سلام علیکم.اساسا دوتا اشکال به این صنف وارد است.۱_ آرد طبیعی وسبوس دار و کامل را به نوعی تجزیه میکنند و قسمت اصلی و بهترین قسمتش را به قنادها میدهند که آنهم معمولاً نصیب طبقه مرفه و پولدار ها میشود الباقی آرد که نه قوتی دارد نه چندان ارزش غذایی میشود نان مردم عادی و فقرا.
۲_ هرگونه پاکت یانایلون یاقوطی وجعبه را به قیمت آن شیرینی که میفروشند حساب میکنند و وقتی هم تذکر میدهیم با گردن کلفتی میگن اینه نمیخواهی برو.
حالا کدام عقل سلیم برای این قشر زحمتکش و مخلص خدا_ که خدا از تقصیراتشان نگذره_ مثلاً روز ملی تعیین میکنن؟!؟!
انتخاب بجایی بود
این کمبود همیشه احساس می شد
این فکر کمتر از اختراع برق نبود
به طراح این مهم باید تبریک گفت
و باید به ثبت جهانی برسه
حداقل یه اسم فارسی میگفتید
باز قنادی بهتر بود که بگیم 'ی 'فارسی
۲_ هرگونه پاکت یانایلون یاقوطی وجعبه را به قیمت آن شیرینی که میفروشند حساب میکنند و وقتی هم تذکر میدهیم با گردن کلفتی میگن اینه نمیخواهی برو.
حالا کدام عقل سلیم برای این قشر زحمتکش و مخلص خدا_ که خدا از تقصیراتشان نگذره_ مثلاً روز ملی تعیین میکنن؟!؟!
این کمبود همیشه احساس می شد
این فکر کمتر از اختراع برق نبود
به طراح این مهم باید تبریک گفت
و باید به ثبت جهانی برسه
حداقل یه اسم فارسی میگفتید
باز قنادی بهتر بود که بگیم 'ی 'فارسی
عه ببخشید اونوقت باید کل سال رو نامگذاری کنید
ما که نفهمیدیم چه خبره