یعنی کیلویی 80 هزار تومان به نظر ایشان ارزان هست چقدر حقوق میگیرد مرغ کیلویی 10 هزار تومان بوده هر وقت از این قیمت کمتر شد بگن ارزان شده ارزش پول ملی چی شد
کجا مرغ ارزان شود من همین ساعت در بوشهر شهرستان دیلم مرغ کیلویی ۸۶ هزار گرفتم بعد چند ماه سه هزار پایین آمد دنیا به کره می روند ما هنوز دنبال ارزانی و گرانی مرغ و تخم مرع هستیم
دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه قیمت گذاری دستوری راهکار تنظیم بازار نیست، گفت: در بازار رقابتی مرغ، عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت است .
.ما مصرف کننده هم همین را می گوییم .دولت نباید مازاد مرغ را بخرد . باید اجازه دهد مردم هم ارزان بخرند .
کجا مرغ ارزان شد شاید با شما ارزان حساب کردن والا روز گذشته ۹۲ هزارتومان بود چرا الکی خبر کذب و دروغ به خورد مردم می دهید اگر دروغ نگوئید آن روز شب نمیشه
برای تولید مرغ همانند هر کالای دیگری نیاز به مواد اولیه شامل جوجه یکروزه ، ذرت ، کنجاله سویا ، مکمل های ویتامینی ، دارو ، واکسن و .... می باشد . متاسفانه از ابتدای سال ۱۴۰۲ قیمت جوجه یکروزه به حدود سی هزار تومان رسید در صورتی که نرخ مصوب آن ۱۶۵۰۰ بود . کنجاله سویا به ۳۰۰۰۰ تومان رسید که نرخ مصوب آن کمتر از ۲۰۰۰۰ می باشد . به تبع آن قیمت مرغ افزایش یافت . اگر نهاده ها با نرخ مصوب به مرغدار برسد و مرغ با نرخ مصوب خریداری شود . یقینا پروسه تولید ا امه خواهد یافت . در غیر این صورت ممکن است در فاصله زمان کوتاهی قیمت ها کاهش یابد ولی بعد از مدتی افزایش قیمت مرغ به مراتب بیشتر خواهد بود .
وقتی از قیمت مصوب آمد پایین مدام مردم را تشویق کردید به خاطر حمایت از تولید کنندگان بخرید البته روتون نشد بگید احتکار کنید مردم احتکار کردند همه دنیاشون را فروختند هم آخرتشون را فروختند و مسبب شما بودید.قیمت رفت بالا یکی از این تولید کنندگان در حق مردم مردونگی نکرد و یک ریال از سودش کم نکرد.
.ما مصرف کننده هم همین را می گوییم .دولت نباید مازاد مرغ را بخرد . باید اجازه دهد مردم هم ارزان بخرند .
توصیه دیگه چیه؟ باید کنترل کرد و تعیین قیمت کرد