نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۸۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۳ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
اگر من مسئول مملکت بودم یه اتمام حجت با همه می کردم: هرگونه اغتشاش و تجمع غیرقانونی رو ممنوع مطلق و برخورد سخت و کوبنده با اغتشاشگران رو به حکم قانون و تقاضای ملت، واجب اعلام می کردم و دستور میدادم توی همه رسانه ها منعکس بشه و کسی بهونه های برای نشنیدن نداشته باشه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
مگه الان همین کار رو نکردن؟ ولی ملت براشون تره هم خورد نکردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
احتمالا حقوق پنجاه تومنی میگیری که انقدر توهم میزنی. مردم نون ندارن بخورن همه مجرد و بدبخت و ناامید فقط یکی که پشتش گرمه به پول مثل تو فکر میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۱ ۱۲ مهر ۱۴۰۱
من حقوق 50 تومنی نمیگیرم... مغازه داری هستم که به خاطر تو لعنتی کسب و کارم تخته شده و نمیدونم آخر ماه چطور اجاره مغازه رو بدم... لعنتی
Iran (Islamic Republic of)
سید محمد
۱۶:۴۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
چقققدر دروغ! چقققدر مزخرف! خجالت نمیکشین؟ آخه چجوری اون پولی که میگیرین رو میبرین سر سفره میدین زن و بچتون بخوره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۳ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
حرف تو مزخرفه الان داری به کجای مطلب تهمت دروغ بودن میزنی . تو اونجا بودی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
از دروغگویی جدیدتون ممنونیم، تصاویر گویای همه چیز است و نیازی نیست شما ماست مالی کنید، در پارکینگ دانشگاه شریف پلیس مجبور به استفاده از شلیک مستقیم و گاز اشک اور شد
Iran (Islamic Republic of)
حاج صمد
۱۸:۴۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
تو هم اونجا بودی اغتشاش می کردی؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۲ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
داداچ رفق من اونجا بوده چرا چرتوپرت می گی اعتراصات بوده ولی یک عده می خواستن سواستفاده کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
متاسفانه با تبلیغات فراوان غرب دچار پدیده ایران فروشی شدیم. مملکت رو بفروش ویزای نخبگی بگیر!
Iran (Islamic Republic of)
پاسخ به ناشناس
۱۷:۵۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
ببخشید اشتباهی dislike شد. کاملا حرفتون درسته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
ببخشید اشتباهی لایک دادم حرفتون کاملا نا درسته
United States of America
ناشناش
۱۶:۲۵ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
حتما این دانشجویان بازداشتی یه غلطی کردن که بازداشت شدن ، پس بازداشت اونا بهترین راه حله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
