نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
از بن بست مذاکرات برجام استقبال می کنیم
برجام از سال 1394 تاکنون عامل اصلی همه مشکلات مردم و کشور منطقه و جهان بوده است.
برجام متاسفانه در کشور یک فساد و یک فاجعه بزرگی ایجاد کرده است.
طراح اصلی اغتشاشات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند.
فوت خانم مهساامینی با ناآرامی‌های اخیر ارتباطی ندارد
طراح اصلی اغتشاشات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
امروز کشورهای که سنگ حقوق بشر را بر سینه می زنند خودشان بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند و آمریکا در صدر آنها قرار دارد.
هزار و ۴۰۰ سال قبل اعلامیه حقوق بشر به همه انسان ها اعلام شد و جبهه استکبار پس از جنایات پس از جنگ جهانی دوم یک منشور خود ساخته را به عنوان قانون حقوق بشر به تصویب رساندند اما امروز کشورهای که سنگ حقوق بشر را بر سنیه می زنند خودشان بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند.
حکومت جنایتکار آمریکا با جنایات گسترده خویش ضدبشری ترین حکومت جهان بوده و نماد اصلی نقض حقوق بشر جهانی محسوب می شود.
دشمنان به بهانه های واهی به هر نقطه ای از جهان حمله می کنند و دیوانه وار از رژیم جنایتکار سعودی حمایت تسلیحاتی می کنند و مردم بی دفاع و مظلوم کشوری مانند یمن را کشتار می کنند.
حقوق بشر آمریکایی را باید در زندان ابوغریب و یمن و سوریه و دیگر نقاط مشاهد کرد و جنایت این رژیم جنایتکار را رسوا کرد و روزی خواهد رسید که اسلام به عنوان حافظ حقوق بشر به ویژه مظلومان بر دنبا حکومت خواهد کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
ناآرامی‌های اخیر در کشور همان نتیجه اعتماد ایران به آمریکا جنایتکار و کشورهای اروپایی جنایتکار بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
ارسال تسلیحات کشورهای اروپایی جنایتکار به همراه آمریکا جنایتکار به عربستان سعودی و امارات و اسرائیل تهدید برای ایران و منطقه است

اروپا جنایتکار رعایت قوانین بین الملل را باید از سگ کره شمالی یاد بگیرد!
اروپا جنایتکار رعایت حقوق بین الملل را باید از سگ کره شمالی یاد بگیرد!
اروپا جنایتکار رعایت حقوق بشر را باید از سگ کره شمالی یاد بگیرد!

مقصران اصلی آشوب در زاهدان چه کسانی هستند؟
اغتشاشگران جنایتکار و با کمک، هدایت، مدیریت، نظارت، حمایت و پشتیبانی آمریکا و متحدانش جنایت کردند، آدم کشند و هم دست به اقدامات تروریستی زنند.
اگر سازمان های بین المللی قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینی های آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و کانادا و اسرائیل وعربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
غربی‌ها جنایتکارحقوق بشر را لااقل برای مردم خودشان رعایت کنند
فرانسه جنایتکارو آمریکا جنایتکارو کشورهای غربی جنایتکار مدعی حقوق بشر که در بحرین و یمن روی جلادان تاریخ را سفید کرده اند، لااقل در خیابان های پاریس و نیویورک و برای مردم خودشان حقوق بشر را رعایت کنند.‏
ما به غربی ها می گوییم که قرن ها ستم به مظلومان جهان گریبان شما را می گیرد و این ها نخستین نشانه های قیام ملت هاست و امروز یا باید تسلیم شوید یا این همه ظلم و جنایت را جبران کنید.
در قطعنامه دیگر ولیعهد این کشور به عنوان صادرکننده دستور قتل خاشقجی معرفی شده است، اما این موضوع هم به خود آنها بازمی گردد.
آمریکایی ها سال هاست که با حمایت از ظالمان در کشورهای اسلامی شریک دزدها و جنایتکاران بوده اند و هنگامی که درماندهاند، به این جنایات اعتراف می کنند، اما این اعترافات و قطعنامه ها نفاق آلود و دیرهنگام است.

آمریکا دشمن تاریخی مردم ایران است/ جامعه بین المللی 8 سال ایستاد و بمباران مردم یمن را تماشا کرد/ آمریکا در جنایت جنگی یمن، همدست عربستان است.
آمریکا همراه با چند کشور دیگر ازسال 2001 تاکنون ازتروریسم برای تغییرحکومت ها استفاده می کند.
آمریکا به همراه اروپا ازتامین کنندگان اصلی تسلیحات ائتلاف متجاوزسعودی درجنگ یمن بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
وزیر خارجه عراق: اروپایی ها حاضر به بازگرداندن داعشی های خود نیستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
آمریکا و سران اتحادیه اروپا حامیان تروریسم هسته‌ای هستند و از سال 1945 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه خاورمیانه و جهان ثابت شده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
لاوروف: روسیه تصمیم دارد تا همکاری‌ها با کشورهای اسلامی را تقویت کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۷ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
اروپا نسبت به اتفاقات داخلی ایران به اشتباه افتاده‌اند؛ تصور می‌کنند خبری شده / دود این خطا‌ها به چشم مردم اروپا می‌رود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
دود کجا بود.اروپا الان زغال سنگ هم نداره که آتیش بزنه و دود راه بندازه که از سرما نمیرن.ازشون هیچی نمیمونه که بخاد دود در چشمشون بره. مگر اینکه به دست و پای ایران بیفتن تا به چند برابر قیمت بهشون نفت بفروشیم تا نمیرن از سرما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۳ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
حملات اسرائیل به سوریه، ادامه جنگ وحشیانه با ملت‌ها است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
حمله پهپادی ترکیه به مقر شبه نظامیان «قسد» در شمال سوریه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
حملات اسرائیل به سوریه، ادامه جنگ وحشیانه با ملتها است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
آمریکا جنایتکار بزرگ‌ترین تامین‌کننده سلاح برای داعش و سایر گروه های تروریستی در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
اروپا جنایتکار بزرگ‌ترین تامین‌کننده سلاح برای داعش و سایر گروه های تروریستی در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
اسرائیل جنایتکار بزرگ‌ترین تامین‌کننده سلاح برای داعش و سایر گروه های تروریستی در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
عربستان بزرگ‌ترین تامین‌کننده مالی برای تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
امارات بزرگ‌ترین تامین‌کننده مالی برای تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در منطقه خاورمیانه و جهان بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۵ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
برخی ها متاسفانه حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی از اغتشاشگران درس عبرت نگرفت باز هم دنبال مذاکرات هستند شرم آور و تاسف بار است.