آخه این چه عکسی هست ازش منتشر کردید؟ عکس ۴×۳ اونم سیاه و سفید؟ تازه معلوم نیست مال چند سالگیش هست؟ شما باید یه عکس معمولی ازش بزارید. تو عکس ۴×۳ خیلی از افراد شبیه هم دیگه هستند.
بدون تردید این تیپ افراد بسیار ضعیف و ناتوان هستند و بی ارزش اگر فردی هوشیار و توانا و از استعداد کافی و خوب برخوردار باشد حتی تصور خلاف هم به ذهنش خطور نمی کند و اینها ترسوترين افرادند از نظر روانشناسی هم اثبات شده آدمهای با بهره هوشی بالا و حتی متوسط همه موفق هستند و از راه صحیح وارد می شوند و می دانند که خلاف و نا جوانمردی حتی اگر به ظاهر با موفقیت همراه باشد هم راه بجایی نمی برند و خلاف راه بی هنران و تنها راه آنهاست و سپس سقوط برای همیشه و دنیا و عذاب آخرت .
از چهره اش معلومه تقریبا 38 یا39 سال سن داره ،آدم آروم ،حساس ، تودار و باهوشی هست ،هرکاری میخواد بکنه اول فکر میکنه بعد برنامه ریزی میکنه و بعد سر فرصت مناسب انجامش میده ، ولی بدلیل ضعف ایمان و گم کردن راه درست مرتکب گناه بزرگی شده . ولی برای توبه و جبران اشتباه هیچ وقت دیر نیست و اگر خیلی باهوش باشه خودش رو تسلیم میکنه ، آدم باهوش از ترس هاش فرار نمیکنه بلکه در جهت مشکلات و ضعف ها و ترس ها هجوم میبره.