آیا قرار هست طرف در هر صنفی هست بیاد بیرون تو خیابون هم پای چند اغتشاشگر بشود و آرامش مردم را برهم بزند بعد هم وقتی دستگیر شد یه عده دیگه بیان سروصدا کنند که باید آزاد شود روی سخنم با افرادی هست که دنبال آزادی آن دانشجویان هستن اگر همین دانشجو باعث آتش زدن خودرو مردم یا مجروح ویا کشته شدن فردی شده باشد چه اگر خودرو همان دانشجو یا نزدیکان همان دانشجویانی که خواستار آزادی دیگران هستن هم به دست همین افراد دستگیر شده آسیب دیده بودن هم باز خواستار آزادی آنها میشدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
خبرنگار نون حروم خور یه ذره به فکر اخرتت باش.
Iran (Islamic Republic of)
حاج صمد
۱۸:۵۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
خفه شو مزدور اینجا ما هم از پلیس و هم از خبرنگاران حمایت مطلق می کنیم تو دهن وطن فروش بی غیرت می زنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
نه بابا شما هم به آخرت ایمان دارید.
Iran (Islamic Republic of)
نسترن
۲۳:۵۷ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
مگه اونایی که قران آتیش زدن یا پرچمی که نام الله داره رو به آتیش میکشن هم به اخرت اعتقاد دارن؟؟ راستی بیت المالی که به آتیش کشیده شد و خسارت دید چی؟؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۰۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
دروغ هاتون تابلو شده
کجای دنیا برای روان کردن بار ترافیکی سنگین از گاز اشک آور استفاده می کنند یکم به جمله ای که نوشتید فکر کنید برای بزرگترین خبرگزاری فارسی زبان دنیا خیلی بده اینطور خبر بنویسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
اغتشاش گران راه رو بسته بودن برای باز کردن راه و متفرق کردن اغتشاش گران گاز اشک‌آور زدن نادان ...
Iran (Islamic Republic of)
حاج صمد
۱۸:۵۷ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
گاز اشک آور می زنن برای متفرق کردن اونایی که با کندن نرده های وسط خیابون و آتش زدن ماشین ها بدنبال مسدود کردن خیابان و اغتشاش بازی هستند ولی کور خوندن حالا شیرفهم شدی ؟!
United States of America
ناشناس
۱۶:۰۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
والا ماهم دانشجو لودیم مثل ادم میرفتیم دانشگاه درسو مشقمون رو انجام میدادیم و برمیگشتیم این غلط های اضافه چه معنی میده ،اعتراضی یا حتی حمایتی هم اگر دارن باید وقتی عموم جامعه دارن راهپیمایی میکنن همراه باشن نه اینکه جو دانشگاه رو متشنج کنن و حاشیه سازی داشته باشن ،کمیته انضباطی باید برخورد کنه با تک تک کسانیکه هنجار شکنی کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
تو دانشجو نبودی دانش‌آموز بودی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۷ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
اولا اونجایی که به تو سواد نوشتن یاد دادن قبلش باید بهت یاد میدادن آدم به بزرگترش احترام میذاره دوما دانش آموز با عقل و شعور به است ز دکتر بی عقل و بیشعور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
باشگاه دروغگویان جوان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
از خبرگزاری مهر کپی کردم و اینجا الصاق میکنم ...
به گزارش خبرگزاری مهر، روایت یکی از دانشجویان حاضر در دانشگاه: تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف با تحریک رسانه‌های معاند، بعدازظهر امروز در این دانشگاه اقدام به تجمع و سردادن شعارهای ساختارشکنانه کردند.

