قابل توجه بیسوادان تاریخ!!؟؟؟!!!دولت ملعون و قدیمی روسیه به ایران ظلم کرد، دولت ملعون قدیم عراق صدام با همکاری غرب و منافقین خود فروخته به ایران جنایت و ظلم وهمکاری کرد و شاهان ...ملعون سابق ...ایران رضا و محمدرضا ،.نه!! دولت پوتین !!الحمدوالله و به کوری دشمنان ایران اسلامی دولت کشور روسیه پوتین همسایه و دوست ایرانه .و عراق هم دوست و همسایه ایران است .
ناشناس
۱۸:۱۵ ۰۴ تير ۱۴۰۲
روسیه همیشه ایران رو تنها گذاشت چه در مذاکرات اتمی و مخصوصا زمان صدام که بهش سلاح میداد و عامل قتل هزاران جوان ایرانیه امیدوارم این پوتین شوروی زاده سزاش رو ببینه
روسیه امروز کشوری مستقل.ازسیاست های استعماری وضد بشری اروپا وامریکاست.و درجنگ سوریه کاملا آزدگی خودش را با حمایت از مردم سوریه اثبات کرد.اگر روسیه حتی درشروع جنگ اشتباه کرده باشد.پر واضح است که شکست پوتین و روسیه به ضرر قطعی ماست .اگر قدرت امریکا و اروپا با از بین بردن روسیه بیشتر شود قطعا هیچ کشورمستقل ی را تحمل نخوا هند کرد.نظام و دولت ها کشورمان باید درکمک به روسیه سنگ تمام بگذارند.در آخر اینکه چرا متفکرین واقعی به مردم خط نمیدن.چرا هر کی باید خودش رو صاحب نظر بدونه .وحددت کلمه ویکی بودن نظرهاست که قدرت میاره.
بوی گندِ حامیان منافقین متعفن احساس میشه
نیاز به جار زدن نیست
کافیه همین جا به نظام اسلامی ، حکومت ایران و متحدینش توهین کنی
3 شماره منتشر میشه
بالاخره اونا هم فامیل وابسته دارن
درورد بر پوتین قدرتمند بهتر از خودت جایی ندیدم. پرچم روسیه بالاست. دشمنان داخلی کشورت رو ادب کن تا درس عبرتی بشه برای غرب و منافقین و خاعنین داخلی و خارجی
نیاز به جار زدن نیست
کافیه همین جا به نظام اسلامی ، حکومت ایران و متحدینش توهین کنی
3 شماره منتشر میشه
بالاخره اونا هم فامیل وابسته دارن