چرا انقدر افغانی است ؟ جرا عکس اینها را منتشر میکنید ؟ انقدر ایرانی با شرف و با شخصیت به راهپیمایی آمدند که باید آنها را نشان داد نه کسانی فقط باعث افزایش قیمت نان شده اند .
این سرو صدا کردنو نمایش دادن تو کوچه هیچ سودی بحال غزه نداره اگر واقعا دلسوز ملت غزه هستید سریعا اعزام بشید به غزه و بجنگید، اونوقت حمایت شمارو باور میکنیم !!!
سلام، منم تا آنجایی که می توانم کاری کنم از ته قلب شب و روز دعا میکنم برای آزادی و پیروزی غزه و نفرین و لعنت خدا را می فرستم بر اسرائیل صهیونیست وآمریکا وتمامی حامیانشان که همگی نابود و ذلیل وخار در جهان شوند ان شاءالله و مبلغ ناقابلی را هم به حساب حلال احمر به مردم جنگ زده مظلوم وآوره شدگان غزه انجام میدم ،و اشک میریزم به مظلومین فلسطین ،الهم وعجل ولیک الفرج به حق محمد و آل محمد صل الله وعلیه وال وسلم.
در شیراز اعلام ساعت نامناسب برای این تجمع یعنی 9 و نیم صبح و تداخل با ساعات اداری باعث شد نتونیم شرکت کنیم ولی تمام قدر در کنار مردم مظلوم غزه و معصومیت کودکانش هستیم
به کوری چشم اون کسائیکه نمیتونن ببیند، ایران از تمام موانع عبور خواهد کرد.
سپاس فراوان بابت درج