مسمومیت این فرزندان عزیز ایران اسلامی خیلی مهمه اما عاملش بدون تردید کسانی هستند که شهید عجمیان و شهید علی وردی را به شهادت رساندند که از خداوند بزرگ می خواهیم ان اشاالله با همت نیروهای اطلاعاتی و امنیتی شناسایی و دستگیر شوند و مدعیان دروغین امروز رسوا و آنها هم به سزای اعمال خود برسند .
احمد رمضانی
۱۶:۴۵ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
هیچ چیز برای شما مهم نیست. همه چیز رو با بی اهمیت جلوه میدید :) امیدوارم بچه خودتون هم تو این مدرسه ها باشه
ناشناس
۲۳:۲۷ ۱۲ اسفند ۱۴۰۱
چرا وزارت خانه های مختلف مقصران حادثه را دستگیر نمیکنند؟! چرا؟! اگر دلیلی دارید ارائه دهید!!!!
اخر پدرسوخته ها شما اگر مردید کشور خودتا ن که از هر نطر ضد انسانیت هستند درست کنید به شما چه مربوط مگر شما قییم ما هستید لعنت خدا بر شما بی پدر مادرها که اصلا معلوم نیست پدرتا ن چه کسی هست که این قدر فضول کشورهای مستقل هستید
غرب را ویل کن سه ماه از مسمومیت میگذره مسئولین خوابند تا کشورهای دیگه واکنش نشان میدهند تازه شما از خواب بیدار می شوید چیه چی شده من خوابم صبح ،شبه ،عصره
سلام
آقای رییس جمهور بی عملی نهادهای امنیتی و انتظامی در کشف و بر خورد قاطع با مسببین است که دارد آشوب بوجود می آورد . بعد از سه ماه هنوز سرنخی نیست ؟ یعنی جه واقعا ؟ ایکه دشمن در ایجاد نا امنی و ایجاد جو تبلیغی دخیل است شکی نسیت . ولی اینکه عملیات ضد آن را دارید به برخورد با بلوا محدود می کنید کمال نا کار آمدی محسوب می شود و می شود دلیل تسری تفکر "کار خودشونه" . با عمل جهار نابخرد در کشیدن موی سر مردم می شود آشوب .
چرا از ما مردم ایران که با جمعیت چند ده میلیونی در تشییع پیکر پاک حاج قاسم شرکت کردیم سوال نمی کنند که نظر ما چیست و از عده ای که فریب رسانه های مزدور رو خورده اند سوال می کنند: ما باور داریم آنچه وقتیه ناگوار در ایران اتفاق می افتاد دسیسه خود غربی ها ست که خودشان از طریق مزدور های داخلی و خارجی مانند رجوی ها تجزیه طلب ها و برخی سیاسیون و نفوذی ها در ایران اهداف کثیف خود رو برای بر هم زدن نظم اجتماعی و افزایش نارضایتی مردم اجرا می کنند. همه بلاها در ایران زیر سر غرب موساد آمریکا و عربستان انگلیس فرانسه آلمان و نوچه هایشان در ایران می باشد والسلام.
دوست عزیز در ایران هیچکس تردید ندارد که هر جنایتی در ایران صورت می گیرد مستقیم و یا غیر مستقیم زیر سر آمریکا و اسرائیل با عاملیت منافقین و تجزیه طلب ها و فاحشه های اجاره ای است مردم ایران هم با هوش تر از آنند که این چیزها را نفهمند وگرنه ما شاهد آن تشییع جنازه حاج قاسم عزیز و خلق حماسه 22 بهمن نبودیم .
ناشناس
۲۲:۲۶ ۱۲ اسفند ۱۴۰۱
مسمومیتی در کار نیست .یه فیلمه با بازیگری تعدادی از دانش آموزان .اگه مسمومیت با گازه چرا معلما نمیگیرن ؟
رسانه های غربی خیلی وقیحند رسما به شعور مردم ایران توهین می کنند و میگن نظام میخواسته به خاطر جنبش زن آزادی از دختران انتقام بگیره!!! یه چی بگید حداقل یه ابله باور کنه!! از بین این همه خانم که همه جا پرسه میزنند از دختر دانش آموز اونم اول قم انتقام میگیرند؟؟؟!!!!!!!
وگرنه اینکه چنتا بچه درمدارس مسموم شدن که اصلا درایران مهم نیست که
آقای رییس جمهور بی عملی نهادهای امنیتی و انتظامی در کشف و بر خورد قاطع با مسببین است که دارد آشوب بوجود می آورد . بعد از سه ماه هنوز سرنخی نیست ؟ یعنی جه واقعا ؟ ایکه دشمن در ایجاد نا امنی و ایجاد جو تبلیغی دخیل است شکی نسیت . ولی اینکه عملیات ضد آن را دارید به برخورد با بلوا محدود می کنید کمال نا کار آمدی محسوب می شود و می شود دلیل تسری تفکر "کار خودشونه" . با عمل جهار نابخرد در کشیدن موی سر مردم می شود آشوب .