نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مظلوم: دفاع از مسلمانان
۱۱:۵۷ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
آمریکا و متحدانش به همراه دبیرکل بی ادب سازمان ملل، رئیس بی ادب شورای امنیت سازمان ملل و رئیس بی ادب رئیس حقوق سازمان ملل بخاطر قتل عام مسلمانان درسراسر منطقه خاورمیانه و جهان باید دادگاه لاهه به عنوان جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت باید محاکمه شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
رژیم جعلی صهیونیستی جنایتکار با حمایت مستقیم آمریکا جنایتکاردرسایه سکوت تمام سازمان های به اصطلاح بین المللی خیانتکارشماره یک مرتکب بیش از999 میلیون مورد نقض حقوق بشر، ناقض قوانین الملل، ناقض حقوق بین الملل، درفلسطین، نوارغزه، لبنان، سوریه، عراق، یمن، منطقه وجهان شده است وهمچنان نیزادامه می دهد. ومجامع حقوق بشری تاکنون خفه خون گرفتند و کاری نمی کنند.
رژیم جعلی صهیونیستی جنایتکار با آمریکا جنایتکار مرتکب جنایت جنگی درکل منطقه خاورمیانه شده است و همچنان نیز ادامه می دهد.
سازمان های بین المللی فقط تماشاگرجنایات صهیونیست ها درمنطقه خاورمیانه وجهان هستند.
تجاوز رژیم صهیونیستی به نوارغزه، لبنان، یوریه ویمن براساس هیچ رژیم حقوقی قابل پذیرش نیست.
کشتارمردم سوریه وعراق ولبنان ویمن و... توسط صهیونیست ها با کدام حقوق بین الملل سازگاراست.
تروریسم تکفیری نتیجه سیاست نادرست وغلط رژیم جعلی صهیونیستی درمنطقه خاورمیانه وجهان است.
ساست بی شرمانه کشورهایی اروپایی جنایتکارشماره یک و به ویژه آمریکایی ها جنایتکارشماره یک که دم دفاع ازحقوق بشرمی زنند چرا درمقابل این رژیم صهیونیستی خفه خون گرفتند و کاری نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند و لال شده اند..
صهیونیست ها با آ حمایت آمریکا وغرب به هرجنایتی دست می زنند تا اسلام را نابود کنند.
صهیونیست ها ثابت کرده است که دشمن درجه یک دین اسلام، قرآن، مظلومان، مسلمانان و کل بشریت هستند.
همکاری برخی کشورهای عربی جنایتکارشماره یک تحت امر رژیم جنایتکارآل سعود نجس وحشی، بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت پادشاه عربستان سعودی با صهیونیست اهانت، توهین و خیانت دین اسلام و مسلمانان است.
نه تنها مردم خاورمیانه، بلکه مردم کل دنیا جنایات رژیم جعلی صهیونیستی را فراموش نمی کنند.
برای اثبات کمک حمایت همه جانبه رژیم جعلی صهیونیستی به تمام تروریست های منطقه خاورمیانه وجهان اسناد زیادی وجود دارد.
دربرابر اشغالگری رژیم جعلی صهیونیستی سکوت نمی کنیم.
سازمان ملل بین المللی درباره پرونده جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت رژیم جعلی صهیونیستی کاری ازدسشان برنمی آید. سازمان های بین المللی مقر اصلی حامیان تروریسم بوده است.
چرا کسی درمدت 9 سال است درسازمان های بین المللی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوارغزه، لبنان و سوریه را محکوم نکرد؟
و این درحالی است که مدعیان حقوق بشر درمدت 7 سال است هیچ اعتراضی به این صهیونبست ها نمی کنند.
نتانیاهو نحس وحشی، بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت سگ هار آمریکا ازحمایت تروریسم، القاعده، داعش، جبهه النصره، مخالفان سوریه، تکفیری ها، ارتش آزاد سوریه و گروه های تروریستی درمنطقه دست نخواهد کشید.
اسرائیل بیش از 71 سال است هیچگاه به حقوق بین الملل و قوانین بین الملل احترام نمی گذارد.
نتانیاهو جنایتکار جنگی است و باید محاکمه شود.
