نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۵ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
اتفاقا خوب میدونن که از حد گذشته و کاری ساخته نیست پس جنایات خود را ادامه میدن و شعارها هم شده عاملی برای تشدید خشونت ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
مسلمان جهان با هم باید متحد شوند و بر اسرائیل بتازند و فلسطین را نجات دهند مرگ بر اسرائیل
Iran (Islamic Republic of)
خالقی
۰۷:۳۵ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
ریاست محترم و معظم قوه قضاییه سلام علیکم و رحمه الله.احتراما به استحضار میرسانیم کلانتری شهر مهاجران در اطراف اراک از ساعت ۱۲ نیمه شب تا کنون با انتشار گازهای سوزش آور شدید داخل منازل مردم، به شدت مردم را آزرده کرده است و کلانتری از طریق کانالهای فاضلاب منازل مردم سم پاشی های شدید و غلیظی کرده است و استمرار دارد و تنگی نفس شدید برای مردم ایجاد کرده است از حضرتعالی درخواست میکنیم این عمل قبیح کلانتری مهاجران را مواخذه کنید و گروهی را برای پیشگیری از سم پاشی کلانتری به خیابان معلم مهاجران بفرستید.و ماموران کلانتریز به کانالهای فاضلاب منزل مردم را دستگیر و محاکمه و مجازات کتید تا دیگر داخل کانالهای فاضلاب منزل مردم گازهای سوزش آور و آزاردهنده برعلیه سلامتی مردم منتشر نکنند و مردم را از حق هوا محروم نکنند این جنایت بزرگی است که کلانتری مهاجران با سم پاشی هوای داخل منازل مردم را آلوده و غیر قابل تنفس میکند و مردم را از تنفس محروم کرده است و گلو درد و تنگی نفس و مسمومیت و... برای مردم مسلمان و بیگناه ایجاد کرده است.همچنین از ریاست محترم و معظم قوه قضاییه درخواست میکنیم به کلانتری مهاجران اخطار و هشدار دهید که از بستن چاه فاضلاب مردم مسلمان و قانونمند در خیابان معلم حتما جلوگیری و پرهیز کنند زیرا کلانتری متخلف و ظالم شهر مهاجران از شب گذشته چاه فاضلاب منزل مردم در خیابان معلم را مسدود کرده است و بسته است و مردم را از سرویسهای بهداشتی محروم کرده است و منازل مردم را آلوده کرده است وهر هفته اینکار قبیح را کلانتری مهاجران مرتکب میشود تا از مردم باجگیری کند و همچنین از ریاست محترم و عالی قوه قضاییه درخواست میکنیم دستور دهید کلانتری متخلف چاههای فاضلاب منزل مردم را بازکند زیرا مامورین شرور کلانتری با مسدود کردن چاه فاضلاب منزل مردم در بالای خیابان معلم، آزار و اذیت و مردم آزاری میکنند و زندگی مردم‌ را مختل میکنند و به مردم ظلم و ستم میکنند.ان شاء الله خداوند ظالمین و مسئولین منافق و گناهکار را عقوبت کند.درخواست میکنیم ریاست معظم قوه قضاییه در اسرع وقت بازرسین را از سازمان بازرسی کل کشور برای بازجویی و محاکمه جنایتکاران در کلانتری مهاجران بفرستید و آژانس ماهان (تاکسی تلفنی) در بالای خیابان معلم را بازجویی کنید و جنایتکاران کلانتری در این آژانس را دستگیر کنید تادیگر کلانتری به مردم مظلوم و مسلمان، خیانت و دشمنی و ظلم و عناد نکند. ان شاء الله و من الله توفیق.
با تشکر و سپاس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
خودت فهمیدی چی نوشتی.؟
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۷:۲۸ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
خب چرا فقط رجزخوانی میشه!!!!؟ این صهیونیستای بی همه چیز رو بنشونید سر جاشون ، دیگه کارشون به جائی رسیده که ایران رو هم تهدید میکنن!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۳ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
جرات ندارند کاری کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۷ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
بقیه مسلمان ها رو نمی دونم ولی تحمل مردم ایران که خیلی زیاده
۱۲