رژیم منحوس صهیونیستی! بدان که شما و اربابت دولت خبیث آمریکا در حال کشتار مظلومان در جهان هستید و این ننگ را به ایران نسبت ندهید. اگر ایران هم می خواست مثل شما باشه تا حالا وجود نداشتید که بخواهید حرف بزنید.
اسراییل همیشه با توسل به چنین اتهمات دروغ و کاذب سعی در کسب حیثیت و خنثی سازی چهره منفور و جنایت کارانه خویش در افکار عمومی و زمینه سازی پیشین برای جنایت های جدید و اتی خویش در منطقه و علیه ایران با همکاری مزدوران نوکر مااب خود منافقین در ایجاد هر گونه خرابکاری اتش سوزی و حوادث درداخل ایران.
ترکیه جهت نجات اقتصاد خود و مقابله با کردهای تجزیه طلب حتی ابایی از همکاری امنیتی با اسراییل ندارد.
از کوزه همون بیرون تراود که در اوست...
خودت رو قاطی همه نکن....
ناشناس
۱۷:۴۸ ۰۳ تير ۱۴۰۱
همه از این اوضاع بیزارن،یه چرخی تو کوچه خیابان بزن تا ببینی 16/46
راد
۲۳:۳۷ ۰۳ تير ۱۴۰۱
مسئله اسراییل فلسطین نیست .نقشه کشور تو هم در داخل نیل تا فرات هست .اول دشمنت رو بشناس بعد حرف مفت بزن .جدای از این ان ها عقیده دارن که قوم خودشان قوم برگزیده هست و بقیه اقوام افریده شدن تا برده انها باشند و در خدمت انها .
ناشناس
۰۲:۰۴ ۰۴ تير ۱۴۰۱
اینها ایرانی نیستند !
محمد
۱۳:۱۲ ۰۳ تير ۱۴۰۱
خوشبحال تو و سخنگوی دولت که فقط سخن میگین پول میگیرین این است عدالت پرداخت!!!
ترکیه جهت نجات اقتصاد خود و مقابله با کردهای تجزیه طلب حتی ابایی از همکاری امنیتی با اسراییل ندارد.
بخاطر ۵۰۰ هزار نفر فلسطینی دارید دهن ۸۰ میلیون ایرانی رو سرویس میکنید.
کشور ایران را نابود کردید.
ننگ بر شما
خودت رو قاطی همه نکن....
وقتی شما یه چیزی رو رد میکنید، یعنی حقیقت محضه
دمش گرم
ای دل طریقِ رندی از محتسب بیاموز
مست است ، در حقِ او کس این سان گمان ندارد ،
پیمان اشراقی.