نتانیاهو درمدت 9 سال است با کمک های مالی کشورهای عربی به سرکردگی آمریکا برای تروریست ها درسوریه سلاح می فرستاد.
حمله جنگنده های اسرائیلی نشان دهنده حمایت ازتروریست های داعش است.
سازمان ملل با عاملان بمباران درسوریه چه کرد؟ سازمان ملل ازتجاوز ترامپ و نتانیاهو حمایت می کند.
شورای امنیت سازمان ملل با عاملان بمباران درسوریه چه کرد؟ شورای امنیت سازمان ملل ازتجاوز ترامپ و نتانیاهو حمایت می کند.
سازمان ملل درمدت 9 سال است به مسئولیتش برای محاکمه آمریکا واسرائیل عمل نمی کند.
شورای امنیت سازمان ملل درمدت 9 سال است به مسئولیتش برای محاکمه آمریکا واسرائیل عمل نمی کند.
بمب های ساخت آمریکایی، اروپایی و اسرائیلی برسرمردم سوریه!
حمله آمریکا واسرائیل به ارتش سوریه موجب تقویت موضع تروریست ها شده است.
حمایت آمریکا ازتکفیری ها صدای مردم کل دنیا را درآورد.
حمایت رژیم جعلی صهیونیستی ازتکفیری ها صدای مردم کل دنیا را درآورد.
قدرت گرفتن تروریست ها درسوریه ومنطقه با کمک و حمایت همه جانبه آمریکا واسرائیل بوده است.
پول مکه خرج تروریست های منطقه وجهان می شود.
آل سعود آبروی دین اسلام برده است.
جنگ عراق، یمن، سوریه، لیبی، پاکستان، افغانستان و... با پول عربستان سعودی تامین می شود.
ادعای فرمانده تروریست های سوریه : آمریکا به ما سلاح می دهد.
دلال عربستانی خرید سلاح انگلیسی برای داعش بود؟
تجهیز تروریست های سوریه به سلاح های آمریکایی.
آمریکا ازتکفری ها بدتراست.
اسرائیل ازتکفیری بدتراست.
دوستان واشنگتن حامی داعش هستند.
دوستان کاخ سفید حامی تروریسم هستند.
دوستان آمریکا حامی تروریست های منطقه خاورمیانه هستند.
کاخ سفید ومتحدانش ازسال 2003 تاکنون تروریسم تعیین دولت های منطقه استفاده می کنند.
998 نطامی سوریه ای و بیش از 3 هزارنفر غیرنظامی سوری دربمباران آمریکا واسرائیل کشته شدند.


سیاست بی شرمانه عربستان سعودی درمنطقه
ناتوانی، کوتانی، سکوت و خیانت های کشورهای به اصطلاح اسلامی دربرابر جنایت های وحشیانه وحشی و گری، خیانت های، دخالت های، مداخله گری و تجاوزهای عربستان سعودی درسوریه، لبنان، عراق، یمن ومنطقه شرم آوراست.
عربستان جنایتکارازبزرگ ترین حامیان داعش درمنطقه خاورمیانه وجهان است.
عربستان سعودی به عنوان یکی ازبزرگترین حامیان گروه های تروریستی درمنطقه خاورمیانه وجهان است.
سعودی ها به سرکردگی آمریکا ازتروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و دیگرگروه های تروریستی درمنطقه حمایت می کنند.
99 درصد عربستان عامل جنگ، بی ثباتی و ناامنی درسوریه، لبنان، نوارغزه، فلسطین، عراق، افغانستان، پاکستان، لیبی، مصر، یمن، منطقه وجهان است.
99 درصد عربستان سعودی عامل اصلی جنگ درمنطقه خاورمیانه وجهان است.
99 درصد عربستان سعودی عامل اصلی پیدایش و رشد تروریسم درمنطقه خاورمیانه وجهان است.
حامی تروریسم دولتی عربستان سعودی است.
عربستان سعودی همچنان بزرگترین دولت حامی تروریسم درجهان است.
القاعده ساخته عربستان سعودی است.
نگران ما ازجنایات وحشیانه وحشی گری بی حساب و کتاب آمریکا درمنطقه است.
