سلام ،ما مجبوریم از مغازها نون آزاد بخریم یا گاهی هم نیست که بخریم یا کهنه است بعد از ساعت ۱۰ شب میارن مغازه . ۱۵ برابر گران تر ازقیمت نانوا چون خیلی از نانوایی ها بعد از ظهر تعطیل میکنند و یا شلوغه یا میگن تمام شده و یا خیلی دوره، سنگکی ها تا ساعت ۱۱ صبح نشده میگن تمام شدو غروب و هوا تاریک شده می پزن اونم وقت نمازو شام ...نمیشه خرید .
توضیح خمیر مایه!!!!!!! من چند سالیه خانه نان ساجی درست میکنم خمیر باید به اندازه ایی که لازمه ازش بزاری ترش بشه با آرد و آب قاطیش کنی و چند ساعت بزاریش ور بیاد بپزید شما بجای خمیر مایع آرد رو مدیریت کنید اونقده سبوسشو میگیرن
من سبوس جدا میخرم نیریزم تو خمیرم اونی نان میپزه باید آموزش ببینه خمیر مایع باید از خود خمیر بزاری ترش بشه هر دفعه از خمیر جدا بزارن ترش بشه خمیر مایع بشه
اختلاف قیمت آرد یارانه ای و آزاد فساد انگیز است، یارانه را مستقیما به مردم دهید و آنها را در خرید کالا ها که نان هم یکی از آنهاست آزاد گذاشته، آنگاه خواهید دید ریشه فساد از بین می رود، مردم ، هوشمندی خود را ثابت خواهند کرد، هر کس به اندازه نیاز نان خرید می کند، صف در نانوایی کوتاه، کیفیت نان خوب، ضایعات نان کم، احتیاج به دستگاه نظارتی کم می شود و همه احساس رضایت خواهند کرد.
میریم نانواییهای ساری نون بگیریم پول نایلون رو یک نان حساب میکنن وپول یک نان کنجدی رو پول دوتا نون سرجم مثلا ۵ یکی نون ۲ تا وبا نایلون ۳ تا حساب میکنند با پوز نونوایی از مردم پول میگیرن باز یک طور دیگه از قبل ارد سو استفاده میکنند
تنهاراه کنترل قیمتها را ازاد کنید چون شما هیچ راهی که بازار را کنترل کنید به غیر از ازاد کردن قیمتها بلد نیستید اینم که تخصصی لازم ندارد هرچه وارد یا تولید کردید به اضافه چند درصدی به مردم غالب کنید
من سبوس جدا میخرم نیریزم تو خمیرم اونی نان میپزه باید آموزش ببینه خمیر مایع باید از خود خمیر بزاری ترش بشه هر دفعه از خمیر جدا بزارن ترش بشه خمیر مایع بشه
و اونهایی که صادقانه کار میکنند روزی هزاران بار رحمت
چی بشه