بحث و مذاکره با آمریکا بیفایده است. صلح با آمریکا و برعکس هم بیفایده است. حلال این مشکل فقط بقیه الله الاعظم عج هست. خدایا به ما صبر و ظفر بده. آمین یا رب العالمین.
باید توجه داشت که بعلت بد عهدی آمریکا و غربیها اول باید منافع ایران مدنظر داشته شود واگر منافع ایران در نظرگرفته نشود بدون هیچ پیش شرطی و در آینده هم بعناوین مختلف بدون هیچ گیر و گوری آنوقت میتوان آن توافق را برد برد بحساب اورد والا هرگونه توافقی فقط جانب غربیها را تامین خواهد کرد.
دمت گرم بلینکن،حداقل شما به فکر مردمت هستی. اینجا معلوم نیست با خودشون چند چند هستن. نه حرفی می زنند نه به مردم می گویند فقط روزه سکوت گرفتند و در بی تدبیری خود مانده اند.
بهترین تدبیر از آن ما ایرانیان است شک نکن
همه میدانند قدرت برتر کیست
ناشناس
۲۳:۳۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۲
دقیقا
ناشناس
۲۳:۴۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۲
منافق بی جا
ناشناس
۰۱:۲۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
گر صبر کنی..... ز غوره حلوا سازی
ناشناس
۰۶:۵۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
بله شک نداریم که امریکا مواظب منافعش است البته یک عده مزدور بی جیره و مواجب مانند این یارووو که خدایشان امریکا و غرب هستند در کشورمان منافع ملی را فهم نمی کنند !
مبارز
۰۹:۳۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
چند روزی بود از بوی گند نجاست توالت های آلبانی راحت بودیم
ببند
ببند دهنت رو
ببند در اون مستراح رو
هر توافقی با آمریکا انجام گیرد ،باید منافع ما را تامین کند.
ما نسلی هستیم که ان شاءالله حضرت عشق را خواهیم دید و همراهی و یاریش خواهیم کرد به امیدخدا شک نکنید
به کوری چشم دشمنان منتقم خون حسین(ع) و بر پا کننده عدالت علوی خواهد آمد
دشمنان این رو خیلی خوب فهمیدن و دارن دست و ما میزنن
هیچ کس به شما و امضاء اعتماد نداره !!!
برای کل دنیا این موضوع ثابت شده !!!
یعنی در معاملات باید منفعت دو طرفه باشه !!!@
دستتون برای ما باز شده...
جفت پوچ
بچرخ تا بچرخیم..........
البته اگه چرخیدن، یادت مونده باشه عموسام...
ملت امام حسین تروریست نیست بلکه مقابل تروریستها می ایستد و سر خم نمی کند.تروریست طرز تفکر بی شرمانه امثال شماهاست.
خیلی پست ومزدوری و تروریست
همه میدانند قدرت برتر کیست
ببند
ببند دهنت رو
ببند در اون مستراح رو