نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۵ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
اولین تصاویر از انفجار بزرگ در یک پمپ بنزین در مرکز قره‌باغ+ فیلم
در حادثه انفجار در یک پمپ بنزین در خانکندی مرکز منطقه قره باغ (منطقه مورد منازعه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان)، تعداد زیادی از مردم زخمی شدند.
این انفجار مشکوکه، به نظر کار خود باکویی ها بوده تا ارامنه را بترسانند و هر چه زودتر آنها را کوچ اجباری دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
ارمنستان علیه هیشکی با آمریکا متحد نمیشه
ارمنستان = سوییس آسیا
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۰۸:۲۹ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
آذربایجان آتش‌بس قره‌باغ را نقض کرد
تجاوز جمهوری آذربایجان به قره باغ کوهستانی ثابت کرد و نشان که جمهوری آذربایجان به دنبال مذاکره و گفت وگو با ارمنستان نیست و از سال 1991 تاکنون هم نبوده است.
Iran (Islamic Republic of)
s
۰۸:۲۸ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
تو تاریخی که ما خوندیم سرنوشت کشورهای متکی به روسیه خرابتر از کشورهای متکی به آمریکا بوده
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۰۸:۱۸ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
مجری شبکه ANT TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان سگ دست نشانده اردوغان و نتانیاهو دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه، اسرائیل و مزدورانشان سرپوش بگذارد.
مجری شبکه GUNAZ TV تلویزیونی ماهواره ای در جمهوری آذربایجان سگ دست نشانده اردوغان و نتانیاهو دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه، اسرائیل و مزدورانشان سرپوش بگذارد.
جمهوری آذربایجان، ترکیه، هر دو عامل اصلی آوارگان قره باغ هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۰ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
ارمنستان باید درخواست عضویت در ناتو بدهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۰۶ مهر ۱۴۰۲
مردم مظلوم و هنرمند وعلم دوست و با سخاوت ارمنستان می توانند متکی فقط به خودشان باشند نه کسی دیگر تاریخ این موضوع را چندین بار به اثبات رسانده است.
۱۲