اوکراین نشون داد بزرگی به گنده بودن نیست
همینکه جلوی روسیه ی گنده وایساده و شاخ به شاخ باهاش میجنگه خوبه...
نیم کیلو باش مرد باش....قدرت نظامی اوکراین کمتر از روسیه است ولی بینی روسیه رو به خاک مالیده...
روسیه داره با کل ناتو میجنگه، وگرنه اوکراین بدون این همه تسلیحات و مزدور خارجی آموزش دیده از آمریکا و آلمان و باقی کشور های دنیا آیا توان جنگیدن علیه روسیه را داشت؟! معلومه که، با این همه روسیه به تنهایی داره پیشروی میکنه هر چند به کندی، این نشون دهنده پیروزی و قدرت برتر روسیه در مقابل تمام ناتو هست.
ناشناس
۱۱:۲۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
دوستان انقد روسیه رو سرزنش نکنید اگه روسیه تعلل میکرد چند سال بعد اوکراین بهش حمله میکرد
کاری که باید ابتدا انجام می شد ، نه پس از این همه خسارت جبران ناپذیر. البته اکنون که مشروعیت خودخوانده ی دلقک از بین رفته و از طرفی هم جایگزینی گزینه ای خبیث مانند او کمی سخت است ، حذفش باعث نا متعادل شدن کفه ی ترازوی جنگ خواهد شد.
بدون تردید زلنسکی یکی از مترسک های آمریکاست و آمریکا و صهیونیسم او را هدایت می کنند و او را همچون صدام وسیله اغراض شیطانی خود علیه روسیه استفاده می کند آمریکا می خواهد با نقشه های شیطانی علیه روسیه و به دنبال آن چین و ایران دنیا را در قبضه خود داشته باشد و به نظر من بعد از این کشورها سراغ هند و حتی برزیل و تمامی کشورهایی که کمترین تمرد از اوامرش را دارد خواهد رفت که البته این لقمه بسیار بزرگی است که قطعا آمریکا را خفه خواهد کرد.
دیش دین دیرین
همینکه جلوی روسیه ی گنده وایساده و شاخ به شاخ باهاش میجنگه خوبه...
نیم کیلو باش مرد باش....قدرت نظامی اوکراین کمتر از روسیه است ولی بینی روسیه رو به خاک مالیده...