نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
دمشون گرم ...
این کومله ها و کردهای کردستان عراق باز سودای جدایی افتاده تو سرشون ..‌ چرا درس نمیگیرن و متنبه نمیشن ... مردم غیور کرد ایران در همه شرایط ، غیرت ایرانی خودشون رو نشون دادند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
کاش یک گوشمالی پشیمان کننده هم به سعودی ها بدین کاش ! به خدا دلمون از دست گاوهای شیرده خون شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
لطف تهاجم کوبنده تا پایان عمر ننگین این تروریستهای تجزیه طلب آدامه داشته باشد . و از اصطلاح اقلیم عراق بجای اقلیم کردستان استفاده کنید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
درود بر رهبر معظم انقلاب ونیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
بله بزنید و نابودشون کنید تا حساب کار دستشون بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
درود بر سپاه عزیز
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
امیر
۱۱:۰۲ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
خدا پشت و پناه همه رزمندگان اسلام باشه
انشالله بزودی همشون به درک واصل میشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
هر دشمنی جرات کنه چپ به کشور ما نگاه کنه چشاشو در میاریم وطن یعنی ناموس ایرانی در راه ناموس هزار تا جون داره تا دنیا رو نابود نکنه دست بردار نیست جانم فدای ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
زنده باد .
Iran (Islamic Republic of)
مصمم
۱۰:۴۳ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
منطق ایران بسیار قوی است و کسی نمی تواند به آن خدشه وارد کند هیچ کس نمی تواند بگوید که چرا آنجا را زدید چون اگر دولت مرکزی عراق بر اقلیم حاکمیت دارد که باید بساط آنها را جمع کند و اجازه ندهد تجزیه طلب های ایران آنجا لانه کنند و اگر حاکمیت ندارد اقلیم عملاً تجزیه شده و هیچ ارتباطی به دولت عراق ندارد که مدعی شود و سران نمک نشناس اقلیم باید پاسخگو باشند که چرا به ضدانقلاب تروریست تجزیه طلب اجازه داده که در آنجا این همه پایگاه درست کند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
کسانی که مخل امنیت کشور و ملت ایران است نباید از غرش موشک‌های سپاه در امان باشند. درود.بر مدافعان حریم امنیت کشور ایران.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
اگه عملیات تروریست ها کورکورانه بود که اینهمه خسارت به جان و مال مردم وارد نمی شد می شد؟ بنظرم مرزهای ما بسیار نا امن برای ما و بسیار امن برای متجاوزان هست و براحتی می توانند حتی اسلحه اتوماتیک وارد کنند مثل اسلحه ای که شهید فخری زاده را هدف قرار داد.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۰۹:۴۱ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
گروه های تروریستی مورد حمایت آمریکا و متحدانش از سال 1359 تاکنون در اقلیم کردستان عراق فعالیت می کنند پس چگونه و چطور آمریکا جنایتکار و کشورهای اروپایی جنایتکار ادعای مبارزه با تروریسم، القاعده و داعش را دارند.
حضور نیروهای خارجی به سرکردگی آمریکا در عراق متاسفانه حضور تروریست ها هم درعراق و هم منطقه افزایش یافته است چرا؟
تروریست های کومله مورد حمایت آمریکا و متحدانش از سال 1359 تاکنون در اقلیم کردستان عراق چه غلطی می کنند؟
مهسا بهانه بود، آشوبگران مورد حمایت آمریکا و متحدانش به دنبال تجزیه ایران بودند
بنده از همان روز اول در رسانه ها اعلام کردم که آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی و اسرائیل در اغتشاشات اخیر در کشور نقش دارند و دست داشتند
ادعای آمریکا جنایتکار و هم اروپا جنایتکار مبارزه با تروریسم، القاعده و داعش در عراق، لیبی، سوریه و منطقه خاورمیانه 100 درصد فقط دروغ بوده است.
اروپایی ها جنایتکار از سال 2011 تاکنون برای پیوستن به داعش مورد حمایت آمریکا و متحدانش از ترکیه وارد سوریه و عراق می شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
سلام ،

انتخاب درست مؤمنان وعده را محقق می کند ،

ان وعد الله حق :
يُخۡرِبُونَ بُيُوتَهُم بِأَيۡدِيهِمۡ وَأَيۡدِي ٱلۡمُؤۡمِنِينَ فَٱعۡتَبِرُواْ يَـٰٓأُوْلِي ٱلۡأَبۡصَٰرِ ،


اینه........

پیمان اشراقی.
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۰۹:۲۸ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
سلام ما منتظر سفیران مرگ به سمت حیفا و تلاویو هستیم . منتظر انتقام خون شهدای هسته ای و بیگناه توطئه های اخیر هستیم
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۱۳:۰۹ ۱۳ مهر ۱۴۰۱
انشاالله پس از هزاران سال ، رنج بشر پایان می پذیرد و با تحقق وعده ی خداوند به دست ایرانیان و جبهه ی مقاومت ، یهود نابود می شود.
حوادث اخیر در همه جای دنیا ، آشوب و فتنه ای ایست از جانب این قوم منحوس نجس ، برای تاخیر انداختن در زمان مرگشان که به زودی فرا می رسد.
۱۲۳