نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
بساط کشف حجاب و پارتی بازی باید تواما برداشته شود و از بین برود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
کاش بساط تورم وگرانی هاراجمع می کردید
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۶:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
سلام کاش تبعیض در دریافتی حقوق کارکنان دولت هم برداشته میشد تا منه کارمند سازمان اموزش فنی وحرفه ای هم بتوانم از شرمندگی خانواده به در ایم وصدای ما کارکنان این سازمان به گوش مسولین برسد تا شاید مشکلات ما چاره بکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۲ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
حجاب واجب الهی برای حفظ ارزش زن در جامعه ست.
Iran (Islamic Republic of)
حسینی
۱۸:۲۶ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
این افرادی که نسبت به بی حجابی بی تفاوتند و تا صحبت به رعایت مسائل اخلاقی و فرهنگی و شرعی و الهی می شود یاد اقتصاد و اختلاس و گرانی و...می افتند بدانند این عالم خدایی دارد و در این عالم قوانینی حاکم است که مطابق میل و خواست ما عمل نمی کند. عالم یک واحد به هم پیوسته است و مطیع فرمان خداست نه بنده و شما. چیزی که حال عالم هستی را به هم می زند گناه و نافرمانی خداست لذا مشکل اقتصادی پیدا می شود بیماری های عجیب غریب پیدا می شود یا زیاد می شود و زندگی ها به هم می ریزد و فحشا و فساد گسترش می یابد و زندگی سخت می شود. همه جا همین جور است. در قرآن خداوند فرموده در سوره طه آیه124 وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى و هر كس از ياد من دل بگرداند در حقيقت زندگى تنگ [و سختى] خواهد داشت و روز رستاخيز او را نابينا محشور مى ‏كنيم. سوراخ دعا را گم کرده ایم. گناه می کنیم به گناه کردن علنی اصرار داریم دیگران را تشویق به گناه می کنیم بی تفاوت به گناه هستیم بعد می خواهیم همه چیزمان درست باشد.بی حجابی و تشویق به بی حجابی در کنار اختلاس و گرانفروشی و کار مردم را راه نیانداختن و فحاشی و دروغ گفتن و تهمت زدن و ....همه فراموش کردن یاد خداست. روشنفکر! همه چیز دان! دنیا مطابق نظر ما کار نمی کند اگر این را بفهمیم و خودمان را با قوانین الهی هستی تطبیق بدهیم درست می شود نمی دهیم و گردن کلفتی می کنیم همین آش است و همین کاسه تا ناگهان مرگ گریبانم را بگیرد و بیدار شویم که دیگر دیر است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
انشالله ولی با اغناع سازی وکار فرهنگی فشرده تا سره ازناسره مشخص شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
ببخشید اقتصاد خراب طلاق زیاد اعتیاد فراوان ارزش بسیار پایین پول بی ارزشی پاسپورت هوای آلوده بی آبی ووووو بی‌حرمتی به خون شهدا نیست؟ با مسعولین امر چه باید کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی همیشه برای ما ایرانیان یادشان زنده می ماند لعنت خدا بر بی حجاب بی فکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۹ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
کاش پول داشتم میرفتم فرنگ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
امروز یه آقایی رو دیدم که موندم چه جوری روش شده با این وضعیت بیاد بیرون
خواهشاً جلوی آقایان بد پوشش رو هم بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
شما به فکر خشک شدن دریاچه ارومیه باش لطفا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۵ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
لعنت خدا بر بی حجابی و بی بندوباری
Brazil
ناشناس
۱۷:۱۲ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
حجاب شده نون اب مسولین ومردم هر روز گرسنه تر از دیروز و اقای ریسی وعده دروغ میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
ارسال دعوتنامه و درخواست تکمیل وجه توسط ایران خودرو به منزله آماده بودن خودرو جهت تحویل است. چرا وقتی که شرکت بعد از ۳ ماه نتوانسته به تعهد خود که تحویل خودرو حداکثر ظرف مدت ۴۵ روز بوده عمل نماید دعوتنامه تکمیل وجه ارسال نموده است؟ چرا به سود مشارکت قانونی و سود تاخیر عمل نمی نماید ؟ آیا قرار نیست دستگاه متولی به ایفای تعهدات شرکت فشار بیاورد؟ خودرو تارا با شعار خودرویی کاملاً ملی عرضه شد پس علت تاخیر چند ماهه تحویل این خودرو چیست ؟ چرا به اعتماد عمومی خدشه و به عصبانیت جامعه دامن زده می شود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
بسط کشف حجاب جمع می شه چون:
دستور اسلامه
قانون کشور اسلامی است
ودر هر کشور باید قانون رعایت بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
انهایی که این قانون را تصویب کرده اند نمایندگان ملت ایران نیستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
نمیتونه جمع بشه چون قانونش غلط هستش. هر قانونی درست نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲
تو قانون اسلامی نیونده مردم نباید در فقر باشند، عدالت اجتماعی برقرار باشه، گرانی نباشه، رفاه اجتماعی برقرار باشه، بیکاری نباشه و.... از اسلام فق حجابشو فهمیدین که حتی جزو واجبات دین نیست!
۱۲۳۴