دختر اگر نجیب باشه و روابط خارچ از عرف و خانواده نداشته باشه جونش در خطر نخواهد بود معلومه هر جا بری با اون و این باشی و با احساسات دیگران بازی کنی و...هرجا باشی همچین بلایی سرت میاد .
غفار
۱۲:۱۱ ۲۱ تير ۱۴۰۲
اگرکسی هم اونارونکشه خودکشی میکنن
همون میشه دیگه ""
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۱ تير ۱۴۰۲
دخترایی که با جنس مخالف درارتباطن ویا حجابشون درحد یه ساپورت هست وامثالشون جونشون در خطر هست واگرنه تا بحال یا حتی تو همین شبکه خبر اینهمه درمورد این موارد خبر و گزارش گذاشتند کدومشون جزء افراد باحجاب و فردی سالم و پایبند به شرع و دین و.. دیدی؟؟! هرچی خوندیم چه متاهل چه مجرد آخرش رسیدن به ارتباط نادرست و خیانت و...! پس الکی جمع نبند و همه را یکی نکن چون خودت هم حتما خواهر و مادر ویا دختر برادرخواهر و... داری و باحجاب باشن و... تابحال دیدی براشون مشکلی پیش بیاد؟؟!
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۱ تير ۱۴۰۲
قاضی پس از دستگیری قاتلین حکم اعدام نخواهد داد بلکه یه "رافت اسلامی" صادر میکنه تا حالش رو ببرن. اینجوریه که میزان قتل در ایران 10 برابر ژاپن شده.
یه دیوون یه سنگ میاندازه داخل چاه صد عاقل نمیتونه بیاردش بیرون
غفار
۱۳:۳۲ ۲۱ تير ۱۴۰۲
البته ممکنه هیچ دیوانه ای درکارنباشه ""
غفار
۱۳:۳۴ ۲۱ تير ۱۴۰۲
طبق اطلاعات بسیاربسیاردقیق من
ممکنه هیچ دیوانه ای درکارنباشه
وای جی شی خخخخخخخخخ
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۱ تير ۱۴۰۲
بی حیا کسی هست که به دیگران تهمت میزنه نخود هر آش
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۱ تير ۱۴۰۲
درسته.بی حجاب ها معمولا عامل ایجاد مشکل در این موارد هستند چونکه بعضا چینج در عشق میزنند و قبلش با عشوه نمایی دل طرف رو می برند و غیرت و غرور مرد هم اجازه نمیده که طرف با شخص دیگه ای ازدواج کنه.قدیم این مشکل ها نبود چون پای شرع و عقل و خانواده برای ازدواج در میان بود و کار اونطور که باید پیش می رفت.
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۱ تير ۱۴۰۲
روابط پنهانی و... عامل همه این بدبختیهاست.
فقط تقوا حافظ واقعی انسانهاست.
همون میشه دیگه ""
مجبور نیستی نظر بدیا!
کدوم قاتلی بدون رضایت اعدام نشده که اینا بعدی باشند
چرا دروغ میگی که قتل در ایران ده برابر ژاپنه
یه سرچ کن بعد دروغ بگو
این اتفاق ها فقط برای بی ححاب ها و بی حیا ها است.
مجبور نیستی چرت و پرت بگی
ممکنه هیچ دیوانه ای درکارنباشه
وای جی شی خخخخخخخخخ
فقط تقوا حافظ واقعی انسانهاست.
کاری که طبق ضوابط شرعی و اساسی و عرفی و منطقی انجام بشه هیچ نگرانی و شک و شبهه ای در اون بوجود نمیاد.