زنان غربی رفتن مریخ و کره ماه، زنان ایران چسپیدن به بدن خودشون یه روز ازش برمیدارند یه روز بهش اضافه میکنن....یه روز دماغ یه روز باسن یه روز شکم یه روز پهلو یه روز سینه یه روز لب یه روز واااااااژن .....چتونه بابا خودتون کشتیدددد ...با این همه عمل جراحی بازم به دل هیچ مردی نمیشینی جوجه ماشینی????
این هم گوشه ای از وضعیت بد اجتماعی امروز که خانم ها با رنگ و لعاب فراوان میان بیرون و خودشون در معرض نمایش میذارن و خانم های جوان هم برای اینکه بتونن در این رقابت اشتباه بمون، دست به این کارا میزنن، البته نه همه ی خانم های محترم.
باید سوال کرد که چه خیری در زیبایی آنهم مصنوعی و با بدبختی های زیاد وجود دارد که ی خانم یا آقا باید خود را در معرض تیغ جراحی قرار دهد و دردو رنج متحمل شود و بدتر از آن اینکه جانش را از دست دهد انسانها همه زیبا هستند و دست آفرینش و نظام خلقت کسی را زشت نیافریده و بشر گمراه با دخل تصرف در داده های خداوند می خواهد خود را آنگونه که نبست و نباید باشد بنمایاند فراوانند افرادی که بواسطه زیبایی صوری گرفتار شده اند هیچ امتیازی بدون هزینه نیست و گاهی باید متحمل هزینه های سنگین شد عده ای هم آماده کاسبی و کسب در درآمد از این انتخاب های نادرست هستند مگر زندگی مادام العمر است چند دهه کوتاه و سپس ورود با عالم دیگر .
یه سری اصلا از اول این استعداد داشتند به هر حال یک نوع بیماری و نباید به کسانی که چاق هستند توهین بشه گفتار نادرست مثل شما باعث رنجش این افراد ودست به عمل هایی می زنند که تهش خطر جانی براشون داره
ناشناس
۱۵:۲۵ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
برخی از خانم ها بعد از زایمان از اضافه وزن که در این دوران دچارش میشن نمی تونم خلاص بشن پس بهتره قبل حرف زدن فکر کنید
حمید
۱۱:۴۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
خدا رحمتشون کنه و روحشون شاد. علت رو جستجو کنند به داروی فاسد یا تقلبی بر میخورن. چقدر خوبه با غذا خوردن یا درست خوردن بدن خودمونو روی فرم بیاریم.
متاسفانه اخراج دانشجویان مقاطع تحصیلی بالا و دلیل بسیاری از انصراف های دانشجویی خود دانشگاه و اساتید آن است که بسیار بی مسئولیت رفتار کرده . چرا پرداخت جریمه انصراف و اخراج دانشجو را بین دانشجو و استاد و دانشگاه تقسیم نمی کنید تا بفهمند باید بخاطر حقوق و بودجه ای که دریافت می کنند مسئولیت پذیر باشند و دانشجو را منبع درآمد فرض نکنند و دانشجو را زیر فشار مضاعف روحی و مالی له نکنند
کم غذا بخورید تا لاغر بشید. قرصی که اشتها رو کم میکنه بخورید. نه اینکه برید اندام و بافت های بودنتون رو جراحی کنید. اینا موقتی هستند. بعد از یه مدت دوباره برمیگرده
ن عمل
اینها که اینقدر خورده اند دارن با عمل جراحی لاغر میکنند.