نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
مدیران روزنامه که خبرنگارشان مجری ماموریت سازمان جاسوسی آمریکا بوده است چطور بدون توجه به حقایق آشکار شده برای دستگاه اطلاعاتی کشور اظهار می‌دارند که آنها به حرفه خبرنگاری مشغول بوده‌اند؟ البته شاید هم درست گفته باشند و با توجه به گذشته‌ای که از آنها سراغ داریم برایشان حرفه خبرنگاری و همکاری با سیا تفاوتی ندارد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
مردم از عملیات تروریستی داعش و اغتشاشگران و حامیان و بلندگوداران آنها که از تریبون‌های خود به تحریک این جلادان اشتغال دارند متنفرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
آیا دفاع از خبرنگاری که در واقع نقش جاسوس را بازی می‌کند دفاع از حیثیت یک حرفه‌ است؟ جل‌الخالق! از کی تا به حال دفاع از یک خائن به وطن، دفاع حیثیتی نام گرفته است؟ ‌ای کاش متولیان امر به زندگی برخی مطبوعات که حقیقتا به پایگاه دشمن تبدیل شده‌اند پایان می‌دادند. از یارانه دولتی استفاده می‌کنند، سر سفره انقلاب اسلامی نشسته‌اند، از آزادی بی‌حد و حصر استفاده می‌کنند ولی به جای خدمت به وطن برای دشمن و اهداف او در کشور قلمفرسایی می‌کنند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
در دنیا کدام کشور را می‌شناسید که حامی تروریست‌ها و اغتشاشگران را به رسانه ملی دعوت کند؟ رسانه ملی ما چنین کاری می‌کند تا این غربگرایان نظر کارشناسی در مورد اغتشاشگران بدهند؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
دشمنان تابلودار نظام طی چند هفته با عملگی در جنگ ترکیبی آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی هر چه توانستند از حمله سایبری گرفته تا تحریم، ترور، تجزیه‌طلبی، قوم‌گرایی، اقدام مسلحانه، تخریب، دروغ‌، استفاده از احساسات مردم و... انجام دادند. وقتی سؤال می‌شد چرا این قیام به اصطلاح برای نجات ایران رهبری ندارد می‌گفتند چون قرار است ایران به چند کشور تجزیه شود پس از تجزیه برای همه آنها رهبری در نظر گرفته می‌شود! زهی خیال باطل! شتر در خواب بیند پنبه دانه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
ده‌ها تروریست و خرابکار پس حادثه شاهچراغ دستگیر شدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
ایران دخالتی در جنگ روسیه و اوکراین ندارد/ آمریکا، اروپا، ناتو و اسرائیل 100 درصد فقط عامل اصلی جنگ روسیه و اوکراین هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
آمریکا جنایتکار به دنبال تبدیل اعتراض به جنایت و داعش‌سازی نوین است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
سوال اینجاست که چرا پس آمریکا جنایتکار از اوکراین کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی می کند.
سوال اینجاست که چرا پس اروپا جنایتکار از اوکراین کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی می کند.
سوال اینجاست که چرا پس ناتو جنایتکار از اوکراین کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی می کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
ولودیمیر زلنسکی بی ادب» رئیس‌جمهور اوکراین به خاطر همکاری با آمریکا، اروپا، ناتو و اسرائیل باید مجازات شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
زلنسکی به خاطر همکاری با آمریکا، اروپا، ناتو و اسرائیل باید مجازات شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
آزادی آمریکایی، دروغ بزرگی که افغانستان را ویران کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
تیراندازی در شهر فیلادلفیای آمریکا/ ۱۲ نفر هدف قرار گرفتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
کمک ۴۰۰ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین
وزارت دفاع آمریکا از کمک ۴۰۰ میلیون دلاری این کشور به اوکراین شامل ارسال ۴۵ تانک T-۷۲‌ خبر داد.

آلمان: برنامه‌های طولانی مدت برای کمک به اوکراین داریم
وزیر خارجه آلمان گفت برلین در فصل زمستان در کنار اوکراین باقی می‌ماند و برنامه‌های طولانی مدت برای کمک به اوکراین دارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۱۵ آبان ۱۴۰۱
سوال اینجاست که چرا آمریکا، اروپا و ناتو همراه با چند کشور دیگر از اوکراین کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی می کنند.
۱۲۳