درود بر روحانی مبارز و دشمن شناس واقعی و با بصیرت جناب آقای حاج علی اکبری خداوند نگهدارتان باشد اشد مجازات برای سردمداران فتنه در داخل و فراری های به خارج توسط قوه قضائیه توانمند و با حمایت ملت مبارز ایران عزیز دردسر کار قرار گیرد و چنان درس عبرتی شود که بدانند هرگز نباید با حق و حقیقت به بهانه های شیطانی و دروغین در افتاد رحمت بیکران خداوند بر شهدای عزیز امنیت و صبر و پاداش مجاهدت در راه خداوند خانواده های عزیز و ارجمند شان باد و روسیاهی و ننگ ابدی همراه با لعنت همیشگی نصیب دشمنان فراری و خارج نشین و فتنه انگیزان داخل باد .
دشمن از نسل عاقل و بالغ ایران اسلامی قطع امید کرده به لطف خدا و خواست مردم.و الان تمام امید دشمن به دهه هشتادی هاست ،که ناآگاهن و به جای کار و درس و زندگی مفید فقط دنبال لذت های آنی مقطعی هستن خصوصا بازی های رایانه ای و کنسولی و هدفی ندارن جز لذت جویی آنی، سلبریتی های خود فروخته هم این رو می دونن و برای اهداف پلید سیاسی خودشون از این دسته سؤاستفاده می کنن و بر احساسات آنی اونها موج سواری می کنن.باید این سلبریتی ها خائن با قاطعیت مجازات شدید شوند و این نوجوانان و جوانان ناآگاه هم تنبیه شدید شوند تا دیگر این کارها را نکند.دیدیم که خائنین و ضدانقلاب و دشمنان خدا به تمام مقدسات و پیامبر خاتم و امام حسین و حتی قران اهانت کردند و قران را آتش زدند و خواهان تجزیه ایران اسلامی بودند.هیچ گونه رحمی نباید به این خائنین شود،باید طبق دین خدا و قانون مملکت،قاطعانه مجازات شوند.درود بر ایران اسلامی عزیز.
توی دام دشمن نیفت داداش!
دهه هشتادیا همونایی هستن که سرود"سلام فرمانده" را فریاد زدند و حالا امتحان الهی شامل حالشان شده است.
برای سلامتی دهه هشتادیا دعا کنید.
یه تیک استوری آشوب و فتنه میذاره
بگیرید این لجن رو لهش کنید
ریپورت هک محاکمه
دهه هشتادیا همونایی هستن که سرود"سلام فرمانده" را فریاد زدند و حالا امتحان الهی شامل حالشان شده است.
برای سلامتی دهه هشتادیا دعا کنید.
کسانی که خون مردم رو ریختن و به اموال عمومی و خصوصی آسیب زدن و به مقدسات یک میلیارد و چند صد میلیون نفر توهین کردن خوده هیتلرن.