست که کارکری که از ساعت 5 صبح تا ساعت 10 شب کار سخت انجام میدهد و در گرما کار میکند با رضایت این نون را سر سفره بگذارید و خانواده شما بخورد ؟؟؟؟؟خیلی مهم هست خوردن نون حلال باشد وکسی که نون میپزد با این سختی ها و هزینه ها و این قیمت تحمیلی دولت و مسولین خود مردم هم از خرید نون به قیمت مصوب نمیخرند چون که نون حلال میخوردن نون را به قیمت تحملی دولت نمیخرند
هزینه های کرایه آژانس و پولی که به گدای سرکوچه میدی و پول پفک بچه ات و پول دستی که به داداشت قرض دادی و پول شارژ موبایلت و پول تعویض روغنی ماشینت و خیلی هزینه های دیگه را حساب نکردی ، یادت رفت ، بااین تفاسیر فکر کنم به ازای هر نون سنگک ده سانتی که می پزی ما باید صد هزار تومان پرداخت کنیم تا تو راضی بشی و نون ما حلال!!!
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
نمی دونم چطور می خوان نون رو به کسانی که سرپرست خوانوارشون راه دور کار می کنه بدن ،مسلما سرپرست خانوار کارت بانکیش رو که تو خونه نمی زاره ؟
و سوال دیگه : بعضی ها مثلا برای ۱۰ روزشون نون می خرن که هر روز در نانوایی نرن این موضوع چطور انجام میشه؟
طرح فروش کیلویی نان طرح بسیار خوبی است چرا که ما مردم به لقمه حلال اعتقاد داریم و اگر هرکس به حق خودش برسد بهتر است ونگرانی خام پزی هم بی مورد است به دو دلیل
۱نظارت شدید وپیگیری مردمی۲با افت کیفیت مشتری محل خریدش را عوض خواهد کرد
درضمن همان شخصی که اکنون فروشنده است هیچ کاره اضافه ای ندارد چون ترازو وکارت خوان به هم متصلند و دریک زمان وزن وقیمت محاسبه میگردد و درمورد تخلف در ترازو باید نظارت و جریمه ها ماست کیسه کن باشد تا کسی هوس تخلف نکند
فکرکن روزی ده تومن ماهی سیصد تومن از کجابیاریم
وحتما ازاین لحظه باعینک متفاوت به نانوایان زحمتکش بی ادعا نگاه خواهیم کرد
300 به شاطر
270 به خمیر گیر
300 هم به نون دربیار میدادند
با ناهار شام بیمه میشد روزی 1 میلیون ماهی 30 میلیون
یه نون 3 تومانی
1 تومان خمیر میبره
1 تومان مزد شاطر
هزار تومان سود
چوطوری با یک تومان سود هم مالیات بده هم برق آب گاز یه چیزی هم برای خودش بمونه
الان که حقوق ها را 57 درصد بالا بردن کارگر ها هم حقوق بالا میخواد
حقوق کارگر خودشون بالابردن ولی نون را که نرخ جدید که ندادن
بجز این گاز را هم میخوان گرونتر بکنند پس بهتره نون خمیر بخرید و تو خونه دوباره توی توستر یا روی شعله پخش کن گرمشکنید یعنی نون دو آتیشه بخورید
و سوال دیگه : بعضی ها مثلا برای ۱۰ روزشون نون می خرن که هر روز در نانوایی نرن این موضوع چطور انجام میشه؟
۱نظارت شدید وپیگیری مردمی۲با افت کیفیت مشتری محل خریدش را عوض خواهد کرد
درضمن همان شخصی که اکنون فروشنده است هیچ کاره اضافه ای ندارد چون ترازو وکارت خوان به هم متصلند و دریک زمان وزن وقیمت محاسبه میگردد و درمورد تخلف در ترازو باید نظارت و جریمه ها ماست کیسه کن باشد تا کسی هوس تخلف نکند