چرا جای حل مشکلات اقتصادی مردم گرونی بیکاری تعامل با دنیا. ارتباط به جهان موضوع اصلی مملکت بردید سمت حاشیه.
چرا به افکار هم احترام نمیذاربد. عربستان مهد اسلام با چه سرعتی درحال پیشرفت هست دست از لباس و نماز خوندن نخوندن بردارید.
جمع کنید این چندتا بیحجاب آشغال رو. فکر کردن روسری از سر بردارن خیلی هنر کردن. همین بیحجابها وقتی جونشون در خطر باشه به دست و پای مذهبی ها میفتن تا مذهبی ها بیان بجنگن و نجاتشون بدن.اگر مذهبی ها نباشن، شما بیحجابها عرضه هیچ کاری را ندارید.حتی عرضه ندارید تنهایی دماغتونو بالا بکشید.
بر و یه سری به اسرائیل و فرانسه و آمریکا و انگلیس بزن بعد نطق کن
ناشناس
۱۹:۱۴ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
راستش نوع پوشش امسال مردم با پارسال فرق نداره فقط مردم رو پوشش زنها حساس شدن و اگرنه امسال به نظر من بهتر از پارسال لباس می پوشن من خودم پارسال قبل تمام جریانات خانمی رو دیدم یه دامن تا سر زانو و یه پیراهن تا سر آرنج پوشیده بود یه روسری دور گردنش الان چون روش خیلی تاکید میشه باعث توجه شده وا گرنه پوشش همون پوشش سال پیشه فقط اونی که روسریش رو شونه هاش بود الان تو کیفش رفته همین
اینکه مراکز گردشگری به علت بی حجابی پلمپ می شوند واقعیت دارد. اما واقعیت دیگر اینکه چون نظام نتوانست مستقیما به مردم جهت رعایت حجاب فشار بیاورند ُ به صورت غیر مستقیم از طریق صاحبان مراکز گردشگری اقدام به این کار می کند. اما به این نکته توجه نمی شود که وقتی نظام نتوانست با بی حجابان برخورد مستقیم کند چگونه صاحب یک مرکز گردشگری می تواند این کار را انجام دهد. به هر حال خبر این گونه اقدامات در این زمانه سرعت انتقال اطلاعات به سادگی به دست دشمنان نظام رسیده و آنها اقدام به تبلیغات سوء علیه نظام می کنند.
الان این همه دزدی اختلاس از سمت آدم های پر نفوذ و در راس قدرت بودن همه وابسته ارکان اصلی و مذهبی افراطی بودن نبود شفافیت در اقتصاد همینه جالبه تمام بچههای همین ها در خارج همین آمریکا و .... زندگی میکنم با پول مردم مظلوم ایران داداش مشکل خود داخلی ها هستن
ناشناس
۱۷:۴۵ ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
رعایت قانون حجاب خواست آحاد ملت است نه حکومت؛اگر به هنجارشکنی در مکانی هم اعتراض شودمخصوصادر شهرهای مذهبی به خواست مردم است.
در پاسخ به ناشناس ۱۹:۲۳
پیش از اینکه نظر اکثریت باشه حکم خداست. حتی اگر به فرض محال روزی شما اکثریت باشید توجیهی برای بی حجابی و بی حیایی نیست.
خدای متعال در مورد اقوامی که به فساد کشیده شدند تعابیری مثل اکثرهم لا یعقلون، اکثرهم لا یشعرون و... را به کار می برند.
پس حق لزوما با اکثریت نیست.
ناشناس
۰۲:۱۵ ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
۱۹:۲۳ فکر کردی خیلی زیادین!! چند تا مثل تو ریختین توی خیابان جولان میدین خیال کردین خبری شده!! چند تا داعشی بیان شماها مثل موش فرار میکنین توی سوراخ.ترسوهای بیحجاب بزدل
محمد
۰۲:۲۰ ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
این راه که می روی به ترکستان است داداش همه پرسی بذارم با نظارت جهانی اونوقت میفهمی چه چیزی مردم میخواهند فعلا فقط پرورش اختلاس گر دزد و ناموس فروشی مذهبی در قم و مشهد توسط مذهبیون ترویج داده میشه
ناشناس
۰۶:۳۴ ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
ناشناس19:23 قطعا خواسته مردان باغیرت و زنان عفیف است و خواهد بود که اکثریت را در 22بهمن و دیگر مراسمات دیدید... دیگران را مثل خودت به حساب نیار. هر وقت اربابان تو در غرب همه پرسی گذاشتن ما هم میذاریم
ناشناس
۰۷:۳۳ ۱۰ فروردين ۱۴۰۲
حجاب دستور قرآن است سلیقه ای تیست
بدون مطالعه حرف نزن
چرا به افکار هم احترام نمیذاربد. عربستان مهد اسلام با چه سرعتی درحال پیشرفت هست دست از لباس و نماز خوندن نخوندن بردارید.
توریست به ایران نمیاد
عربها غم فقط میرن مشهد
اونم همه میدونن واسه چیه
توی ایران هم جو اسلام هراسی و چوب زدن مردم با دین هست!
کاش باهوش باشید!
پیش از اینکه نظر اکثریت باشه حکم خداست. حتی اگر به فرض محال روزی شما اکثریت باشید توجیهی برای بی حجابی و بی حیایی نیست.
خدای متعال در مورد اقوامی که به فساد کشیده شدند تعابیری مثل اکثرهم لا یعقلون، اکثرهم لا یشعرون و... را به کار می برند.
پس حق لزوما با اکثریت نیست.
بدون مطالعه حرف نزن