نگران ما ازجنایات وحشیانه وحشی گری بی حساب و کتاب عربستان سعودی درمنطقه است.
نگران ما ازجنایات وحشیانه وحشی گری بی حساب و کتاب رژیم صهیونیستی درمنطقه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
در دوران جنگ تحمیلی در اثر ارسال جنگ‌افزارهای شیمیایی به رژیم بعث عراق بسیاری از رزمندگان مدافع میهن اسلامی شیمیایی و دچار عوارض ناشی از آن شده‌اند و شهر سردشت و ساکنان آن نمونه عینی جنایت صدام و شریک آن آلمان است.
کشور آلمان که در حال حاضر خود را داعیه‌دار حمایت از مردم ایران و حقوق‌بشر می‌داند؛ فراموش کرده‌ که در دوران هشت سال دفاع مقدس با ارسال بمب‌های شیمیایی چه بر سر ملت ایران آورده‌است.
آلمان با فروش سلاح‌های خود و استمرار آن در سال‌های بعد، خود را شریک جنایت‌های رژیم صدام کرد و این حق جانبازان و ایثارگران است که جنایات و مداخله‌های آن‌ها را محکوم کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
در حقیقت در این تجمع، ایثارگران ما این مطالبه را از آلمان و سیاستمداران آن در نقض حقوق ملت ایران داشتند و اعتراض خود را از آثاری که هنوز جانبازان شیمیایی از سلاح های اهدایی آنها به صدام پیدا کردند، اعلام می کنند.
به تناسب وضعیتی که آن ها اتخاد می کنند، جمهوری اسلامی ایران مسلما در موقعیت انفعالی نخواهد بود. یقینا" جمهوری اسلامی اقداماتی که منافع ملتش را تامین کند، در دستور کار خود خواهد داشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
دولت آلمان اخیراً اقدامات مداخله‌جویانه ای در کشورمان انجام می‌دهد و ادعای آزادی و حمایت از مردم ایران را دارد اما همین‌ که ما این را یادآور شویم که وقتی امروز صدها جانباز شیمیایی و سایر ایثارگران در مقابل سفارت آلمان تجمع اعتراض‌آمیزی برگزار کرده اند. پیام آن این است شمایی که ادعای آزادی‌خواهی و حمایت از حقوق بشر می کنید و مدعی هستید، به یاد بیاورید که در دوران هشت سال دفاع مقدس، در حمایت از رژیم بعث عراق که بالاترین ظلم را در حق کشور ما داشت و بمب‌های شیمیایی را بر سر مردم بی‌دفاع ایران ریخت و هنوز که هنوز است تعدادی از جانبازان ما در وضعیت بد جسمانی قرار دارند، شما برای رژیم صدام سنگ تمام گذاشتید.
اقدامات مداخله‌گرایانه‌ی آلمان در امور کشورمان نهایت بی‌شرمی و بی‌حیایی دولت‌مردان آلمانی است که ادعای آزادی‌خواهی می‌کنند. درحالی‌که خودشان عامل بیشترین قتل و جنایت در کشور بودند.

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در پاسخ به واکنش ایران در قبال حمایت های آلمان از اغتشاشگران و مداخله در امور ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که زیر بار ظلم و زور برود و این‌ موضوع را در دوران 8 سال دفاع مقدس به جهانیان نشان دادیم. کشور آلمان هم می‌داند که اگر ما بخواهیم اقداماتی داشته‌باشیم، بسیاری از منافع آن‌ها ازجمله اقتصادی و سیاسی‌شان را می‌توانیم به خطر بیندازیم. پس ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست، عرض خود می بری و زحمت ما می داری!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
چرا دولت از سال 2011 تاکنون با استناد به کتاب خاطرات خانم کلینتون و اظهارات ترامپ در دوره تبلیغات انتخابات مبنی بر ایجاد و حمایت از گروهکهای تکفیری داعش به مجامع بین المللی شکایت نمیکند؟ هرچند شاید ترتیب اثر ندهند ولی باید ملتهای دنیا بدانند که این ادعای مبارزه با تروریسم توسط غربیها به سخره گرفتن جهان است چرا که سردمداران تروریسم دولتی شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی و همقطاران آنهایند نه جمهوری اسلامی. چطور آنها با توسل به مسائل دروغ توسط دادگاههای خود، جمهوری اسلامی را متهم و تقاضای خسارت میکنند!