ساعت ۱۵. جمعیت کم کم در حال شکل گرفتن است. در محوطه جلوی دانشکده کامپیوتر حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان که در تجمعی حاضر شده‌اند که توسط گروه یا تشکل خاصی تشکیل نشده و مشخص نیست ترتیب دهندگان آن چه کسانی هستند. هدف تجمع در پوستر آن اعتراض به کشته شدن مهسا امینی و بازداشت دانشجویان شریفی که پس از دو تجمع اخیر بازداشت شده بودند بیان شده بود. دانشجویان با شعارهای زن زندگی آزادی و خواندن سرود یار دبستانی من حرکت خود را در خیابان‌های دانشگاه آغاز می‌کنند و نهایتاً در جلوی سردر دانشگاه مستقر می‌شوند. تعدادی از اساتید نیز در جلوی سردر شاهد صحنه‌ی اعتراضات هستند. دکتر شمس الهی، دکتر تقوی، دکتر آزادگان، دکتر افشین و دکتر ابوالحسنی از جمله اساتید حاضر در صحنه هستند. شعارهای غالب دانشجویان «زن زندگی آزادی»، «دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد» و «آزادی آزادی آزادی» است.

ساعت ۱۶. شعارها کم کم رادیکال شده و تغییر ماهیت می‌دهند. این بار صحبت از مهسا امینی یا بازداشت دانشجویان شریفی نیست و پیکان شعارها به سمت جمهوری اسلامی و ولایت فقیه نشانه گرفته شده است. اندک اندک شعارهای اعتراضی جای خود را به توهین‌های وقاحت‌آمیز و هتاکی و فحاشی می‌دهند. این جنس توهین‌های وقیحانه در شریف بی‌سابقه است و این حجم و جنس از هتاکی و فحاشی را پیش از این صرفاً در برخی استادیوم‌ها شاهد بوده ایم. با تعویض جنس شعارها گروهی دیگر از دانشجویان در واکنش به فحاشی‌ها از مسجد دانشگاه به سمت سردر حرکت می‌کنند. جمعیت طرف مقابل چند دقیقه‌ای به فحاشی و هتاکی ادامه می‌دهد و در این سمت دانشجویانی که از مسجد آمده‌اند سکوت اختیار کرده‌اند. با ادامه‌دار بودن شعارها سکوت دانشجویان می‌شکند و با شعارهای جانم فدای رهبر و خامنه‌ای کوثر است دشمن او ابتر است صدای خود را به طرف مقابل می‌رسانند. بعضاً بطری‌های آب و دیگر اشیا به سمت دانشجویانی که از مسجد آمده‌اند پرتاب می‌شود. حراست دانشگاه سعی می‌کند بین دو گروه حائل شود تا درگیری فیزیکی رخ ندهد. یکی از دانشجویان هتاک مشتی به صورت یکی از دانشجویان طرف مقابل زده و در مرز دو گروه درگیری رخ می‌دهد. از جمعیت گروه هتاکان با رادیکال شدن شعارها کاسته می‌شود.

ساعت ۱۶:۳۰. گروهی که اقدام به هتاکی و فحاشی کرده بودند از خیابان شرقی دانشگاه به سمت درب شمال حرکت می‌کنند. گروه دانشجویان حزب اللهی اما همچنان در سردر حاضر هستند. مسئول سابق بسیج دانشجویی به دانشجویان تاکید می‌کند که به دنبال درگیری فیزیکی نیستند و حتی با شعارهای «زن زندگی آزادی» و «دانشجوی زندانی آزاد باید گردد» همراه است اما آنجا که کار به توهین به انقلاب و رهبری کشیده می‌شود ما نیز با شعار درخور پاسخ خواهیم داد. همچنین از رویکرد منفعلانه اساتید نسبت به تجمعات انتقاد کرده و از یکی از اساتید حاضر در صحنه درخواست می‌کند تا با روایت صحیح آنچه اتفاق افتاده اجازه ندهند روایتهای دروغین در فضای مجازی جولان دهند.

ساعت ۱۷. تجمعات تقریباً به پایان رسیده و دانشجوها قصد خروج از دانشگاه کرده‌اند. درب جنوبی دانشگاه که همان سردر دانشگاه است بسته است. دانشجویانی که از سردر و پس از پایان تجمعات و هتاکی‌ها به درب شمالی آمده‌اند و سایر دانشجویان در درب شمالی متوقف شده‌اند. نیروهای امنیتی لباس شخصی به همراه دو دستگاه ون و نیروهای انتظامی پلیس در درب شمالی دانشگاه مستقر هستند. دانشجویان همچنان به هتاکی و فحاشی ادامه می‌دهند و درگیری‌هایی در درب شمالی رخ می‌دهد و با اسلحه پینت بال به سمت دانشجوها چند گلوله پینت بال شلیک می‌شود. پس از این اتفاق دانشجویان دست از هتک حرمت می‌کشند. تعدادی از اساتید برای کمک به تأمین امنیت دانشجویان به درب شمالی آمده‌اند. معاون دانشجویی دانشگاه درصدد تدارک اتوبوس برای انتقال دانشجویان به خوابگاه است. نیروهای حراست با بستن دربهای دانشگاه از ورود نیروهای بیرون دانشگاه به داخل دانشگاه جلوگیری کرده‌اند.

