مورچه چی هست تا کله پاچه اش باشه بحرین اصلا عددی برای ایران حساب نمی آید هر ایرانی با یک آب دهان روی بحرین و اسراییل بریزند بحرین و اسراییل غرق می شوند و آب دهان ایرانی آن ها را با خود خواهد برد و آثاری از بحرین و اسراییل باقی نخواهد ماند
وقتی خودمون از داخل به کشور وآرمانها و دستاوردهامون خیانت میکنیم از دشمن توقعی نمی شود داشت دشمن از عملکرد منفی ما نسبت به وطن و خاک مادری مون جسور میشه و گستاخی میکنه بهتره اول خودمون رو اصلاح کنیم تا جلو یابه گویی دشمن از طریق وحدت ما گرفته شود .
حاکمان کشور های حاشیه خلیج فارس کارهای بهتری را بلد نیستن برای انحراف اف افکار عمومی مردم به همسایگان شاخه وخونه می کشند وبعضی وقت ها به همسایه های شان ترقه پرتاب می کنند که جنگ وکشتار راه بیاندازند.
این به اصطلاح فرمانده خود بدبختش میدونه اصلا قیافه اش به این حرفا نمیخوره..اون ارباب بزرگ تون هیچ غلطی نتونست بکنه. تو.که عددی نیستی.با چیز دیگران لاف میزنه.شما یه گروهی خائن هستید که با کمک انگلیس خبیث و اون شاه وطن فروش و خائن و ترسوی ایران بحرین را تحویل شماها داد.باید مردم نجیب بحرین بپا خیزند و تقاضای کنند به ایران سرزمین مادری خود برگردند.
عین الاسد پایگاه رئیستون که آمریکا هست وقتی هدف موشک های ایران قرار گرفت هیچ غلطی نکرد حالا دیگه بحرین می خواد به ایران حمله کنه؟!
خیلی به طناب پوسیده صهیونیست دلخوش نباشید
چون ممکنه هر لحظه در چاه درک تابستان جهنمی سقوط کنید.
تو که بماند
همه دنیا آرزوی جنگ با ایران رو داره
چون شاهراه.