چرا قوه قضائیه مستقل و بدور از مسائل سیاسی قاطعانه بر خورد نمی کند تا تمامی کشورها و داخل کشور بدانند عدالت اجرا می شود و کسی قادر به تغییر آن نیست گاهی اوقات اقتدار کشور را باید به کشورهای حامی جاسوسان و خرابکاران و تروریستها و فاسدین داخلی نشان داد تا حساب کار دستشان بیاید.
همین ها با خیانتی که به نظام و مردم کردند
موجب ناآرامی و اغتشاش و کشتار در این مملکت شدند اینها باید پا سخگوی خون های ریخته باشند این خواست تمامی ملت است که حداقل اینها اعدام شوند بلکه آبی ریخته شود روی آتش دل مردم
از مسوولین عاجزانه میخواهیم این ابو المجرم وبزرگترین کلکسیون فساد قرن ایران رو مجددا و عادلانه محاکمه ودر ملا عام اعدام کنند. و کلیه اموال خاندان او و اطرافیانش رو ردیابی و اموال نامشروع از آنها اخذ شود.
زیاد نگرانش نباشید بابا،بالاخره با لپ تاپ و گوشی و اینترنت و کتاب و اینها...یک جوری این دوران رو سپری میکنه...مگه بعضی از ما بهترون که قبلا زندانی بودن از این چیزا نداشتن؟
مگر نباید اعدام میشد؟!
طبری،،، زنجانی،،، اعدام بایدگردند.
بخاطر همینه که اعدامش نمیکنن
موجب ناآرامی و اغتشاش و کشتار در این مملکت شدند اینها باید پا سخگوی خون های ریخته باشند این خواست تمامی ملت است که حداقل اینها اعدام شوند بلکه آبی ریخته شود روی آتش دل مردم
شایدخداحافظ اوین
پیمان اشراقی
لطفا به نزدیک ترین روانخانه برو ، مغزت کمی استراحت کنه