دولت باید شکایت‌های خانواده‌های بیش از 18 هزار شهید ترور توسط منافقین داعشی‌صفت را در مجامع حقوقی بین‌المللی پیگیری بکند، نه مذاکرات وین وبرجام و خواستار مجازات باقی ماندگان این گروهک خیانتکار بشود.
دستگاه دیپلماسی کشورمان باید مدارک و مستندات متقن جنایات منافقین در ترور 18 هزار شهید را به تمام سازمان‌ها و کشورهای مطرح دنیا ارسال کند تا دنیا را به تحویل باقیمانده این آدم‌کش‌ها به ایران ترغیب کند و این جانیان به سزای ننگین خود برسند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
مدعیان حقوق بشر امروز به نسل کشی مسلمانان در عراق و سوریه می پردازند
آنها که امروز دم از حقوق بشر می‌زنند و خود را حامی جوانان مامعرفی می‌کنند در دوران انقلاب و دفاع مقدس بدترین ظلم و خیانت‌ها را در حق ملت ما روا داشتند و امروز نیز به نسل کشی مسلمانان در عراق و سوریه می‌پردازند و به تکفیری‌های داعش کمک مالی می‌کنند.
مدعیان حقوق بشر به تروریست‌ها در سوریه خدمت می‌کنند
جای تاسف است آنهایی که دم از حقوق بشر می‌زنند امروز در سوریه در کنار تروریست‌ها هستند و برای آنکه تروریست‌ها از حلب آزاد شوند فعالیت می‌کنند.
بر این باوریم که باید به مظلومان کمک کرد، جای تاسف است آنهایی که دم از حقوق بشر می‌زنند امروز در سوریه در کنار تروریست‌ها هستند و برای آنکه تروریست‌ها از حلب آزاد شوند فعالیت می‌کنند.
دولت باید شکایت‌های خانواده‌های بیش از 18 هزار شهید ترور توسط منافقین داعشی‌صفت را در مجامع حقوقی بین‌المللی پیگیری بکند، نه مذاکرات وین وبرجام و خواستار مجازات باقی ماندگان این گروهک خیانتکار بشود.
دستگاه دیپلماسی کشورمان باید مدارک و مستندات متقن جنایات منافقین در ترور 18 هزار شهید را به تمام سازمان‌ها و کشورهای مطرح دنیا ارسال کند تا دنیا را به تحویل باقیمانده این آدم‌کش‌ها به ایران ترغیب کند و این جانیان به سزای ننگین خود برسند.
چرا دولت از سال 2011 تاکنون با استناد به کتاب خاطرات خانم کلینتون و اظهارات ترامپ در دوره تبلیغات انتخابات مبنی بر ایجاد و حمایت از گروهکهای تکفیری داعش به مجامع بینالمللی شکایت نمیکند؟ هرچند شاید ترتیب اثر ندهند ولی باید ملتهای دنیا بدانند که این ادعای مبارزه با تروریسم توسط غربیها به سخره گرفتن جهان است چرا که سردمداران تروریسم دولتی شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی و همقطاران آنهایند نه جمهوری اسلامی. چطور آنها با توسل به مسائل دروغ توسط دادگاههای خود، جمهوری اسلامی را متهم و تقاضای خسارت میکنند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
اروپا حق حرف زدن از تسلیحات ما را ندارد
اروپایی که به دشمن ما اسلحه می‌داد حق ندارد درباره تسلیحات ما حرف بزند
اروپا در جنگ تحمیلی 8 ساله شریک جرم جنایات رژیم صدام دیکتاتور بوده است.
اروپا به همراه آمریکا و با کمک مالی کشورهای عربی در جنگ تحمیلی 8 سال انواع سلاح های ممنوعه، بمب های ممنوعه، تسلیحات و سلاح شیمیایی صدام را تامین کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
عملیات تروریستی فرودگاه بغداد برای ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای نیروهای تروریست آمریکایی در عراق گران تمام می شود.

