یک نمونه ساده از برخورد با مردم عادی .متاسفانه این نوع رفتار بدلیل عدم وجود و اجرای قانون از بالا تا پایین ترین رده های اجرایی این کشور دیده میشه. وقتی یک نماینده مجلس بدون هیچ عواقبی به پلیس سیلی میزنه از دربان و..... چه انتظاری میره ؟؟؟؟؟؟
من ترجیح میدهم بی فرهنگ بمونم تا برم بیرون پیش این اهالی فرهنگ که با فرهنگ بشم ،،،اگه با یه مهمان خارجی این برخورد میشد چی؟،،،نمیگفتن چه با فرهنگ هستن اینا
وقتی برخورد جدی باشه دیگه این حرکات زشت رخ نمی ده
یعنی این افراد یوسف سلامی رو نمی شناختند که اینجوری برخورد کردند؟
و اینکه قبل از شکایت خودتون باید حاضر باشید و رسیدگی کنید. همه اش باید شکایت بشه بعد شما شروع به رسیدگی کنید؟؟
"کتاب" بزرگترین نشان و مصداق فرهنگی هر جامعه ای هست. چرا باید متصدیان پارکینگ نمایشگاه را از بین این افراد بدحوصله و پرخاشگر گزینش بکنند؟ این نوع برخورد زننده با مسیر علاقه مند کردن مردم به کتاب کوچکترین سنخیت و همخوانی ندارد . حتی از بدو ورود به نمایشگاه باید متوجه تفاوت ها شد که قرار است ما به یک محیط کاملا فرهنگی قدم بگذاریم. فقط میتوانم بگویم متاسفم. همین!
همیشه با مردم بوده
یعنی این افراد یوسف سلامی رو نمی شناختند که اینجوری برخورد کردند؟
و اینکه قبل از شکایت خودتون باید حاضر باشید و رسیدگی کنید. همه اش باید شکایت بشه بعد شما شروع به رسیدگی کنید؟؟
دستشان درد نکنه