نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
خود کثیفت هم بری به جهنم
Iran (Islamic Republic of)
عمار .
۱۰:۲۲ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
به نام خداوند جان و خرد : یه حرف راست خداپسندانه توی کل زندگیش زد گفته آمریکا به جهنم می رود نه نپه می خوای آمریکایهای فاسد فاسق بی بندوبار برهنه گردهای بی حیا بی عفاف بی حجاب دزد جنایتکار تروریست باجگیر متجاوزین به نوامیس یکدیگر همجنسبازان لوات کاران نژادپرستان بروند به بهشت خب مشخصه که می روید همگیتان به جهنم شک نکنید هر احدی از جن انس نافرمانی قوانین مقررات دستورالعمل های آخرین دین کاملترین دینش اسلام ناب محمدی ص را کند سزایش جهنم است دین مسیحیت کلیمیت و دیگر ادیان الهی که در کتابهای مقدس آسمانیشان دست بردند و از خودشان به آیاتش افزوده اند و از آیاتش کم کرده اند را باید کنار بگذارند به طرف آخرین و کاملترین دین خداوند جل جلاله اسلام ناب محمدی ص روی بیاورند و توبه جبران کنند اگر نه همگیتان به جهنم می افتید . والسلام و صلوات التماس دعا .
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۱۰:۱۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
جهنم برآمریکامبارک ""
مرگبرآمریکا ""
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
ازخداوند می خوام توروبه خاک ذلت بکشانه..همانطور که تااعلان هستی مثل صدام بدبختت کنه فلک زده بی همه چیز..ازرسانها واز مردم ایران میخوام ازاعلان سروصداکنند تااین بدبخت دیگه راس کارنیاد..خدایا خودت بایدنفسشو قطع کنی توروبه حق محمدوآل محمد...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
ترامپ قمارباز وحشی قاتل حنایتکار دزد خبیث دروغگو مطمئن باش تو وکشورت وهمنوعانت به زودی به زباله دان تاریخ می روید ونابود می شوید
انتقام خون شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی را ازت می گیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
فعلا بفکر این با زندون نری بیچاره نمی‌خواد بدروغ مدافع کشورت بشی کشور افراد بهتر از تو هم فراوان دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
جناب ترامپ قمار بازِوحشی، بی منطق، دیکتاتور، دروغگو، قاتل و جانی، دیوانه ی زنجیری ، متولد شده از راه نامشروع و .... خودت هم به زباله دان تاریخ و به جهنم پرتاب شدی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
ترامپ بنظر میاد قطعا ریس جمهور بعدی آمریکاست واگه برگرده دلار دوباره احیا میشه و به تبع مالباختگان بازار سرمایه که به دولت ونظام اعتماد کردند یه اصل پولشون میرسن یکیش خود من امیدوارم این آرزوم به واقعیت بپیونده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
سال ۹۹ دلار بوده ۲۲ هزار تومان ، سکه‌ بوده حدود ۸ میلیون تومان ، پراید بوده حدود ۷۰ میلیون تومان و شاخص کل بورس بوده ۲ میلیون ۱۰۰ هزار واحد ‌ بعد از گذشت ۳ سال دلار ۲/۵برابر شده و رسیده به ۵۰ هزار تومان (هرچند که در سال ۱۴۰۱ دلار به ۶۰ هزار تومان هم رسید ) سکه‌ رسیده به حدود ۳۰ میلیون تومان ، پراید رسید به ۳۵۰ میلیون تومان . زمین و ملک که حداقل ۱۰ برابر شد ولی شاخص کل بورس نه تنها پا به پای دلار رشد نکرد و ۲/۵برابر نشد بلکه از شاخص کل سال ۹۹ که ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد بود ، پایین تر هم اومده و رسیده به یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد . پس نتیجه می گیریم که بورس وابسته به دلار نبوده و نخواهد بود. اینکه می فرمایید با بازگشت ترامپ به قدرت ، دلار افزایش قیمت خواهد یافت و سهامداران به پولشون بر می رسند ، سختی بیهوده هست. ما سهامداران که پرتفومون ضرر و زیان ۸۰ درصدی را نشان میده ، حاضریم ۱۰۰ درصد ضرر و زیان بدهیم ولی ترامپ قمار بازِوحشی هرگز رئیس جمهور نشود‌ زیرا اگر رئیس جمهور شود (فرض محال ) جنگ جهانی سوم را شروع میکنه و تعداد بسیاری از مردم جهان در این جنگ جهانی سوم بدون تقصیر و گناهی از بین خواهند رفت‌ . البته ترامپ قمار بازِوحشی برای همیشه به زباله دان تاریخ پرتاب شد و دیگه نمی تواند رئیس جمهور شود ‌ این خط و این نشان.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۰:۱۵ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
خدانکنه خداوند پشت ملت ایران هست انشاالله گورشوبرای همیشه گم میکنه..ومثل صدام نابودمیشه..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
چه تحلیل مزخرفی:))
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۱ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
از حال مردم ایران اگر خبر داشتی، تازه معنی جهنم رو میفهمیدی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
آره ولی تو سرعت به جهنم رفتنش رو هزار برابر میکنی
Iran (Islamic Republic of)
عباس علی زاده کاشمر
۰۷:۳۷ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
تنها و تنها حرف راست ترامپ که عین حقیقت است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
درسته به جهنم می ره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
اشتباه منفی دادم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
بایدهم همین جور باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۵ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
همه فکر می کنند بزرگ ترین جنایت امریکا داعش و حمله به افغانستان و ... است در حالی که بزرگ ترین جنایت دلار امریکاست .امید وارم روی این ارز بین المللی نقش زمین باشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۲ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
خدا بیامرزه پدر و مادر اون هایی رو که ارزی رو می خوان جایگزین کنند که برای همه ی کشور ها یکی باشه و متعلق به همه باشه و مربوط به یک کشور نباشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۰ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲
الهی شکررر
۱۲۳