نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۱۱ تير ۱۴۰۱
این دستور پخت یه غذایی بنام قروتو یا دوغ گرم هست ولی بنفش نمیشه،علت بنفش شدن رو نگفتین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۱۱ تير ۱۴۰۱
ما هم غذای بنفش درست می کنیم ، البته جاهای دیگه در جهان هم هستند که غذای بنفش درست می کنند و نمی شه گفت که این غذا تنها غذای بنفش در جهان هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۱ ۱۰ تير ۱۴۰۱
ورژن قديميه كشكه بادمجون خودمونه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۰۹ تير ۱۴۰۱
قروت خود بیرجند بنفشه
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۲:۱۵ ۰۹ تير ۱۴۰۱
ما فارسی ها بهش میگیم تربت کشک. واقعا خوشمزه هست. طرز تهیه اش همینه. رنگش هم زرده. مایل به سبز. هست.
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۲:۰۶ ۰۹ تير ۱۴۰۱
سلام، رنگ بنفش واقعی فقط چغندر با ماست میگیره که بسیار خوشمزه و خوشرنگ و زنده هست ،هم میشه به عنوان غذا ازش استفاده کرد هم به عنوان سالاد و مکمل غذا و از مخلوط سه ماده درست میشه ،چغندر آبپز شده ،پیاز ،ماست و نمک و فلفل به اندازه لازم
Romania
ناشناس
۰۹:۱۵ ۰۹ تير ۱۴۰۱
قروت که بنفش نیست که، ما در خرسان رضوی از این غذا استفاده میکنیم با کشک هم درست میشه و به رنگ سبز و زرد هست
Iran (Islamic Republic of)
حجت
۱۲:۴۹ ۰۹ تير ۱۴۰۱
بیرجندی فرق داره. به خاطر نحوه فناوریش
Iran (Islamic Republic of)
ساسان
۲۲:۲۴ ۰۸ تير ۱۴۰۱
عالی خونه رویایی
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۲۰:۱۰ ۰۸ تير ۱۴۰۱
والا تو روستاهای کرج ظرف سفالی بود معمولا لعاب سبز یاابی داشت کشک رو میریختن با اب ولرم میسابیدن بعد از دوغ اون برا اش وکله جوش که از مغز گردو که در منطقه برغان طالقان جاده چالوس کرج همون جوز میگن استفاده میشه به همراه سیر و پیاز بعد با نون تلیت میکنند در خیلی جاههای دیگر به کله جوش یا کاله جوش میگویند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۳ ۰۸ تير ۱۴۰۱
قروت نخورده نمیریم صلوات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۰ ۰۸ تير ۱۴۰۱
گر صبر کنی از تغار غذای بنفش بیرون آید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۰ ۰۸ تير ۱۴۰۱
گر صبر کنی از تغار غذای بنفش بیرون آید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۸ تير ۱۴۰۱
غذای نسبتا گرونیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۶ ۰۹ تير ۱۴۰۱
اتفاقا ارزونه میشه گردوشو کمتر زد و به جاش از نعنا و دارچین و زیره استفاده کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۸ تير ۱۴۰۱
کشک مخصوص این غذا فقط تو خراسان وجود داره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۹ تير ۱۴۰۱
تو مشهد اش کورگا بنفشه خیلی خوش مزه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۰۹ تير ۱۴۰۱
بله فقط مخصوص بیرجند است که رنگ آن خاکستری تیره یا مایل به بنفش است و غذایی که با آن تهیه می‌شود از نظر مزه با سایر کشک ها متفاوت است
این غذا بسیار لذیذ و مقوی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۸ تير ۱۴۰۱
نگفتی چرا رنگش بنفش میشه
۱۲۳