نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۲۰:۳۳ ۱۴ تير ۱۴۰۱
شما چه سوالی دارید و ایران چرا باید جواب بدهد آیا سوالی مانده که ایران عزیز ما جواب نداده و آیا باجی بوده که کشور ما برای راستی آزمایی نداده پس در ذهن کثیفت رو ببند و خفه خون بگیر ،ایران عراق و لیبی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۴ تير ۱۴۰۱
الان آمریکا طبق گفته شما نمیخواهد به برجام برگردد تا دیروز هم که برجام زهر بود و کوفت و کار خائن ها شما هم که نیازی به برجام نمی بینیدو تحریمها فرصته. پس چرا از مذاکرات خارج نمی شوید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۱ ۱۴ تير ۱۴۰۱
چرا اخبار رو با قصد و غرض منتشر می کنید.اینو باید یه هفته پیش می گفتید نه الان که بازار داره آروم میگره نکنه شما هم جزو کاسبان تحریمین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۴ تير ۱۴۰۱
رابرت مالی اگه توپ رو زمین ما انداخت خب کاری نداره یه نفر شوت زن ببرید تو تیمتون یدونه بزنه زیر توپ که بره کوشه زمین خوشون.
Iran (Islamic Republic of)
7891
۱۹:۵۹ ۱۴ تير ۱۴۰۱
بدون اجازه وارد جلسه شدی بدون اجازه روی میز چیزی گذاشتی. چه شد که ما با یک حرکت غیر قانونی تو محکوم شدیم؟ قانون والامقام تر از توست. به قانون احترام بگذار.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۱۴ تير ۱۴۰۱
این تیم داوری میخواه که توپ بازی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۰ ۱۴ تير ۱۴۰۱
من پیشنهاد میکنم تیم مذاکره ایران یک بسته آجیل همراه خود سر میز مذاکرات ببرند لااقل نشان بدهند همه این برنامه ها نمایشی بیش نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۱۴ تير ۱۴۰۱
بابا مگه فوتبال همش می خواهند گل بزنند و بگن توپ در دروازه ایرانه از قدیم مرسوم بوده اگر بره باشی همه ب شما چشم طمع دارند الا اینکه خودت ابر قدرت بشی و گرگ باشی و امتیازی به این گرگها ندهی
Iran (Islamic Republic of)
7891
۱۹:۳۸ ۱۴ تير ۱۴۰۱
محضر محترم رابرت مالی بزرگوار. جناب آقای نماینده امریکا در امور ایران. شما از راهی که از برجام خارج شدید و حق خوتان را به میل شخصی و با رضایت شحصی و بدون هر گونه عنف و اکراه خودتان به کشور جمهوری اسلامی ایران واگذار نمودید. ولی غافل از اینکه برای بازگشت به برجام چه مسیری را باید طی میکردید تا حق بازگشت به برجام را بدست بیاورید بدون مراجعه به قانون خودتان حق بازگشت به برجام را نصیب خودتان کردید (نقض اول قانون) . همانطوری که خودت به زبان خودت اعتراف و اقرار کردی شما در بدو ورود خودسر و غیر قانونی به جایگاهی که دیگر از آن شما نبوده موضوع را عوض کردید و به گفته خودتان چیزی غیر از آنچه هنگام ترک جلسات و پاره کردن برجام به ما عرضه داشته بودید به ما عرضه کردید. (نقض دوم قانون). با گذاشتن یک پوشه روی یک میز (دست ساز) که معلوم نیست محتویات ان مورد تایید چه کسی بوده روش بین المللی مذاکرات را بهم زدید و با صحنه سازی و جرم تراشی ما را مجرم به عدم رعایت مندرجات نامشخص داخل پوشه ای که معلوم نیست چه کسانی که آیا صلاحیت پرونده سازی علیه موجودیت مارا دارند یا ندارند شناختید (سومین نقض قانون). سپس در اقدامی ریاده خواهانه تر از همیشه بجای استماع نظر داوران بین المللی شما ما را مورد سووال قرار دادیدبدون در نظر گرفتن اینکه آیا شما حق پرسیدن سووال را از ما دارید یا ندارید و اینکه آیا شما با توجه به نقض قوانین فوق الاشعار چه کسی شما را در جایگاه خواهان قرار داده و ما را در جایگاه خوانده قرار داده؟ اول جایگاه خودتان را ندانستید و وین را به خاک دوحه به میل شخصی خودتان الحاق یا پیوند زدید. جناب آقای رابرت مالی: برای جمهوری اسلامی ایران مهم نیست که شما چه جایگاه حقوقی و حقیقی دارید چون شما هویتی در این جلسه نداشته اید. اقای رابرت مالی: قانون پیچیدگی و کلاسیفیکاسیون خودش را دارد ولو شما خودتان قانون را نوشته باشید. گویا ایالات متحده آمریکا خودش خودش را والاتر و بران تر از قانون تشخیص داده. این طور نیست؟ این دلیل نمیشود که چون شما یک چیز موهومی را برای ایران نسخه کردید ایران هم بدون راستی آزمایی مجبور به اطاعت از انچه شما (ما و اتحادیه اروپا) خوندید بداند. الحق مر.چه بخواهید چه نه.
Iran (Islamic Republic of)
رحیم گودرزی
۱۹:۲۲ ۱۴ تير ۱۴۰۱
با سلام، بارها و سالها، از این مذاکرات با ما داشته اند ،آمریکا و ام الخبائث (اسرائیل)،فقط زبان زور را میفهمند
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۱۹:۱۰ ۱۴ تير ۱۴۰۱
همکاری ایران و روسیه در بستن انرژی به روی غرب ،تو دهنی خوبی به زیاده خواهی غربیان در تحریم ایرانیان و روسهاست.
Iran (Islamic Republic of)
یا علی
۲۳:۵۵ ۱۴ تير ۱۴۰۱
همین مساله کل معادلات دنیای غرب رو به هم زده وموازنه کلا به هم خورده ودنیای غرب وعرب تو مخمسه افتاده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۰ ۱۴ تير ۱۴۰۱
اقای مالی خیلی زرنگ تشریف دارید هر و قت ضمانت قابل راستی ازمایی دادید و تحریم ها را عملا برداشتید ان موقع حساب است و الا 10 سال است در قالب برجام که میخواهید سر ایران کلاه بگذارید .
Iran (Islamic Republic of)
Bm
۱۹:۰۹ ۱۴ تير ۱۴۰۱
سلام
چرا راجع به ضمانت آمریکا ،در پایبندی به برجام چیزی نگفت...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۴ تير ۱۴۰۱
ما ملت شهادت هستیم و دین و آخرتمان را به اقتصاد و دنیای یکی دو روزه نمی فروشیم ، تا آخرین لحظه برای مقاومت ایستاده ایم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۱۴ تير ۱۴۰۱
ان شاءالله همه در کنار هم
نه اینکه این وسط بعضی ها برن آسمون
بعضی ها بچسبن زمین و زیر زمین
ای مسئول دروغگو
بگو که فرزندت کو
(فرزند محترم و البته عزیز مسئولان گرامی و بزرگوار در صحنه،
کدام کشور جهان را برای زندگی ساده خود برگزیدند؟!)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۱۴ تير ۱۴۰۱
از نگاه ایران، اصل گفتگو و مذاکرات احیای برجام گرفتن تضامین، راستی آزمایی طبق جدول زمانبندی و رفع تحریم های وقیحانه بر ضد ملت ایران از سوی طرف های غربی است. بدون هریک از این موارد امضای مجدد توافق برجام اتلاف وقت و به ضرر مجدد ملت ایران خواهد بود. همان چیزی که در مرتبه قبل آزمودیم و یکطرفه ضرر دادیم.
۱۲۳۴