نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته
۱۳:۳۴ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
چهار میلیون بازنشسته باخانواده هایشون ۱۰میلیون نفر منتظرهستند
آقای مخبر بله را بگه
چطور ممکنه یک نفر میلیون ها نفر را اذیت کنه وسر کار بگذاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
رئیس مجلس تاکید کرد؛
حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی سریعا تعیین تکلیف شود.خخخخخ به نظرت کی باید تعیین تکلیف کنه غیر از مجلس.؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
سلام ،

برای حذف ارز خارجی فقط یک راه وجود دارد ،
قوی شدن پایه پولی کشور و

پیشنهاد من اینکه ،
مبدا تمام کالاهای صادارتی ایران ، ایران باشد ،
یا در صورت اجبار (اما ، اگر ، ولی) مناطق آزاد کشورهای دیگر ،

#۶۲۶


پیمان اشراقی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
إیی بارک الله به این نتیجه رسیدین که پولی کشور باید قوی باشه ....شما چه علامه هستی چطور به ذهن اقتصاددان کشور خطور نکرده این أمر ....کدوم دانشگاه خارجی تحصیل کردی نکنه از دانشگاه سوربون تحصیل کردی ودکتراه اقتصاد از انجا گرفتی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
سلام دکتر جان طرح ساماندهی کارکنان دولت چیشد؟ تا کی متظر تیدیل وضعیت کارگران شرکتی وپیمانکاری باشیم ؟ چند ساله مدام دارید ماها رو سر میدوانید!! قرار بود پارسال 45روزه تمام بشه!؟ چیشد؟
Iran (Islamic Republic of)
بازنشستگان تامین اجتماعی
۱۳:۲۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
چرا دولت با قانون رسمی مصوب شورای عالی کار مبنی بر افزایش 38 /. مخالفت می کند ؟ بابا یکنفر به این دولت حالی بکنه که این صندوق دولتی نیست و مربوط به کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی است . میلیونها بازنشسته ضعیف تامین اجتماعی و خانواده هایشان منتظر اجرای این قانون رسمی مملکت هستند که دولت با گذشت 5ماه از سال نمی خواهد برای این قشر ضعیف کاری بکند و فقط شعار الکی حمایت از بازنشستگان را می دهند . خدایا خودت ظلم را ریشه کن بفرما .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
این صندوق ها که در عمل ورشکسته شده اند و اگر دولت کمک نکند پولی ندارند بخواهند پرداخت کنند.
Iran (Islamic Republic of)
بازنشستگان تامین اجتماعی
۱۵:۴۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
تو که نوشته ای ::: این صندوق ها ورشکسته شده اند و اگر دولت کمک نکند پولی ندارند بخواهند پرداخت کنند ::: باید گفت تا امثال بی سوادها و احمق هایی مثل تو توی مملکت هستند وضع همین جور و بلکه بدتر خواهد شد . فقط بدان که دولت بزرگترین بدهکار چندین هزار میلیارد تومانی به : صندوق تامین اجتماعی است . صندوق تامین اجتماعی همیشه بعنوان گاو صندوق برای دولت بوده بطوریکه مثلا : حقوق ویلموث سرمربی فراری قبلی تیم ملی فوتبال را اسحاق جهانگیری معاون اول حسن روحانی ملعون گفت که بدهی او را از صندوق تامین اجتماعی پرداخت بکنند و دهها هزار مورد دیگر مشابه این وجود دارد که دولت قبل و فعلی دست شان را توی جیب این صندوق خصوصی متعلق به : کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی بدبخت کرده است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
خود دولت ها باعث وبانی ورشکستگی این صندوق ها بودن خدا لعنت شون کنه که سرمایه این قشر زحمت کش را برباد دادن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
متاسفانه کلا همه ی دولتها و بطور کلی همه سعی می کنند حق کارگر و کارگری رو نادیده بگیرن .
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته ف همگی
۱۳:۱۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
بازنشستگان کشوری با ۱۰ درصد افزایش حقوق حدود ۶۰۰ هزارتومان چگونه زندگی کنند با تورم بسیار زیاد چرا مجلس بودجه ای که برای همسان سازی کشوری و لشکری اختصاص داد اجرا نمی کنه برای خودشان هم همین طور عمل می کنند؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
میشه سیسمونی خریدباهاش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
تو این مجلس خراب شده و یا دولت و قوه ی قضائیه کسی نیست که بتواند جلوی سقوط بورس را بگیرد؟!!!!!!!!!!!!!!
اگه نمی توانید بورس را درست کنید ، چرا به مردم قول دروغی دادید
که مشکل بورس را یک هفته ای درست می کنید. ؟؟!!!!!!!!!!!!!!
اگه از بورس سر در نمی آورید ، ۲ تا خبره و کاردان از خارج بیاورید تا مشکل بورس و فرابورس را در عرض یک هفته درست کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
یه نفر گفت که یه هفته کا رای نیاورد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
دولت امسال قدری بازنشسته ها رو اذیت کرد. از مجلس میخام داستان رو زودتر فیصله بده تا بازنشسته ها به حقوق شون برسن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
از پیگیری رییس و روسای کمیسیونها و نمایندگان محترم جهت اصلاح هر چه سریعتر مصوبه حقوق بازنشستگان تا حصول نتیجه قطعی و قانونی ممنون خواهیم بود.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۳۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
کارا باید سپردبه کاردان یک نون هم اضافی ،آقاکشورداری سواد میخواد شانسی که نیست ،چرا با شعور جماعت بازی می کنید تورم 1000درصد حقوق 10درصد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
چقدر شما به فکر کارگران هستی جناب قالیباف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
سلام طرح ساماندهی کارکنان دولت چیشد ؟ اینکه خیلی قدیمی تر ویه زخم کهنه ودردناکه؟؟ عزیزان پیچوندنش؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
با سلام طرح ساماندهی کارکنان دولت چیشد ؟ اینکه خیلی قدیمی تر ویه زخم کهنه ودردناکه؟؟ عزیزان پیچوندنش؟؟
United States of America
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱
خسته نباشید بعد از گذشت نصف سال هنوز حقوق بازنشسته مشخص نیست،اگر حقوق نمایندگان مجلس هم اینطوری بود سکوت میکردید؟