چرا اگر مشکل روانی داشته تا کنون کسی را زیر نگرفته بود ، یا چرا به سمت اغتشاشگران نرفته و آنها را زیر بگیره ، دستتان انداخته بدجوری هم ، راه سوراخ موش را یاد گرفته اند این مزدوران بعد از عمل زشتشان یا می آیند می گویند معذرت می خواهم عصبی شدم و پشیمانم یا می آیند می گویند مشکل روانی داره.
جالب و ديدني ميشه بعد از آزادي سر از رسانه هايي مثل اينترنشنال در بياره اونجا كاملا عاقل ميشه از ديوانه بودن در مياد خدا از سرشون نگذره جووناي مردم رو شهيد كردن
ناشناس
۱۸:۱۶ ۰۴ مرداد ۱۴۰۲
یقینا در روند اخذ نظریه پزشکی قانونی توسط وکیل محکوم علیه یا خود وی تقلبی وجوددارد .
عجب چه راحت از خون یک پلیس شهید و ۵ پلیس مجروح دیگه گذشتید محمد قبادلو یکی از بازداشتشدگان اغتشاشات ۱۴۰۱ ایران است که متهم به اتهام و قتل یک مأمور پلیس و مجروح کردن پنج مأمور دیگر به علت زیر گرفتن مأموران یگان ویژه است.این چنین راحت خونها رو پایمال کردید .مثل خون شهید عجمیان که ناجوانمردانه شهیدش کردند و از بانیش که دکتر قره حسنلو و زنش بود گذشتید.