وقتی یه نونوایی بربری ساده بر گرونترین خیابون شهر با چهار تا کارگر ماهی صد میلیون کرایه مغازه داره میده معلومه که آردا رو چیکار میکنن تو نونواییا چه خبره
باسلام جناب نیکبخت باپشت کاری که داریدانشاالله برای نسل آینده حرف وعمل داشته باشیم اکرامکان داره به دامدار وام کم درصد بدهند نه مانندالان باش میگویند گوسفندبخروپلاک کن تا ام بدهیم اگرداشت ب وام احتیاج نبود خب پروانه من نگهدارید وام بدهید من در این سن بازحمت چندین استعلام ازاداره ها گرفتم و مجوزهشصد رسی ولی خالی آیاعدالت هست باسپاس
آقای وزیر شمما که میگویید هیچ مجوزی برای گرانفروشی نان صادر نشده و میدونید و میبینید که علنی بعضی از نانوایان گرانفروشی میکنند چرا سهمیه این قبیل صنف باطل و به افراد دارای اهلیت اضافه نمیشود تا درسی برای هنها شده و اصلاح گردند.و این اهرم باید کاری و موثر باشه.
شما به هیچ مرجعی اجازه نمی دهید ولی ناواها بدون هیچ مجوزی افزایش میدهند وقتی میگویی چرا میگه دولت اجاره بهای نانوایی را درست در نظر نمی گیره و صاحب لین نانوایی تم در صنف نانوایی است و ماهی ۳۰ تومن اجاره میگیره ، برای همین اینچنین نانوایی هایی نان های عجیب غریب با آرد دولتی میپزند و با قیمتهای بالا میفروشند ویا کم فروشی در وزن نان میکنند، حالا ببین چه اتفاقی می افته
تهران شهر پردیس. سنگک از ۱۰.۰۰۰ تومان تا ۲۰.۰۰۰ تومان. ساده دو وجبی هم ۵۰۰۰ تومان. آقای نیک بخت وقتی که گفتید هیچ مرجعی قانونی نرخ نان رو بالا نبرده یعنی اجازه به گرانفروشی رو دادید.