بلالیت هم از غذاهای مناطق جنوبی استان فارس هست که با تخم و مرغ و عسل خورده می شود. در این شهرها رسم بر اینست که در صبح عید فطر و بعد از نماز عید بعنوان یک وعده صبحانه استفاده شود.
شماره دو که نان تَنُکْ خودمان هست تقریبا در تمام استانهای جنوبی ،مرکزی در دهات و شهرستانهای کوچک میپزند ،خصوصا در استان فارس در اطراف سروستان ،مهارلو ،جهرم ،نیریز ،خفر،کوار ،فسا ،نوبندگان ،ششده و قربلاغ،داراب ،استهبان و ایج همچنین در استانهای کرمان و یزد و کهکلیویه و بویر احمد و بختیاری....همچنین خوراک اصلی عشایر فارس و .......هم هست ،بهمراه نان بریزه و پنیر خیگی .
چهارمی هم که تقریبا همان حلیم خودمان هست ،
آقا رگاگ نان ملی قطر نیست این نان یکی از نان های اصیل و محلی هست که در شهرهای جنوبی استان فارس و هرمزگان مثلا گراش و لار و ... پخت می شود و معمولا هم با عسل پنیر یا یک نوع سس گه از ماهی تهیه می شود بنام مهیاوه سرو می گردد. اسم این نان لیتک هست که به آن رگاگ هم گفته می شود.
خوبس که همان نان است . ما را با این حرف هوس نیافتد که به قطر برویم و غذا بخوزیم هیچ جا ایران نمیشه !
چهارمی هم که تقریبا همان حلیم خودمان هست ،