ساعت ۱۸:۳۰. گروهی از دانشجویان بواسطه زنجیر حائلی که به کمک اساتید تشکیل شده به سمت دانشکده مدیریت حرکت کرده و گروهی نیز به پارکینگ می‌روند. در این بین برخی از دانشجویان با برخورد تند نیروهای امنیتی بازداشت می‌شوند و درگیری‌هایی در این بین رخ می‌دهد که ظاهراً با اسلحه پینت‌بال به دانشجویانی که قصد جلوگیری از بازداشت رفقایشان را داشتند شلیک شده است. تعدادی از نیروهای انتظامی در پارکینگ شریف مستقر بوده و اقدام به پرتاب گاز اشک‌آور و بنا به برخی نقل‌ها تیر ساچمه‌ای کرده‌اند. با مشاهده نیروهای حاضر در پارکینگ گروهی از دانشجویان به درب شمالی برمیگردند. درب جنوبی دانشگاه به طور متناوب باز و بسته می‌شود و دانشجویان گروه گروه خارج می‌شوند. وزیر علوم وارد دانشگاه شریف شده و به سالن جباری می‌رود تا با دانشجویان گفت و گو کند و با نیروهای مستقر در حوالی دانشگاه نیز وارد دیالوگ می‌شود. برخی از دانشجویان هتاک با فحاشی و بی ادبی با تلاش‌های وزیر برای ارام کردن فضا، برخورد می‌کنند. نکته عجیب و قابل تأمل اینکه شبکه سعودی ایران اینترنشال بطور زنده ماجرا را پوشش می‌دهد!

نیروهای بیرون دانشگاه کمی از درب‌ها فاصله می‌گیرند و با صحبت‌های وزیر فضا آرام‌تر می‌شود. امکان خروج از دانشگاه فراهم شده است و برخی دانشجویان خارج می‌شوند اما عده‌ای نگران هستند و در دانشگاه می‌مانند. دانشجویان گروه گروه به کمک اتوبوس و ون‌هایی که توسط دانشگاه تدارک دیده شده به سمت خوابگاه روانه می‌شوند. تعدادی از اساتید دانشجویان را تا خوابگاه همراهی می‌کنند.

ساعت ۲۱:۳۰. با فراخوانی که توسط رسانه‌های معاند داده شده مردم در دو درب دانشگاه تجمع کرده‌اند. گروهی از نیروهای انتظامی با شلیک گاز اشک آور و تیر هوایی گروه‌های حاضر را متفرق می‌کنند. دانشگاه تقریباً خالی از دانشجو شده است و جوی آرام دارد. خودروهای در حال عبور از خیابان آزادی با صدای بوق از جلوی دانشگاه عبور می‌کنند. نیروهای انتظامی برای جلوگیری از تجمع در دربهای دانشگاه حاضر هستند.

سوالی که جای تأمل و بررسی دارد آن است که چه کسانی با نفوذ در صف دانشجویان و سردادن شعارهای چاله میدانی، تجمع اعتراضی را لوث کردند؟



     
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
یا حضرت عباس... .اینستاگرامو رفع فیلتر کنید
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا قربانزاده
۱۵:۴۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
فقط دروغ و پنهان کار. چرا دارید کاری می‌کنید همین ی زره اعتماد رو هم ب شما نکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
خدا یا دروغ گو ها نابود کن لعنت به دروغگو و این خبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی , بدست پاکترین انسانهای معاصر ایجاد و حمایت شده و خواهد شد و تحت عنایت خداوند متعال میباشد و هیچ قدرتی بشری قادر به نابودی آن نخواهد بود و انشاءالله به زودی متصل خواهد شد به قیام جهانی امام زمان (عج) . پس دشمنان بیخودی زور نزنند .و دوستان نگران نباشند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
اگه منظورت از پاکترین افراد، تو و امثال تو هستن که بعید میدونم درست باشه!!! برو اینقدر دروغ نگو...‌