نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۵۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
آمریکا جنایتکار از سال 1945 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های به اصطلاح بین المللی خیانتکار و با کمک مالی عربستان سعودی جنایتکار و امارات جنایتکار ریشه تمامی مشکلات در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۵۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
دوستان آمریکا جنایتکار از سال 1980 تاکنون حامی گروهک تروریستی ضد انقلاب و گروهک تروریستی منافقین هستند.
دوستان آمریکا جنایتکار از سال 2001 تاکنون حامی تروریسم هستند.
دوستان آمریکا جنایتکار از سال 2001 تاکنون حامی القاعده هستند.
دوستان آمریکا جنایتکار از سال 2011 تاکنون حامی داعش هستند.
دوستان آمریکا جنایتکار از سال 2011 تاکنون حامی تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی هستند.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۵۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
از سال 1945 تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده است که شورای حقوق بشر حق صلاحیت دفاع از حقوق بشر را ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۵۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
دوستان شورای حقوق بشر جنایتکار در فلسطین، نوارغزه، لبنان، افغانستان، عراق، لیبی، سوریه، یمن، منطقه خاورمیانه و جهان مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت شده اند.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۵۲ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
ادامه جنگ به ضرر ملت‌های روسیه و اوکراین است
نتیجه جنگی که میان روسیه و اوکراین جریان دارد و متأسفانه هر روز ابعاد وسیعتری می‌گیرد، ظلم به مردم بیگناه هر ۲ کشور است که می‌طلبد در این‌باره نظرها و پیشنهادهای کارساز گوناگونی را چاپ کنید، شاید راه حلی برای سرعقل آمدن پوتین پیدا شود و به جنگی غیرانسانی و ضد بشری که در صورت ادامه می‌تواند به جنگ سوم جهانی بینجامد، پایان دهد از بی سروسامانی بسیاری از خانواده‌های اوکراینی جلوگیری می‌کند. این جنگ در نهایت به نتایج مطلوبی نمی‌رسد و بهتر است کشورهای جهان با پیدا کردن راه حل‌های عاقلانه پوتین را برای خدمت به انسان‌ها آرام و تشویق کند، وگرنه تهدید روسیه و یا مذاکره تهدید آمیز به جز ضرر و زیان برای ملت‌های روسیه و اوکراین، نتیجه‌ای ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۴۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
ما به کشوری که عهد خود را می‌شکند اعتمادی نداریم
اعتماد و اعتقادی به آمریکا نداریم
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۳۲ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
متاسفانه دولتمردان و مسئولان ناتوان و عاجز تاکنون نتوانستند پاسخ و جواب دخالت و مداخله آمریکا و متحدانش در مذاکره، توافق هسته ای، برجام، مذاکرات وین، دوحه و منطقه بدهند.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۲۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
دشمنی آمریکا با ایران در مسائل هسته ای خلاصه نمی شود
دشمن در مذاکرات از حمایت ایران از سوریه وعراق و همچنین سیستم دفاعی کشور ناراحت است و این نشان می دهد که استکبار با اصل انقلاب اسلامی مشکل دارد و دشمنی آمریکا با ایران در مسائل هسته ای خلاصه نمی شود.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۲۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
آمریکا اول باید از ایران بابت خروج غیر قانونی از توافق هسته ای و برجام عذرخواهی کند
آمریکا منشور سازمان ملل را رعایت نکرد
آمریکا با خروج از برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
آمریکا بداد عضو برجام نیست و تاکنون هم نبوده است.
آمریکا دیگر عضو برجام نیست.
دوران زور گویی آمریکا جنایتکار دیگر گذشته است.
فرانسه جنایتکار اگر قادر به انجام تعهداتش نیست بهتراست مانند آمریکا جنایتکار از برجام خارج شود.
فرانسه به همراه انگلیس و آلمان از سال 2015 تاکنون تعهدات خود را برجام انجام نداده است.
دوران زور گویی فرانسه جنایتکار دیگر گذشته است.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۲۵ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
آمریکا جنایتکار خودش به همراه اروپا جنایتکار 100 درصد عامل اصلی مشکل برنامه‌ی هسته‌ای ایران بوده است چون به خاطر توافق هسته ای و برجام را عمل و اجرا نکرده است.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۲۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
توافق هسته ای در سال 1394 برای همه مردم دنیا مشخص و روشن شده است پایان رسیده است ولی متاسفانه آمریکا جنایتکار و اروپا جنایتکار عمل و اجرا کردند پس آمریکا و اروپا هر دو مقصر اصلی مشکل توافق هسته ای و برجام هستند.
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار با خروج از برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۲۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
آمریکا دیگران را متهم به نقض حقوق بشرمی کند درحالی که هرساله شهروندش درخشونت های مسلحانه کشته می شوند.
آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشردردنیاست.
آمریکا حق دفاع ازحقوق بشر را ندارد.
شهروندان آمریکایی درتیراندازی های داخل این کشوربیشترازنظامیان آمریکایی کشته می شوند.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۲۰ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
بدترین پرونده حقوق بشری جهان متعلق به عربستان جنایتکار است، آمریکا، کشورهای اروپایی و سازمان های بین الملللی پشتیبانی ناقض حقوق بشر عربستان در سراسر جهان هستند.

مایه ننگ و شرم انسانیت! تصویر تکاندهنده از دخترک یمنی که چند روز پیش در روزنامه چاپ کرده بودید مایه ننگ و شرم انسانیت است. من به عنوان یک انسان خجالت کشیدم، رژیم آل سعود کی می خواهد دست از این حملات وحشیانه علیه مردم بی دفاع یمن بردارد؟ چرا سازمان های جهانی بر ضد این اعمال ددمنشانه موضع نمی گیرند؟ این کشور که مهد اسلام است آبروی چهرة رحمانی دین خدا را برده است.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۱۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
ژاپن هنوز هم در آتش بمب اتمی آمریکا می‌سوزد
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۶:۱۴ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱
مذاکره با آمریکا و هم اروپا از ابتدا اشتباه از طرف ایران بوده است.
مشکل ایران با آمریکا و هم اروپا از مذاکره حل نخواهد شد و حل نمی شود
آمریکا، اروپا، هر دو همراه با چند کشور دیگر از سال 1332 تاکنون با ملت ایران دشمن هستند و همچنان نیز ادامه می دهند.
آمریکا، اروپا، هر دو همراه با چند کشور دیگر از سال 1357 تاکنون با نظام جمهوری اسلامی دشمن هستند و همچنان نیز ادامه می دهند.