سلام . استفاده از کلمه "اقلیت مذهبی یا دینی" بار منفی دارد و از رسانه های کشور بعید است که به تکرار آن ادامه میدهند. اگر بتوان جایگزین دیگر و بهتری برای آن یافت و استفاده نمود، حتما به همگرایی سایر ادیان با یکدیگر خواهد انجامید. لطفا برای انتخاب جایگزین دیگر تلاش کنید. سپاسگزارم
واژه اقلیت بیشتر از جنبه آماری و تعداد استفاده میشه و هیچ بار منفی نداره شما اشتباه برداشت کردی. سالهاست که همه ادیان در ایران در کنار هم با وحدت دارند زندگی می کنند.
ناشناس
۱۰:۱۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
روحشون شاد باشه ان شاءالله. حقیقتا آرامش وامنیت امروز را مدیون شهداییم.
این شهید عزیز غریب نیست . این شهید بزرگوار , مانند تمامی شهدا , در قلب ملت شریف ایران اسلامی و همه دوستداران اسلام ناب محمدی و وطن دوستان , قرار دارد . هرچند پدر و مادر و برادران و خواهران ایشان در این دنیای فانی حضور ندارند , اما همه مردم شهید پرور و مدافع دین خدا در کشور امام زمان , تشیع کننده این شهید عزیز هستند و با صلوات بر محمد و آل محمد , ایشان را تا عرش , بدرقه میکنند .
ناشناس
۰۹:۲۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
درود و سلام بیکران بر روح بلند و ملکوت نشین این شهید عزیز . اینجانب بعنوان یک مسلمان شیعه ایرانی , به حال این شهید والامقام غبطه میخورم و به ایشان افتخار میکنم که چنین جوانمردانه در راه اعتلای وطن و حراست از خاک کشورش ایران , تا أخرین نفس و قطره خون خود , با دشمنان اجنبی جنگید و به مقام رفیع شهادت در راه رضای خدا و دفاع از اسلام ناب محمدی (ص) , نائل آمد و در جوار رحمت حضرت حق , روزی میخورد و زنده ابدی است و بر ما مردگان در این دنیای فانی , مینگرد که آیا لیاقت و عرضه پاسداشت آرمانهای او را داریم ؟