بامداد روز جمعه سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸) تلویزیون رسمی عراق از شهادت سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» معاون الحشدالشعبی در حمله تروریست‌های آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد خبر داد و ساعتی بعد وزارت دفاع آمریکا با صدور بیانیه‌ای، رسماً مسئولیت این اقدام تروریستی را برعهده گرفت و اعلام کرد که این ترور به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور وقت آمریکا صورت گرفته است.
آمریکا در قبال جنایت ترور شهید سلیمانی «مسئولیت قطعی بین‌المللی» دارد.
آمریکا را بزرگ‌ترین کشور تروریست‌پرور جهان می‌دانیم.
اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه پیشین آمریکا جنایتکار در واقع به خاطر سرپوش گذاشتن تجاوزات، جنایات، وخشیانه، وحشی گری وغیر انسانی آمریکا، عربستان سعودی و اسرائیل بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
سوال اینجاست که سوریه از سال 2011 تاکنون علیه آمریکا جنایتکار، ترکیه جنایتکار و اسرائیل جنایتکار و هم تروریست ها مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه ، اسرائیل و مزدورانشان از سازمان ملل خیانتکار و هم شورای امنیت سازمان ملل خیانتکار بیش از هزاران بار اعتراض و شکایت کرده است ولی متاسفانه سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 2011 تاکنون بررسی و رسیدگی نکرده اند، هیچ کاری، اقدامی، اعتراضی نمی کنند، از سال 2011 تاکنون خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
پس برای همه مردم دنیا مشخص و روشن است که در سازمان ملل، شورای امنیت و شورای حقوق بشر سازمان ملل تاکنون قانون و عدالت وجود ندارد و تاکنون هم نداشته است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
دولت باید شکایت‌های خانواده‌های بیش از 18 هزار شهید ترور توسط منافقین داعشی‌صفت را در مجامع حقوقی بین‌المللی پیگیری بکند، نه مذاکرات وین وبرجام و خواستار مجازات باقی ماندگان این گروهک خیانتکار بشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
همه کشورهاي عربي منطقه از صدام حمايت مي کردند
همه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس درباره حمایت از صدام حسین علیه ایران اتفاق نظر داشتند
کشورهای حوزه خلیج فارس به صدام پول می‌دادند تا با ایران بجنگد
صدام مورد حمایت کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بود حتی قبل از آمدن تحریم هم مورد حمایت همه جانبه آنها بود و به صدام پول می‌دادند تا با ایران بجنگد.
متاسفانه برخی ایرانی ها هنوز هم از اهانت ها و خیانت های و جنایت های کشورهای عربی جنایتکار به همراه کشورهای غربی جنایتکار حمایت همه جانبه از صدام درس عبرت نگیرند چرا؟
جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی کشورهای عربی و کشورهای غربی را در جنگ تحمیلی هشت ساله را فراموش کردند چرا؟
در جنگ تحمیلی هشت ساله بیش از 80 کشور در جهان به سرکردگی واشنگتن و در سایه سکوت سازمان های بین المللی و با کمک های مالی کشورهای عربی منطقه از رژیم سابق عراق همه جانبه حمایت می کردند.
مذاکره با آمریکا و متحدانش جرم، حرام و خیانت است و هم اهانت، توهین و بی احترامی به مردم ایران بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
ائتلاف متجاوز آمریکایی-سعودی همچنان به دزدی دریایی علیه کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی برای یمن ادامه می‌دهد. این ائتلاف روز پنج شنبه دو کشتی حامل بنزین با نام‌های «فیفیانا-انهونا» را پس از بازرسی اجباری در جیبوتی توقیف کرد. با توقیف این دو کشتی، شمار کشتی‌هایی که در توقیف ائتلاف سعودی هستند به چهار کشتی افزایش یافت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
سگ وحشی کره شمالی با شرف تر از این آمریکایی ها هستن
سگ وحشی کره شمالی با شرف تر از این اروپایی ها هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
ارتش سعودی با راکت شمال یمن را هدف قرار داد/ پس مدعیان حقوق بشر جنایتکار سگ دست نشانده آل سعود کجا هستند خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند