نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۱ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
آمریکایی ها جنایتکار سال 1945 تاکنون به اسم دفاع از حقوق بشر در سراسر منطقه خاورمیانه وجهان جنایت می کنند، آدم می کشند و هم دست اقدامات تروریستی می زنند.
آمریکایی ها جنایتکار سال 2001 تاکنون به اسم مبارزه با تروریسم، القاعده و طالبان حقوق بشر در سراسر منطقه خاورمیانه وجهان جنایت می کنند، آدم می کشند و هم دست اقدامات تروریستی می زنند.
آمریکایی ها جنایتکار سال 2011 تاکنون به اسم مبارزه با تروریسم، القاعده و داعش حقوق بشر در سراسر منطقه خاورمیانه وجهان جنایت می کنند، آدم می کشند و هم دست اقدامات تروریستی می زنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
شنبه ۷ آبان ۱۴۰۱ ۱۳:۳۸:۱۸
ما دیگر به مسئولان اجازه نخواهیم داد که با آمریکا جنایتکار و هم کشورهای اروپایی جنایتکار مذاکره کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۵ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
آمریکا جنایتکار اگر به اصطلاح قصد مبارزه با تروریسم، القاعده، داعش، جبهه النصره و دیگرگروه های تروریستی را دارد باید به سراغ رژیم کودک کش سعودی برود.
آمریکا جنایتکار اگر به اصطلاح قصد مبارزه با تروریسم، القاعده، داعش، جبهه النصره و دیگرگروه های تروریستی را دارد باید به سراغ رژیم جعلی صهیونیستی برود.

اروپا جنایتکار اگر به اصطلاح قصد مبارزه با تروریسم، القاعده، داعش، جبهه النصره و دیگرگروه های تروریستی را دارد باید به سراغ رژیم کودک کش سعودی برود.
اروپا جنایتکار اگر به اصطلاح قصد مبارزه با تروریسم، القاعده، داعش، جبهه النصره و دیگرگروه های تروریستی را دارد باید به سراغ رژیم جعلی صهیونیستی برود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
نخست وزیر عراق از امریکایی ها خواست تا عراق را ترک کنند
طبق قانون عراق باید ترک کنند
ولی متاسفانه تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟

رئیس جمهور سوریه و هم دیگر مسئولان سوریه بارها از امریکایی ها خواست تا سوریه را ترک کنند
طبق قانون سوریه باید ترک کنند
ولی متاسفانه تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
کاخ سفید به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، تروریست های داعش و سایر گروه های تروریستی و هم غارت نفت از خاک عراق عقب‌نشینی نخواهیم کرد
کاخ سفید به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از تروریست های داعش و سایر گروه های تروریستی و هم غارت نفت از خاک سوریه عقب‌نشینی نخواهیم کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
درپاسخ به مدعیان دروغین حقوق بشر سگ دست نشانده کاخ سفید
درپاسخ به سران بی ادب کشورهای کشورهای اروپایی جنایتکار سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار در جهان
ارسال انواع سلاح های ممنوعه، بمب های ممنوعه و بمب های خوشه ای به ائتلاف متجاوز رژیم کودک کش سعودی را متوقف کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۰۷ آبان ۱۴۰۱
۰۸:۳۳۰۷ آبان ۱۴۰۱
درپاسخ به سران بی ادب کشورهای کشورهای اروپایی جنایتکار سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار در جهان
ارسال سلاح به عربستان سعودی را متوقف کنید.
ارسال سلاح به امارات را متوقف کنید.
ارسال سلاح به اوکراین را متوقف کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۵ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
حادثه تروریستی شیراز، ادامه آشوب فتنه‌گران وابسته به آمریکاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۲ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
تروریست ها مردم بی گناه در ایران را هدف قرار می دهند
در طول ۴ دهه گذشته بیش از ۱۷۰۰۰ نفر در ایران قربانی ترور شده اند. تروریست ها در اروپا و آمریکا و تحت حمایت آنها قرار دارند. چرا سازوکارهای حقوق بشری در برابر این اقدام تروریستی مرگبار سکوت کرده اند؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
داعش وحشی سگ دست نشانده مدعیان دروغین حقوق بشر است.
داعش وحشی از سال 2011 تاکنون با کمک، هدایت، مدیریت، نظارت، حمایت و پشتیبانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل و مزدورانشان جنایت می کند، آدم می کشد و دست به اقدامات تروریستی می زند و همچنان نیز ادامه می دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۹ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
ما دیگر به مذاکره، توافق هسته ای، برجام و مذاکرات وین نیاز نداریم و فقط در برابر مقابله دخالت، مداخله گری، اهانت، خیانت، تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا و متحدانش بمب اتمی نیاز داریم
به آمریکا جنایتکار اعتماد نداریم/آنان آشکارا از سال 2011 تاکنون از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در سوریه، عراق، منطقه خاورمیانه و جهان حمایت می‌کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
به اروپا جنایتکار اعتماد نداریم/آنان آشکارا از سال 2011 تاکنون از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در سوریه، عراق، منطقه خاورمیانه و جهان حمایت می‌کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۳ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
هشدار روسیه به رژیم صهیونیستی / به اوکراین سلاح ارسال نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۰ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
ایرانی‌ها از سال 1357 تاکنون جنایت های آمریکا و متحدانش را فراموش نکردند و هنوز هم نمی‌کنند
Taiwan (Province of China)
ناشناس,
۰۰:۵۷ ۰۶ آبان ۱۴۰۱
اروپا خودش را در گردابی خلاص ناپزیر, حداقل تا چندین سال آینده, انداخت. حمایت های مالی و غیره اروپا باعث به تحلیل رفتنش خواهد شد. در گیری یوکراین برای اروپا "فرسایشی" شده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
کشته شدن سه نفر در ناآرامی های امروز مهاباد