ایران و ایرانی بیدی نیست با این بادها به لرزد مثل همیشه یک عده همیشه طلبکار و نادان میخواهند کشور را تا امن جلوه بدهند که به امید خدا و یاری سربازان امام زمان و صبر مردم این هم تمام و شفاف سازی می شود شک نکنید روزهای خیلی خوبی در انتظار مردم است فقط یک مقدار صبوری و بردباری زنده باد ایران و ایرانی جانم فدای رهبر❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من از همان روزهای اول پیش خودم گفتم کار یکی دو نفر از دانش آموزان داخل هر مدرسه ای است که در واقع مخالف نظام هستند یا بخاطر به بازی گرفتن یا بخاطر اینکه خبر ساز بشه اینکار را کرده اند و حالا همه هم دانش آموز نیستند ابتدا یک نفر از بیرون یک خرابکار را به داخل مدرسه انجام داده و حالا دانش آموزانی که به دلایلی دانش آموز بد مدرسه شناخته میشوند خرابکاری کرده و ...البته باز نمیشه گفت چون فلان دانش آموز بده دیگه خرابکاری هم کرده !!
خوبی شما
چخبر !!!
یعنی دسترسی به این مواد شیمیایی که مشخص نیست از چه ترکیب پیشرفته شیمیایی برخوردار است
به همین سادگی دست دانش اموزای بد ومخالف هست؟
امین
۱۹:۴۶ ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
از اونجایی که دختر دانش آموز سوم راهنمایی ما تو زیر زمین خونش اورانیوم غنی میکنه این امکان هم وجود داره که تو هر مدرسه یکی دو دانش آموز به فرمول و ترکیب پیشرفته شیمیایی که وزارت بهداشت و وزارت اطلاعات ما هنوز کشف نکردن این چیه، دست پیدا کرده باشن و اقدام به خرابکاری کرده باشن.. ساده نباشیم 20 سال از عمرمون سر این سادگی ها به فنا رفت
مستر جیکاک
۱۴:۱۳ ۱۹ اسفند ۱۴۰۱
از بچه هایی که تو زیرزمین خونشون اورانیوم غنی میکنن بعید نیست
کارتون خواب
۱۲:۴۱ ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
نبایداجازه بدیم به منافقین و عواملشون درکشور یه مشت فریب خورده ونادان امنیت مردم وکشوررابه مخاطره بندازن وتقسیررابه گردن نظام عزیزمان بندازن بایدهرچه زودترعوامل این اقدامات غیرانسانی وناجوانمردانه سریعاً شناسایی شوند دیگرمماشات حدی دارد آتش به اختیارمیشویم سربازان وجان برکفان رهبری وامام حسین علیه سلام وشهید حاج قاسم سلیمانی بایه اشاره کوچک رهبرعزیزمان هردشمنی چه داخلی وچه خارجی به اذن الله وبا حمایت خداوند وعشق به امام حسین علیهالسلام دشمن رانابودمیکنیم.
در آخر بیانیه اعلام شده اخبار مربوطه از مراجع رسمی
خب همین منابع رسمی که تا یک ماه چهل روز بعد از اولین مسمومیت یا چیزی نگفتند یا گفتند شایعه ای بیش نیست چهار تا دانش آموز حالشان بد شده!!! چیز مهمی نیست!!
آقا بچه ها و خانواده ها با این خبرهای ضد و نقیض آرام نمی شوند چون جون فرزاندانشان برای آنها مهم است.با این خبر طول و دراز من گفتم خدا رو شکر و دمشون گرم کل شبکه منهدم شد.
بیانه پشت بیانه بدون مشخص کردن عامل و مشکل دقیق !! چه دردی رو دوا میکنه از مردم ؟؟
ما که همه چیز رو فدای امنیت کردیم پس چی شد الان که بچه هامون توی مدرسه هم امنیت ندارن !!
مرگ بر دشمنان رهبر
چخبر !!!
یعنی دسترسی به این مواد شیمیایی که مشخص نیست از چه ترکیب پیشرفته شیمیایی برخوردار است
به همین سادگی دست دانش اموزای بد ومخالف هست؟
خب همین منابع رسمی که تا یک ماه چهل روز بعد از اولین مسمومیت یا چیزی نگفتند یا گفتند شایعه ای بیش نیست چهار تا دانش آموز حالشان بد شده!!! چیز مهمی نیست!!
وبه کوری چشم بدخواهان از این مانع هم عبور میکنیم
ما که همه چیز رو فدای امنیت کردیم پس چی شد الان که بچه هامون توی مدرسه هم امنیت ندارن !!